NEXTDIRECT.COM - 8

• 56 737
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Но пък в английския якето, което съм си харесала е с 30 лв. по-скъпо и се плаща и за доставка. PeaceНо там пък правят намаления. Така че не можем да генерализираме нещата, наистина има значение и ДДС-то и в крайна сметка никой не ни кара да пазаруваме от Некст Wink

По - добре от най - скъпия вариант на некст , отколкото от наЩе молове  Mr. Green

Получих туту полата . В този размер /5 - 6/ ще ми е малко трудно да се напъхам, но следващия ще ми е ОК ... доста уголемени са.

# 121
Момичета, някоя от вас има ли възможност да измери детски панталонки размер 0-3 м? Ще съм много благодарна!  Hug

# 122
  • Luxemburg
В момента съм в Испания и снощи направих една поръчка. От любопитство сложих същите неща в кошницата в българския сайт. За същата поръчка щях да платя 20 лева повече. ВЪЗМУТЕНА СЪМ! Каква е тази политика? ....най-бедната държава плаща най-високите цени ....
Много странно е как ти е дало да направиш покупка от двата адреса с един акаунт, или като си била в бг сайта не си била логнта и само си пълнила кошницата. Миналото лято точно преди да започне намалението в UK исках да купя едни нощнички на бебето които много ми харесваха, но съвсем изключих. Сетих се като се прибрах в БГ. Опитах оттам да пусна поръчката но не ми позволи тъй като адреса с който съм регистрирана е Люксембург. Трябваше съпругът ми да пусне поръчката оттук. Същото се получи и като дойдох в Люксембург. Наложи се да се регистрирам наново като си закрия акаунта който имах от БГ, тъй като не може да се сменя адреса на регистрация и постоянния ми пощенски адрес.
А за цените момичетата са ти отговорили. Аз съм много доволна откак Некст почнаха да зачитат ДДС разликите. До преди 2г. цените на които купувах бяха понякога в пъти повече от цените в UK сайта и понякога ми излизаше по-изгодно да пазарувам с посредник от UK. Сега са минимални разликите, дори понякога и по-евтини като си ги сметна в една валута. Преди няколко страници anbibian  се учудваше че чорапи които при мен са 2.5€, за БГ са 10лв. По този случай предния министът на икономиката (май) сподели че в БГ трябва да се намали ДДС за детските стоки тъй като много хора пазаруват от чуждестранни сайтове същите продукти които могат да се намерят и на БГ пазар, само защото са по-евтини дори и като се сложи и доставка. Трябвало да запазят този капитал в страната, а не да изтича навън.
За тези които са от Сф остава утешителната награда разпродажбите в магазина им в новия мол. Преди правиха добри намаления, но асортимента беше много беден.

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 23:07 от ronicat

# 123
Тук в Испания си направих нов акаунт, съответно с адрес в Испания, платих с PayPal .... поръчката мина безпроблемно, очаквам ги до пет дена. А в България пазарувам с акаунта, с който досега винаги съм пазарувала от там, просто добавих същите артикули в кошницата, за да видя крайната сума ...
А да питам ....освен по телефон; чрез mail мога ли да се свържа.....дали е възможно да ми разменят един артикул с друг, който е на същата цена .... ако не са изпратили все още поръчката?

# 124
  • София
Намаленията в магазина им в новия мол изобщо не са утеха  Wink Момичетата, които вече са ходили в магазина, казаха че асортимента е доста беден. И преди беше така, като имаха магазин в The mall и бързо свършваха размерите, на намаление почти нищо нямаше, съмнявам се, че сега ще е по-различно.
nikol ivanova аз не съм пробвала да сменям артикули, не знам дали ще стане, но по принцип кореспонденцията с тях е доста тегава. Ще очаквам да споделиш в темата дали се е получило, полезно инфо ще е. Peace

# 125
За слабо момче на 3 кг., 12 кг. и около 90-92 см. какво долнище е подходящо? Не искам от тези с висналото дъно, че хич не му приличат.

# 126
  • Berlin
Аз вчера само минах край магазина в Ринг мол, но ми се стори мъничък като пространство и вътре натрупани нещата. При дамското поне така изглежда, а и при положение, че Некст имат много хубави цветни неща (различни от черно, сиво, тъмносиньо), дрехите ми се сториха много еднакви там като цветове. Но при следваща възможност ще разгледам основни дамските, защото от сайта съм харесала много неща и ще ми е интересно да ги видя и на живо, ако ги има.

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 11:13 от abs

# 127
  • София
abs мога ли де та помоля да погледнеш дали има в дамското кожените якета, да знам дали да се разкарвам до там да пробвам или да поръчвам директно от нета? Blush Ако се сетиш и имаш възможност  Hug

# 128
  • Berlin
Ще бъде чак след Коледа, ако не ти е спешно.

# 129
Намаленията в магазина им в новия мол изобщо не са утеха  Wink Момичетата, които вече са ходили в магазина, казаха че асортимента е доста беден. И преди беше така, като имаха магазин в The mall и бързо свършваха размерите, на намаление почти нищо нямаше, съмнявам се, че сега ще е по-различно.
nikol ivanova аз не съм пробвала да сменям артикули, не знам дали ще стане, но по принцип кореспонденцията с тях е доста тегава. Ще очаквам да споделиш в темата дали се е получило, полезно инфо ще е. Peace

Днес получих mail, че ми е изпратена поръчката, така че и да ми отговорят за евентуалната размяна, отговорът ще е отрицателен Simple Smile
Весели празници на всички и успешни покупки и през новата година! Simple Smile

# 130
Но пък в английския якето, което съм си харесала е с 30 лв. по-скъпо и се плаща и за доставка. PeaceНо там пък правят намаления. Така че не можем да генерализираме нещата, наистина има значение и ДДС-то и в крайна сметка никой не ни кара да пазаруваме от Некст Wink

По - добре от най - скъпия вариант на некст , отколкото от наЩе молове  Mr. Green

Получих туту полата . В този размер /5 - 6/ ще ми е малко трудно да се напъхам, но следващия ще ми е ОК ... доста уголемени са.
[/quote

Хубава ли е поличката, коригира ли се в кръста? Поръчах на дъщеря ми, която е на 5 г. размер 4-5, изхождайки от вашите коментари ....дано пак не е голяма. Досега не сме имали такава, надявам се да стои сладко и тя да е щастлива и доволна Simple Smile

# 131
  • Sofia
Хубава е, доста обемна и със сигурност ще стои добре.
Няма ластици за регулиране , току що измерих , талията на 5-6г. е 27 см., а дължината 32 см. , има  подплата.

# 132
  • Бургас
Здравейте!
Очаквам бебче през февруари и от скоро и аз съм от редовно пазаруващите от сайта.
Имам огромна молба към вас - харесала съм този комплект за кошарата: http://bg.nextdirect.com/en/x544334s9 и ви моля за мнение - имате ли, виждали ли сте, как е като качество?

# 133
Хубава е, доста обемна и със сигурност ще стои добре.
Няма ластици за регулиране , току що измерих , талията на 5-6г. е 27 см., а дължината 32 см. , има  подплата.
Благодаря!  Ще чакам нашата, дано не е голяма

# 134
дали има разлика в кройката при джинсите/дънките и панталоните при размер 92-98 см. /2-3 г./ и 98 см. /3 г./?
http://bg.nextdirect.com/en/x542676s6#685552 и
http://bg.nextdirect.com/en/g402502s4#680525
Някой има ли тези долнища? http://bg.nextdirect.com/en/g923146s5#672034

Общи условия

Активация на акаунт