NEXTDIRECT.COM - 8

• 56 729
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • Luxemburg
ronicat телефона е 024925349  Peace
Този за магазина в СФ ли е? На мен ми трябва да се свържа в Aнглия за да ги питам за един артикул и го  набирам така 00440220880290 и нон стоп ми дава заето, а без 02 след кода нищо не става. Вече 2 дни звъня и все същото.
А знаете ли до колко време могат да се задържат стоките в кошницата? Снощи си разглеждам и си слагам което съм харесал и по едно време гледам кошницата ми празна. Вярно че сигурно около час цъках напред назад ама чак пък за толкова кратко време да изчистват...

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 12:53 от ronicat

# 106
в директа кошницата за много кратко пази стоките, най- много 15на мин.

# 107
  • на последния етаж
А как перете туту полите? На ръка ли?

# 108
Здравейте! Да се отчета и аз - в крайна сметка поръчах якето http://bg.nextdirect.com/en/g402498s5#681862 , макар и не в най-желания от мен цвят, рамер 2-3г. Една идея е уголемено, но пък ще става на 100% и следващата зима да се носи.

# 109
  • Luxemburg
Оправих се с тоя телефон. Оказа се че се набира директно, без код за държава. Накрая ми го хвана като набрах с код България  Laughing. За съжаление ми казаха каквото и вие, можело и да излезе някоя бройка, но може и така да си остане. Не знаела, защото било голяма лудница в момента и имали страшно много поръчки. За кошницата ми каза че на всеки 30мин се рефрешвала страницата и ако не съм финализирала се изтривало всичко и било добре да си правя скрийншотове Simple Smile или да си записвам кодовете. А какво ми прече да си ги оставям в отделни табове Simple Smile.
Туту полите ги пера само на ръка и суша на въздух. На лирата в банята изсъхва за нула време. Питай ме как ги гладя  Mr. Green. Изприщвам се докато изгладя всичките воали един по един (така стават много бухнали).
Някой може ли да ме ориентира за тази рокля http://lu.nextdirect.com/en/x542552s3#672115 кой размер трябва за 155см. височина и 50кг? Дали 158 ще е ок? Искам една за себе си и нося 36, но детско съм си взимала само след като пробвам, а тази е много готина за НГ парти.

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 14:27 от ronicat

# 110
  • Sofia

Моите последни:
- много красива, напластена и уголемена  Mr. Green Размер 5-6 (а тя е 118 см. висока, но полата е огромничка, а пък в талията направо й пада)

Дъщеря ми е над 120 см. , но поръчах 5 -6 г. , именно защото бях почти убедена, че са уголемени, а и тя носи дрехи само с ниска талия, което допълнително удължава полите.

А как перете туту полите? На ръка ли?

Аз ги слагам в торба (от тези за бельо) и пера в пералнята.

# 111
  • София

Моите последни:
- много красива, напластена и уголемена  Mr. Green Размер 5-6 (а тя е 118 см. висока, но полата е огромничка, а пък в талията направо й пада)

Дъщеря ми е над 120 см. , но поръчах 5 -6 г. , именно защото бях почти убедена, че са уголемени, а и тя носи дрехи само с ниска талия, което допълнително удължава полите.

Да, така като я гледам, ще я носи до абитуриентската вечер  Joy
И аз на ръка пера, страх ме е в пералнята, но да я сложа в торбичка не се бях сетила, ще пробвам.

Дойде ми и поръчката от петък, направо са супер бързи, всичко е супер, но бодитата 6-9 месеца отново са огромни, като гледам ще се носят до годинка минимум  Laughing

Относно блузките - уголемени и те, на пръв поглед, но съм ги сложила за пране и не съм ги премерила да мога да кажа с колко. Изглеждат дългички, което няма да е проблем, но на ръкавите не знам как ще е, ще пиша допълнително. Peace

# 112
# 113
  • Luxemburg
Да си побутна въпроса. Дори и да не сте купували точно тази рокля много ще ми помогнете ако ми кажете на какъв номер рокля трябва да заложа с моите мерки. Предварително благодаря.
Някой може ли да ме ориентира за тази рокля http://lu.nextdirect.com/en/x542552s3#672115 кой размер трябва за 155см. височина и 50кг? Дали 158 ще е ок? Искам една за себе си и нося 36, но детско съм си взимала само след като пробвам.

# 114
  • Sofia
Да си побутна въпроса. Дори и да не сте купували точно тази рокля много ще ми помогнете ако ми кажете на какъв номер рокля трябва да заложа с моите мерки. Предварително благодаря.
Някой може ли да ме ориентира за тази рокля http://lu.nextdirect.com/en/x542552s3#672115 кой размер трябва за 155см. височина и 50кг? Дали 158 ще е ок? Искам една за себе си и нося 36, но детско съм си взимала само след като пробвам.

Аз съм висока 165 /под 50 кг. / и редовно си купувам  детски дрехи за 13 - 14 г. , което  е 164 като размер. На Некст обаче този размер ми е огромен. Т.е. бих взела предишния.

# 115
  • Luxemburg
Shantal Много благодаря. Аз уж гледах мерките им и според тях трябва да вляза в 164 размер, но щом ти казваш че са ти огромни явно трябва да гледам 158, на 152 мисля че ще ми е тясна на гърдите. Тази вечер пуснах една поръчка и ще видим дали съм уцелила номерата. Аз останах без рокля, че моя номер го нямаше, но каката се вреди. Най-ми е притеснено за чорапогащниците, че тънките ще се изсулват, но не ми се искаше да вземем по-малките. Как процедирате с детската номерация? В момента купувам 4-5 размер и е ок, но понякога номерацията е 3-4 и 5-6. На кой размер е по-добре да се заложи в този случай, не знам как ще е по-добре при Некст?

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 16:56 от ronicat

# 116
В момента съм в Испания и снощи направих една поръчка. От любопитство сложих същите неща в кошницата в българския сайт. За същата поръчка щях да платя 20 лева повече. ВЪЗМУТЕНА СЪМ! Каква е тази политика? ....най-бедната държава плаща най-високите цени ....

# 117
За съжаление е така. За детските стоки ДДС също е 20%. В Испания явно е по- малък процента.
Скоро видях и в австрийският директ, че цените са изключително различни, по- ниски.
Панталон, който за БГ е 40 лв., в австрийския беше около 20 лв.  Money

# 118
  • София
Но пък в английския якето, което съм си харесала е с 30 лв. по-скъпо и се плаща и за доставка. PeaceНо там пък правят намаления. Така че не можем да генерализираме нещата, наистина има значение и ДДС-то и в крайна сметка никой не ни кара да пазаруваме от Некст Wink

# 119
за всяко нещо е така ако имаше посредник от Австрия до БГ щях от там да поръчвам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт