NEXTDIRECT.COM - 8

• 57 405
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • NE
Това е много неприятно. Май ще изчакам с поръчките за този месец, поне да има количества. Tired

# 616
  • София
Как поръчвате, когато някой артикул е наличен само в английския сайт? В Некстдирект имаше два , които исках, но след последните добавки на сайта съответната страница изчезна. Номерата на продуктите също. Нещата са налични в ук сайта. Писах им. Обясниха, че или са свършили, или са малко, или са ограничени за външен пазар.
Сега се чудя с кой посредник да поръчам. Не съм ползвала от години.

# 617
  • Варна
явно ще отварят и във Варна.

Да, днес видях къде ще е, имаше рекламни пана, във Варна Мол на втория етаж до залата за танци.

# 618
Имам мейл от Некст, че и четирите неща, които съм поръчала не са в наличност и ме молят да ги извиня. Пишат ми, че няма да бъда таксувана, но са ме таксували. Липсват толкова пари от картата, колкото струват и 4-те артикула. Получих смс от банката. Какво бихте ме посъветвали да направя? Да не споменавам, че от предходната поръчка, все още чакам недоставен продукт.
Никога не ми се е случвало, а доста неща съм поръчвала вече.

При мен се получи абсолютно същата ситуация, пиша им вече втори имейл, но отговор нямам. Поръчката ми е от 20.03. и парите са ми изтеглени, а не само блокирани. И аз съм в чудене какво да направя още?
Моите също са изтеглени. Видях, че има някакъв телефон на сайта, който функционира 7 дни в седмицата по 24 часа. Не съм звъняла. Някой звънял ли е на него?

# 619
  • София
Моите също са изтеглени. Видях, че има някакъв телефон на сайта, който функционира 7 дни в седмицата по 24 часа. Не съм звъняла. Някой звънял ли е на него?
(
Да, аз! Звънете им, не разчитайте на мейли. По принцип на мен са ми отговаряли, макар и със 7 дни закъснение, но гледам да звъня. На английски се говори, нищо че телефона е БГ. Обадете им се и се разберете. (много зависи на кой ще попаднете по телефона, може да се разберете много бързо, а може и да си говорите 10 мин. безрезултатно.)

# 620
Да не би заради католическия великден и почивните дни да има забавяне  newsm78

# 621
  • София
Здравейте ,можете ли да ми препоръчате тънички долнища за бебе момченце   bouquet !

# 622
  • Berlin
Има ли пижами с къси панталонки? Мисля, че не съм виждала, но да питам и вас.

редактирам се: току-що ги видях. Grinning

# 623
  • Бургас
abs, има-вчера даже поръчах една, ще пиша как е материята като пристигне.

# 624
  • София
Поръчката ми от понеделеник дойде днес. Пак съм много доволна от всичко. Ето и нещата:

http://bg.nextdirect.com/en/x553652s10#495432 - размер 2-3 години, малко ни е голяма, но не прекалено.

ИНтересува ме тази блуза, чудя се дали да поръчам р-р 9-12м. или 12-18м., би ли споделила твоето дете на колко е и колко е високо, за да се ориентирам?

# 625
  • Sofia, Bulgaria
Поръчката ми от понеделеник дойде днес. Пак съм много доволна от всичко. Ето и нещата:

http://bg.nextdirect.com/en/x553652s10#495432 - размер 2-3 години, малко ни е голяма, но не прекалено.

ИНтересува ме тази блуза, чудя се дали да поръчам р-р 9-12м. или 12-18м., би ли споделила твоето дете на колко е и колко е високо, за да се ориентирам?

Детето ми е на 2г и 3 месеца. Висока е 92 см, тежи 12.5 кг. Блузката й е малко голяма, но в никакъв случай огромна ...Дългичка е, но ръкавите са ОК.

# 626
Имам мейл от Некст, че и четирите неща, които съм поръчала не са в наличност и ме молят да ги извиня. Пишат ми, че няма да бъда таксувана, но са ме таксували. Липсват толкова пари от картата, колкото струват и 4-те артикула. Получих смс от банката. Какво бихте ме посъветвали да направя? Да не споменавам, че от предходната поръчка, все още чакам недоставен продукт.
Никога не ми се е случвало, а доста неща съм поръчвала вече.

При мен се получи абсолютно същата ситуация, пиша им вече втори имейл, но отговор нямам. Поръчката ми е от 20.03. и парите са ми изтеглени, а не само блокирани. И аз съм в чудене какво да направя още?

Най - накрая ми отговориха , че много съжаляват и се извиняват за забавянето на отговора и ще ми върнат парите.  newsm44 

# 627
  • Berlin
Дайте ми някакви идеи за долнища за вкъщи, да не са дебели. Понеже големият се разхожда по долнищата на пижамите, сега установявам, че 3 от тях са скъсани на коляното. ooooh! И остава без пижама. Laughing А долнища само пък за пижами не знам кой изобщо продава за деца. ooooh! Ще трябва комплекти пак да купувам по това никакво време.

# 628
  • Luxemburg
Търся дълги чорапи до коляното за крак 23 номер. Тези http://lu.nextdirect.com/en/x553616s1#749617 ако поръчам 6-8.5 размер ще ми дойдат 38-40 размер нали? От детската вече не искат да ги видим децата с чорапогащници, че следобедите става топло, но пък сутрин си е студено и реших че ако сме с пола или къси панталонки решението е дълги чорапи, но не откривам. Ако имате идея пишете моля.
Някой дали е поръчвал тази рокля http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/6VwAAOSwstxU8BVE/$_57.JPG. Интересува ме дали си отговаря на номера. Ако имате размер 6 можете ли да ми я измерите? Плътна е като материя, за пролет-езен и топла зима, нали?

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 21:19 от ronicat

# 629
Здравейте, моля за съвет! Харесах тези дамски сандали:
http://bg.nextdirect.com/en/x558360s7#757877
но видях, че са от wide fit колекцията. Какво означава това според вас? Някой има ли представа колко по-широки ще са от нормалните? А за детето искам да поръчам тези http://bg.nextdirect.com/en/g303650s4#904817, но се двоумя - размер 11 или 12? Крачето и в момента е 18 см и желираните сандалки от миналата година са абсолютно точно. Да заложа ли на по-големия размер?

Общи условия

Активация на акаунт