Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 843
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Сигурна ли си за д-р Даскалов. С него лично ли се консултира?
Да, говорих лично с него. Лошото е,че съм точно преди самата процедура, остава ми само нормализиране на TSH и трябва да започваме...а аз нямам никакви впечатления за другите лекари там, затова доста се притеснявам и не знам дали изобщо да остана в Ню лайф или да се прехвърля към Селена
Здравей,мила.Тъй като прочетох,че регулираш ТСХ,исках да те попитам колко дни ти отне или месеци.
Ще ти разкажа какво става при мен,дано някой ми даде съвет,че ще се побъркам докато се свържа с ендокринолога.Изследваха ми ТСХ в Ню Лайф за стимулация,беше 5,на следващия ден 4,27.Това беше четвъртък миналара седмица.
Днес реших да пусна пак в друга лаборатория.След това бях на ендокринолог и ми изписа лекарства.
За съжаление след прегледа ми излязоха резултатите и ТСХ е 1.71.
Сега незнам да пия ли лекарства или не,докато се свържа с лекаря.
На мен моя ендокринолог ми каза да пия л-тироксина до забременяване, дори да е в нормата. Иначе стабилно нивата на ТСХ се променят след около 35-40дни прием на хапчето. На мен два пъти ми смениха дозата и през 35-40дни го изследвам отново.

# 526
http://www.mediapool.bg/chast-ot-in-vitro-klinikite-ne-zhelayat- … i-news266449.html
На мен ми беше интересна тази статия и реших да я сподеря с вас

# 527
Здравейте, момичета и аз се записвам в темата. Бях пациентка на д-р Даскалов, но след неговото преустановяване, се насочих към д-р Петрова. Имам заповед от ЦАР. Бях на преглед и останах с много добри впечатления от нея. С ММ мислим да започнем процедурата януари. По време на прегледа, тъй като бях много притеснена от смяната на лекарите и всичко, и не успях да разбера кога точно трябва да отида за предварителните изследвания преди самото ин-витро? И какво трябва точно да направя? Днес ми е първи ден от цикъла. Трябва да се обадя директно на рецепцията на клиниката или на д-р Петрова? Аз й нямам личния телефон. Въпросите ми сигурно са глупави, но ще бъда благодарна, ако някой може да ми отговори!

# 528
  • варна
Най-добре се обади на рецепция, а за изследванията някои важат 1 месец затова се пускат преди самата процедура и зависи по какъв протокол си, обади се ще ти обяснят!

# 529
Най-добре се консултирай с Петрова, за да не стане така, че да избързаш с някои изследвания и да им изтече давността. Иначе може и на регистратура (не е рецепция Laughing) да попиташ, но да не стане объркване.

# 530
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, аз чакам цикъл днес, а д-р Петрова ме иска на 2-3 ден от цикъла за преглед и да ми назначи изследвания. Забравих да я питам, като ходих, какво да направя, ако се падне събота и неделя.
Ако се обадя на регистратурата, дали ще ме насочат или да търся начин да се свържа директно с нея? Имат ли практика да свързват с доктора или те отговарят на въпросите на пациентите?

# 531
  • Пловдив
Ако е неделя отиваш в понеделник...аз така направих.Ако ти дойде днес,събота няма да ти е проблем...а ако пък е вечер,този ден от МЦ се брои за нулев.

# 532
  • до най-прекрасния мъж
Не ми е дошло още, то почти е обяд, значи днес спокойно мога да не го броя. Мерси много, ще отида в понеделник. Петрова изрично подчерта, че иска да ме прегледа по време на цикъл, затова ми е притеснено. Напоследък почти винаги ми идва петък или събота, а не ми се иска да пропускам цикъл и без това достатъчно се забавих. 

# 533
Здравейте, момичета.Искам да попитам тези, които са минали през процедура в клиниката-има ли вариант трансфера на ембрионите да се направи на 5-ти ден?Знам, че практиката им е да ги връщат на 3-ти ден, но доста четох по въпроса, консултирала съм се и с други лекари, че е по-добре да са на 5-ти ден и моето желание е да бъдат върнати на 5-ти ден.Има ли такива, които са им върнати на 5-ти ден по тяхно настояване?

# 534
Благодаря, явно ще звънна на регистратурата (така де, не рецепцията Grinning ), за да попитам за подробности.

# 535
blue.angel първичния преглед обикновено е между 1-3 ден от МЦ и целта му е да се види каква е лигавицата, има ли задържани фоликули и т.н. С една дума според мен не е фатално забавяне от 1-2 дни. Още повече че наистина има значение кога точно ти е дошло и особено какво е - в някои от клиниките, които съм обиколила, не го смятат за цикъл докато не започне да тече ярко червена кръв.
prozerpina защо не питаш? И на мен ми е любопитно защото и аз се изненадах като разбрах, че трансфера е на 3ти ден. Знам, че и двете имат плюсове и минуси, но според мен няма да се съгласят да ги гледат до 5ти ден най-малкото защото се оскъпява процедурата. Лично аз също предпочитам 5ти ден, но сигурно си имат причина да ги връщат по-рано

# 536
  • до най-прекрасния мъж
Bellali, мерси много.
Аз също не считам, че ми е дошло, докато не текне както си трябва. Иначе, имам по 1-2 капки розово и кафеникаво зацапване от сряда още, но това не го броя за цикъл, защото то е от време на време и ту го има, ту не и това е при всеки цикъл. От няколко дни ми е напрегнат корема и се притеснявах, ако дойде днес преди обяд, че ще изпусна цикъла. И по-точно не прегледа, колкото хормоналните изследвания. На мен ми е трудно с отсъствието от работа, защото пътувам доста до там и поне което мога да съчетая, гледам да го правя.
Но вече това отпадна, цикъл все още няма и се успокоих, че и в понеделник няма да е късно. Попитах, за да търся начин да издиря д-р Петрова, ако понеделник е късно за хормоните.
Много благодаря на всички момичета, които отговарят. Усещам, че започва да ме тресе притеснението и търся успокоение тук.

# 537
blue.angel първичния преглед обикновено е между 1-3 ден от МЦ и целта му е да се види каква е лигавицата, има ли задържани фоликули и т.н. С една дума според мен не е фатално забавяне от 1-2 дни. Още повече че наистина има значение кога точно ти е дошло и особено какво е - в някои от клиниките, които съм обиколила, не го смятат за цикъл докато не започне да тече ярко червена кръв.
prozerpina защо не питаш? И на мен ми е любопитно защото и аз се изненадах като разбрах, че трансфера е на 3ти ден. Знам, че и двете имат плюсове и минуси, но според мен няма да се съгласят да ги гледат до 5ти ден най-малкото защото се оскъпява процедурата. Лично аз също предпочитам 5ти ден, но сигурно си имат причина да ги връщат по-рано

Попитах и ми казаха, че ги връщат на 3-ти ден.Нямам финансов проблем да ги гледат до 5-ти и да доплатя, колкото е нужно.Като стигна до този етап ще настоявам трансфера да е на 5-ти ден.Исках да знам има ли изобщо някой, който трансфера му е бил на 5-ти ден.

# 538
На мен са ми отказвали от регистратура да ме свържат с лекаря ми, което за мен е абсолютен абсурд, не знам каква е тази практика...  Ако нещо ми се случи и трябва спешно да се свържа с него? Все пак опитай да те свържат с д-р Петрова, може да имаш повече късмет от мен Simple Smile

# 539
prozerpina а изобщо казаха ли ти, че могат да отглеждат ембрионите до 5ти ден в клиниката? Доколкото знам и средите са различни, може дори апаратурата за такова отглеждане да е друга. Ти може да си настояваш, но ако те не го правят, няма как да стане. Аз в документацията която ми дадоха никъде не прочетох колко време ги гледат и имам ли право на избор.

Общи условия

Активация на акаунт