Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 839
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
до сега издържах, ще издържа и още 4 дена...

# 556
Вие сте герои, аз не бих изтраяла

# 557
до сега издържах, ще издържа и още 4 дена...
Ще ти стискам силно палци Flowers Four Leaf Clover и на себе си също. Явно ще правим тестовете по едно и също време
Аз се върнах на работа, реално само 3 дни си почивах и то пак беше с насила защото много ми е трудно да не правя нищо. Човек и вкъщи може да намери какво да прави и в един момент установих, че вкъщи се натоварвам много повече отколкото в офиса.И откакто съм на работа дните минават доста по-бързо и неусетно.

# 558
Здравейте, някой правил ли е TEFNA в тази клиника? Може ли отзиви за нея ?

# 559
 Аз въобще не знаех какво е TEFNA.Сега поразрових и видях,че точно доц.Димитров смята този метод за по-ефикасен от ТЕСЕ. Из темите не съм чела нищо по въпроса

# 560
И аз не знаех. Вече имаме една биопсия и ще се наложи втора. Иска ми се ако има по щадящ вариант да направим него.

# 561
Незнам  дали има ли начин да питаме по телефон или имейл гл.ембриолог?  Той най-точно ще ни отговори на въпросите

# 562
Може да попитам. Ние сме от София, не пречи и до там да ида да попитам. Вече къде ли не ходих.

# 563
За клиниката в Пловдив ли говорим и двете?

# 564
Да, да Simple Smile в София май никой не го прави

# 565
puh4e05 помоли момичетата на регистратура да питат, те знаят към кого да отправят въпроса

# 566
А по телефон дали може ?

# 567
Мерси, bellali ! Ох, в главата ми е пълна каша, незнам откъде да започнем! Момичето предложи да запишем час за един от лекарите ( за Петрова след месец, а за другите след седмица ) И евентуално същия ден да направим спермограма, да я обсъдим и ембриологът да каже какво друго да проверим при мъжа ми, за да съм спокойна, че там няма нещо , което да скапе ембрионите.Още не мога да си направя ясен план и това ме изнервя

# 568
  • Пловдив
Здравейте,
при моя мъж правиха TEFNA. СГ беше ужасна. 2,3 живи неподвижни сперматозида. Направиха тефната. Не беше кой знае колко прекрасно. Изкараха но не узрели. Общо взето ползвахме първите. Тефна се прилага и има ефект, ако има запушени каналчета. Общо взето при следваща процедура казаха че няма смисъл при нас от тефната.

# 569
ММ е с азооспермия. На първата биопсия казаха, че развитието на сперматозоидите спира във втора фаза и няма други живи. Сега ни казаха, че може да направят втора и да потърсят на друго място. Не знам дали има смисъл да се прави

Общи условия

Активация на акаунт