Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 842
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
  • до най-прекрасния мъж
На мен са ми отказвали от регистратура да ме свържат с лекаря ми, което за мен е абсолютен абсурд, не знам каква е тази практика...  Ако нещо ми се случи и трябва спешно да се свържа с него? Все пак опитай да те свържат с д-р Петрова, може да имаш повече късмет от мен Simple Smile
Засега няма да правя опити да я търся. Така или иначе, все още нямам цикъл и събота и неделя ги прескачам при всички положения.

# 541
prozerpina а изобщо казаха ли ти, че могат да отглеждат ембрионите до 5ти ден в клиниката? Доколкото знам и средите са различни, може дори апаратурата за такова отглеждане да е друга. Ти може да си настояваш, но ако те не го правят, няма как да стане. Аз в документацията която ми дадоха никъде не прочетох колко време ги гледат и имам ли право на избор.
Разбира се, че могат да ги отглеждат до бластоцисти.Обясниха ми, че практикуват трансфер на 3-ти ден, а ако има останали ембриони ги отглеждат до 5-ти ден след което ги замразяват и ги ползват при следващия трансфер, ако опитът е неуспешен.Но на мен това не ми харесва честно казано.Не искам евентуално да преживея неуспех с тридневните и после да се пробва с петдневни.Държа на трансфер на 5-ти ден, както се прави в повечето клиники в чужбина, пък ще видим как ще се разберем с док.

# 542
Ехаааа, щом така са ти казали значи може би и моите замразени са на 5ти ден. Аз си мислех, че веднага ги замразяват след трансфера, т.е. още на 3ти ден. Честно казано не съм разпитвала как и кога са ги замразили, исках само да ми кажат бройката, но това са важни подробности. Много ти благодаря, много ме обнадежди защото ако имам 6 преживели до 5ти ден и замразени, значи шанса на моето тридневно ембрионче също е доста висок.

# 543
Kevi, Bellali, как сте момичета? Държите ли фронта още без тестове?

# 544
Държим се, къде ще ходим Satisfied Аз лично съм доста надута в корема заради лекарствата, с повишен апетит и чакам с нетърпение да дойде деня за теста - поне да знам дали мога да спирам хапчетата и да отслабна или ще имам оправдание за яденето Simple Smile
Никак не ми се иска да посрещна празниците с шкембе, а от друга страна ще ми е кеф като ме питат да казвам, че вътре има бебе ...

# 545
Дано да е последното. Аз ви мисля и ви пращам цялата си положителна енергия.Много ми е важно да успеете, за да не се разколебая в избора си.

# 546
Simple Smile))  държим здраво Simple Smile)) хихихи.
Bellalli, с шкембета ще посрещнем празниците, аз мисля е това няма да ни е кой знае какъв проблем, нали...
След 3-4 дена ще стая ясно:)))

# 547
Вижте как един мъж е изразил мечтата си... Видях това е кампанията на Ню лайф "Пожелай си" .... Имало мъже и в днешно време...Simple Smile))
Имам си една мечта.

Имам си една мечта,
ах колко хубаво изглежда тя,
в моята душа.

Всяка сутрин се събуждам с мисълта,
какво ще подариме на света –
Инженер велик или учен прям,
а може би Човек голям.

Всяка вечер тихо се прибирам и гледам в твоите очи
сякаш виждам себе си там някога преди.

Нощем аз заспивам сгушен до любимата жена
тихичко в ухото шепна, да съм татко, да съм дядо, да живея на шега
сякаш никога това не е било мечта.

Ах мечта, мечта дано се сбъдне тя!

https://newlifeclinic.bg/2017/12/12/%D0%BF%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0% … 1%84%D0%B8%D1%8F/

# 548
puh4e05 никакво отказване! Никакво разочарование!
Аз гледам да не се надъхвам излишно защото после много боли, просто си чакам спокойно теста. А дали ще дочакам до 19ти .... Какво мислите момичета, знам че ранното тестване не е препоръчително и все пак изпитвам непреодолимо любопитство.

# 549
Здравейте,видях че сте писали,че последен работен ден на клиниката е 22 и до 01.01 ли няма да работят?Моля ви,ако знаете пишете,че лекарствата ми са до 23 и ми бяха казали друго.Направо изтръпнах,не ми се иска и този месец да пропуснем. Sad

# 550
Аз на 10-ти ден на 3-дневни имах бледа,но ясно видима втора черта.В следващите дни,като не ставаше по-тъмна,разбрах,че нещо не е наред. Оказа се биохимична, но така поне знам,че е имало инплантация.

# 551
и аз така разбрах, че последния работен ден е 22.12

# 552
Аз на 10-ти ден на 3-дневни имах бледа,но ясно видима втора черта.В следващите дни,като не ставаше по-тъмна,разбрах,че нещо не е наред. Оказа се биохимична, но така поне знам,че е имало инплантация.
На мен утре ще ми е 11ти ден и си мислех до петък да си пусна един кръвен, а на 19ти когато ми е датата на теста - втори кръвен, просто се чудех дали няма да е твърде рано ако се тествам примерно на 14ти ден от ЕТ (събота)

# 553
Кръвен ще ти покаже и днес, но целта е да не се бодеш много пъти .Аз правих такъв на 12-ти ден, и на 14-ти чхг беше паднало , та бях дотам.

# 554
аз проблем с боцкането нямам, ако ще покаже днес и по този начин ще си успокоя притесненията, бих го направила веднага. Но като цяло плановете ми са за към края на седмицата Simple Smile Много ми е приятно да си угаждам и да дебелея като бременна, обаче ако не съм е редно да си сложа някакви ограничения от сега Smile

Общи условия

Активация на акаунт