Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 854
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Сигурна ли си за д-р Даскалов. С него лично ли се консултира?
Да, говорих лично с него. Лошото е,че съм точно преди самата процедура, остава ми само нормализиране на TSH и трябва да започваме...а аз нямам никакви впечатления за другите лекари там, затова доста се притеснявам и не знам дали изобщо да остана в Ню лайф или да се прехвърля към Селена
Здравей,мила.Тъй като прочетох,че регулираш ТСХ,исках да те попитам колко дни ти отне или месеци.
Ще ти разкажа какво става при мен,дано някой ми даде съвет,че ще се побъркам докато се свържа с ендокринолога.Изследваха ми ТСХ в Ню Лайф за стимулация,беше 5,на следващия ден 4,27.Това беше четвъртък миналара седмица.
Днес реших да пусна пак в друга лаборатория.След това бях на ендокринолог и ми изписа лекарства.
За съжаление след прегледа ми излязоха резултатите и ТСХ е 1.71.
Сега незнам да пия ли лекарства или не,докато се свържа с лекаря.

# 511
Пийте си хормона.Резултата сега е добър.От стимулацията ТСХ ще се вдигне,ако има бременност също.Успех!

# 512

nighthawk

Здравейте, Не виждам причина на напускаш клиниката ... обяснявам защо. Там всички процедури, независимо кой ти е наблюдаващия лекар, се обсъждат в екип от лекарите и ембриолозите. Така,че присъствието на Даскалов или неговото остъствие няма да се отрази на самото лечение, а само на твоето емоционално спокойствие:)))
Целия  екип от лекари е минал обучение в Израел, с изключение на Др. Даскалов. Той се е учил тук от самата Др. Петрова и проф. Лауфер.  Така че спокойно може да продължиш процедурата си  при др. Петрова, др. Танев или др. Минчев.

# 513
Аз съм пациент на д-р Даскалов, не съм все още пред инвитро процедура, лично той ми отказа инсе през декември, защото ми обясни, че до 10 декември ще прави процедури. Сега разбирам,че явно причината е друга. Това и мен ме притесни защото сме за АРТ, от година и половина съм негова пациентка. Прави ми лапаро и сега отново нов лекар? някой знае ли повече инфо? Спира да прави като цяло АРТ. Аз ще го питам лично, но чак януари ще го посетя.

# 514
Мира, отиди при д-р Петрова, няма да съжаляваш Peace Всяко зло за добро!

# 515
Най-вече се питам дали и инсе няма да прави или това е само за декември. Обясни, че излизал в отпуск....

# 516
Явно ще трябва да се пренасоча. Дразня се от това, че можеше да ми го каже и декември и да си действам, а така ми го заяви, че все едно само за декември ще е. Аз до сега ходех в кабинета му, но ще посетя Ню лайф. Благодаря

# 517
Мира_голд, и на мен ми беше казал, че през декември няма да може да ми направи цветна снима. Мисля, че не спира да прави АРТ изцяло. Ние също се готвим за инсеминация. Бях при него преди седмица и даже обсъждахме процедурата. Предполагам, че щеше да ми каже, ако има нещо такова. Не знам за ин витро как стоят нещата.

# 518
  • Пловдив
Момичета според мене, просто е ангажиран Декември. А и клиниката мисля че не работи цял Декември.

# 519
Мисля,че няма да работи на 24.12 и 25.12 и после на 31.12.Поне така ми казаха,че мислят.

# 520
  • Пловдив
Последен работен ден е 22-ри.

# 521
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, аз имам следното питане - когато кандидатстваш по фонда за инвитро и ако да речем свежият трансфер е неуспешен, при наличие на повече на брой ембриони, които не са трансферирани, какво се случва с тях? Може ли да се замразят и след това да се трансферират на 1, 2, 3 пъти /според зависи от бройката успешно развили се ембриони/? Някой правил ли е нещо подобно, практикува ли се?
Примерно, ако успешно се развият 10, върнат 3, но няма имплантация, после може ли след време да върнат нови 3 и така докато се постигне бременност или свършат ембрионите?

# 522
  • варна
Фонда поема 200 лв. За замразяване, в клиниката е 300 , доплаща се 100 ,за съхранение до 4 ембриона се плаща следното: за 1м.-40, за  3м.-110, 6м.-210,1 год.-410 , замразен ембриона трансфер е 620 лв.

# 523
  • до най-прекрасния мъж
Мерси много! Значи с едно кандидатстване по фонда могат да се направят повече от един трансфер, като се заплатят сумите, които си посочила. Това ми беше много важно, защото одобряването е бавно и ако не стане от 1-ви опит, нещата се разтягат много във времето.

# 524
  • варна
Да за да избегнеш пак цялата процедура и да не те стимулират, хубаво е ако има ембриони да се замразят, ще ти се обяснят всичко!!!

Общи условия

Активация на акаунт