NEXTDIRECT.COM - 8

• 56 726
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ами тогава, когато не бях им казах, че след два часа ще съм (беше по обяд), след няколко разговора се разбрахме към 17ч. и ми доставиха поръчката същия ден, в уговорения час Peace

# 91
  • ГО
На мен винаги ми звънят. Само на предната ми пратка, не се бяха сетили да ми я доставят изобщо и им седяла в офиса доста време, но след няколко разговора ми я доставиха.
Пуснах поръчка във вторник привечер, ще пиша когато ми я доставят, но не чакам да е тази седмица.

# 92
  • София
Новата поръчка:
 - размер 6-9 месеца
 -отново размер 6-9 месеца
-размер 6-12 месеца
и едни чорапки за каката и за мен  Mr. Green
 - имайте предвид, че от тези чорапи размер 9-12 не е 9-12 месеца, както са написали на сайта, а си е размер 9-12 Peace

# 93
  • Добрич
Здравейте!
Отчитам се с тази страхотна ризка, чиито размер не съм улучила - 9-12м. за момченце. Ако някой си я познае, ще поема транспортните разходи. Wink
http://bg.nextdirect.com/en/g67180s2#699514

# 94
  • Luxemburg
Има ли някакъв шанс нещо което го дава яе е изчерпано отново да е ж наличност, в английския сайт е в наличност. Опитах се да им звънна но нещо в телефонниш номер липсва или е само за УК.

# 95
  • София
Нищо не липсва в телефонния номер, звъняла съм им, избираш го с 02 нали? Но имай предвид, че пак на английски трябва да се разбирате и зависи на кой ще попаднеш.
Относно номерацията - трябва да се следи, понякога пускат някои и друг изчерпан номер, понякога не. Днес поръчах за себе си една блуза, която в моя размер беше sold out, беше останала всъщност само в един размер, но днес съвсем случайно видях, че са сложили 38 р-р и веднага я поръчах  Peace

# 96
  • Luxemburg
Не, нищо освен кода за страната не слагам. Не знаех в кой град е. За Лондон мислих че е 20 кода. Сега пак ще пробвам. Мерси много. Харесах тази рокля http://lu.nextdirect.com/en/x54632s2#671911 и исках да ги питам дали има шанс да я поръчам, ако пък могат и веднага да я пратят за да е при мен за другия петък Simple Smile.

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 13:01 от ronicat

# 97
  • ГО
Аз току-що си получих пратката, направо не мога да повярвам. Много съм доволна Simple Smile))

# 98
Днес и аз получих поръчката си от понеделник.
http://bg.nextdirect.com/en/x552754s5#424641 размер 92-98 /2-3 г./ Страхотно е  Heart Eyes

http://bg.nextdirect.com/en/x553758s7#931099 размер 18-24, но в сравнение с друго, които имаме на тази ръкавите са малко по- дълги.

# 99
  • NE
Поръчката ми от 2.12.2014 г. беше готова пред нас за 3 дни и вчера ми се обади куриера, но днес успях да си я получа. Толкова бързо не съм се и надявала. Party
Всичко е невероятно качество, в което не се и съмнявах. Всички неща са 9-12 месеца. Гащеризончетата са супер меки, а панталоните са с много мека подплата от полар. Идеални са за зимата. Simple Smile

# 100
  • Sofia
Купували сте туту пола от този тип? Интересувам се достатъчно "напластена" ли е ?

# 101
  • Luxemburg
Да, достатъчно напластени са. Купувала съм за каката 3-4г. размер и беше с доста обем, от розовия цвят, и за бебето в комплект с боди беше 12-18м. размер, но полата нямаше чак толкова голям обем, но пак е хубава (такава е ). Само да спомена че доста трудно се поддържат. За малко дете пък изобщо не препоръчвам. Бебето беше на 1г. и малко и само след 5мин отъркаляне на земята в къщи и вече имаше на няколко места дръпнато по полата. Сега я облича като си играят или в детската като стоят само в сградата. 

Споделете как е магазина на Некст в новия мол. Има ли достатъчно разнообразие. Сори ако сте го обсъждали вече напред, не съм го видяла.

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 00:48 от ronicat

# 102
  • Sofia
Да, достатъчно напластени са. Купувала съм за каката 3-4г. размер и беше с доста обем, от розовия цвят, и за бебето в комплект с боди беше 12-18м. размер, но полата нямаше чак толкова голям обем, но пак е хубава (такава е ). Само да спомена че доста трудно се поддържат. За малко дете пък изобщо не препоръчвам. Бебето беше на 1г. и малко и само след 5мин отъркаляне на земята в къщи и вече имаше на няколко места дръпнато по полата. Сега я облича като си играят или в детската като стоят само в сградата. 

Споделете как е магазина на Некст в новия мол. Има ли достатъчно разнообразие. Сори ако сте го обсъждали вече напред, не съм го видяла.

Благодаря   bouquet  Забърсах една за лека нощ ( и един пакет бикини Simple Smile )

# 103
  • София
ronicat телефона е 024925349  Peace

Моите последни:
 - много красива, напластена и уголемена  Mr. Green Размер 5-6 (а тя е 118 см. висока, но полата е огромничка, а пък в талията направо й пада)
Относно туту полите - дъщеря ми голямата има няколко и много ги обича, много ги носим и изобщо не се издърпват нишки, а тя е мноооого дива. Има само проблем като се зарови веднъж в един пясъчник, беше като квачка мътеща яйца  Joy и после нямаше махане този пясък. Crazy
 - размер 5-6, по-бяла е на живо (което на мен ми харесва повече), изключително красива и много уголемена отново  Laughing
 - размер 6-12 месеца, много готини  Crazy
 - размер 6-9 месеца
Всичко е супер  Heart Eyes

# 104
Тези трите блузки 6-9 мес добре ли са като размер или също са уголемени? Питам, защото и аз ги харесах, но още се чудя дали да взема 3-6 мес или 6-9 мес. На скоро купих пижамки 6-9 мес  http://bg.nextdirect.com/en/x543776s1 и са доста уголемени. Май ще ги носим чак пролетта.

Общи условия

Активация на акаунт