NEXTDIRECT.COM - 8

• 56 724
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, имам излишни от тези ботушки, UK9/26.5 номер, в розово, не улучих номера... Sad
http://bg.nextdirect.com/en/g403436s3#694849
Все още са при мен ботушките, ако някой проявява интерес, моля да ми пише на лични.  Peace

И в тази връзка, как стоят нещата с връщането? - прочетох на първа страница..., но не ми стана ясно етикета с адреса направо го залепям отвън на пакета ли? newsm78, а другата част вътре в пакета.

# 76
  • София
Гледам, че от няколко дни започнаха да зареждат пролетната колекция, има ли някой представа, кога ще свалят зимната? Да не изпусна някои набелязани нещица? И разпродажбата кога започваше?

# 77
Гледам, че от няколко дни започнаха да зареждат пролетната колекция, има ли някой представа, кога ще свалят зимната? Да не изпусна някои набелязани нещица? И разпродажбата кога започваше?

Разпродажби има само в английския Некст.

# 78
Някой пазарувал ли е от немския сайт? Знаете ли възможно ли е пазаруването и как става?  Има наличности на якета които в нашия сайт са липси.

# 79
  • Варна
Здравейте, имам дънкова поличка на Некст избеляла и с ефект на прокъсана 11г 146см. Моля, ако може да послужи на някой като коледен подарък да ми пише. Не съм улучила размера на госпожицата, за която я купих.

# 80
Някой пазарувал ли е от немския сайт? Знаете ли възможно ли е пазаруването и как става?  Има наличности на якета които в нашия сайт са липси.
Сигурно като попълниш данните на фирма посредник  newsm78

# 81
  • София
Дойде рокличката още в петък:

Бях обещала размери:
За 7 години (122 см.):Дължина от рамото до долу отпред: 70 см.
Дължина от рамото до долу отзад: 85 см.
Горната част е дълга 27,5 см.
Широчина в горната част: 32,5 см.
Широчината в долната няма смисъл да се мери, защото е разкроена.
Роклята е точно, като на снимката, много е хубава, в края на подплатата има зашит и малко тюл  Heart Eyes

# 82
Дойде рокличката още в петък:

Бях обещала размери:
За 7 години (122 см.):Дължина от рамото до долу отпред: 70 см.
Дължина от рамото до долу отзад: 85 см.
Горната част е дълга 27,5 см.
Широчина в горната част: 32,5 см.
Широчината в долната няма смисъл да се мери, защото е разкроена.
Роклята е точно, като на снимката, много е хубава, в края на подплатата има зашит и малко тюл  Heart Eyes

Много,много ти благодаря,според размерите,които даваш май е уголемена  newsm78, аз мислих да поръчвам размер 10г.,но май ще се ориентирам към размер 9г.  Laughing Laughing

Със здраве да си я носи дъщеричката ти  Heart Eyes Heart Eyes

# 83
  • София
Моля  Hug Заминава за пакетиране и ще си отлежава, защото ми трябва по повод за догодина  Blush
Както не веднъж съм казвала според мен дрехите са уголемени. Но роклята реално ще ми трябва за 7+ и не върви да взема размер 6г. Най-много да й е по-дълга  Sunglasses Иначе в момента дъщеря ми носи чорапогащници и блузи на некст размер 5-6 г., в момента е на 6г. и половина и е 118 см. Peace Но тя е и много слаба предполагам и това има значение.
Обувките също са много хубави  Heart Eyes

# 84
  • NE
Здравейте!
Може ли да ми помогнете колко време доставят NEXT Direct доставките до България обикновено?

# 85
  • на последния етаж
Около 5-7 дни.

# 86
  • София
последната ми от миналата седмица - поръчах в понеделник следобед, пристигна в петък на обяд. Peace
Вътре бяха два пакета с две фактури, като пишеше на роклята, че другите неща ще ми бъдат доставени отделно, но явно в крайна сметка са ги обединили.

# 87
Според проследяващия номер би трябвало днес да си я получа, но куриера не ми е звънял. И пак според проследяващият номер пратката ми /панталон и блуза/ е разделена на две и едната дреха е тук, а другата пътува.

# 88
  • София
Те не звънят за съжаление. И смс-и не пращат. Просто в един момент се звъни на вратата. Случвало се е да ми звънят, когато ме нямаше на адреса. Да ми кажат, че са отпред, но аз тогава нямах и проследяващ номер, та им обясних, че не е коректно така, не гадая по звездите кога евентуално мога да имам пратка и да си стоя вкъщи. Казах им, че ще е доста по-удобно, ако звънят или пускат смс-и, но нямали такава практика. Даже куриерите им не звънят те директно, ами се обаждат на диспечер, той звъня на мен, после на куриера да му каже какво сме се разбрали ooooh!

# 89
  • NE
Аз затова реших да ви попитам защото нямам още проследяващ номер (явно не е пуснато), а пък ми е за първи път през NEXT и не винаги съм вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт