Север-Юг - тема 29

• 33 088
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро, мили дружки!  Heart Eyes Hug
Скрит текст:

Честит празник! Поздравявам колегите специално!

Орси, Айричка  Heart Eyes Hug wavey
На вас не ви се вярва, ама на преговора ще го видите! Не случайно дадоха сънят му, в този филм няма нищо случайно ...а и на края се заслушайте внимателно в думите на Гюней, кога още е искал да се отърве от брат си, нищо, че не беше изперкал тотално , болен мозък е този  ooooh!
Айрич  Heart Eyes това за олмаза е страхотно  hahaha как сме се смели едно време  Joy Joy Joy Joy

# 46
Фенче Heart Eyes може и да си права Peace newsm78
Честит празник специално на теб  bouquet

# 47
Айричка  Heart Eyes  love001 благодаря ти, мило!

# 48
 wavey wavey wavey
Честит празник на народните будители и Бог да прости душите на мъртвите!
Фенче, newsm51 честит празник и на теб.
Щом сме започнали денят с усмивка Simple Smile нека и да го продължим с две грейнали лица. Heart Eyes

# 49
# 50
Айрче. Hug
Тази в дясно с черната рокля в кой сериал/филм му е партнирала, че не се сещам?! newsm78

# 51
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрютрю!

Честито, будителки, мили мои!
Фенче, за теб специално   bouquet !

Фенче, ама как те обичам за снощната ти изненада! Е знаеш как да ми бръкнеш в душата! Муъ, муъ,муъ!
  love001     love001     love001
Това е може би най-любимата ми сцена в целия сериал (изключая лЕбовните, ъвкорс) . Кипящият от ярост Кузей, крачещ гневно в нощта из спящите улици на Истанбул, сам в милионен град - на фона на страхотния турски рок, койте бе голямото откритие за мен в този сериал.
Много ти благодаря за вниманието и много те обичам, да знаеш!

Айрче, "олмаза" е суперготин. Кузей със сЮтЮена в ръка - абсурдно прекрасен. Много се кефя ня хоря с чувство за хумор.

Наде, Криси,  Hug Hug

# 52
Наде и на мен  ми е абсолутно непозната Simple Smile
Светле Heart Eyes и на теб честит празник! ама много си личи, че професията ти е свързана със словото!
и днес си празнично настроена- китки, цалувки Grinning
И аз обичам хора с чувство за хумор Peace мноу ми липсват Зизунка и Ванчето Crossing Arms

айде  едни умопомраителни цаки Sunglasses

# 53
Айрич викаш ме ,чух те и ей ме на кацам   love001  love001  love001
Ха Честит Празник на Госпожите в темата
Да почетем и Задушница,много любими близки имам аз,които много ми липсват  Cry
Айрич ако цаките са за мен,взимам ги одмах ,много ама много ми харесват #Crazy Rolling Eyes Heart Eyes Laughing

# 54
Туууу язък, Ванчето Hug ме изпревари с цаките. Crossing Arms Joy
Светле. Hug

# 55
Айрич викаш ме ,чух те и ей ме на кацам   love001  love001  love001
Ха Честит Празник на Госпожите в темата
Да почетем и Задушница,много любими близки имам аз,които много ми липсват  Cry
Айрич ако цаките са за мен,взимам ги одмах ,много ама много ми харесват #Crazy Rolling Eyes Heart Eyes Laughing
   love001

хаха знам аз как ще те повикам Wink взимай ги Grinning

# 56
Наде  Hug,ще делим ве мила,нямаш ядове,аз съм дашна Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Айрич   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 57
Наде  Hug,ще делим ве мила,нямаш ядове,аз съм дашна Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Айрич   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Е как, ще ги делим, едното стъкло за теб, другото за мен ли, Joy нИ можИ?! Naughty

# 58
Наде тия аресват ли ти? Simple Smile

# 59
Е как, ще ги делим, едното стъкло за теб, другото за мен ли, Joy нИ можИ?! Naughty
Неее  една седмица в теб,една в мен  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ааа Айрич тия са още по ,по,по с тая муцунка особено Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт