90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 990
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Може ли някой от по-запознатите да ми каже като съм на плодов ден и трябва да ходя на заведение, какви са ми вариантите със зеленчуците?  Simple Smile
Неовкусена салата, без сирене  Simple Smile
Печени зеленчуци на скара?

# 106
Василева, да ти е жив и здрав рожденика, да те радва, обгрижва и много да се обичате и да имате много поводи за радост и да вървите ръка за ръка дълги години!  Hug
Добре дошли на новите и успех!

judie: в повечето случаи са овкусени!

# 107
Може ли някой от по-запознатите да ми каже като съм на плодов ден и трябва да ходя на заведение, какви са ми вариантите със зеленчуците?  Simple Smile
Неовкусена салата, без сирене  Simple Smile

Мими, гръцка салата и да си избутам сиренето?  Grinning Точно тогава пък да ме поканят да ходим някъде, ей. Ама не върви да кажа на плодов ден съм, дайте да се видим на следващия ден, че мога да ям пържола  Grinning

Вели Можеше да се подлъжа на такива. А задушени?

# 108
Витаминозната салата мисля, че беше с цвекло, моркови и зеле. Предполагам, че ако поискаш да не ти овкусяват печените зеленчуци, няма да се противят.

# 109
И аз съм от утре! Стискайте палци...

# 110
Може и шопска,без сирене, тя засища!Аааа и феята се появила, къде се губиш Феичке!

# 111
Вече сме 5 - голяма група! Аз се развълнувах доста. Искам да благодаря за екселската таблица за резултати! Много хубаво е направена и няма нужда да драскам календара   bouquet

# 112
  • London
Здравей момичета и момчета! И аз да се запиша в новата тема докато не е свършила Wink.
При мене нищо ново - и аз съм от групата дето мноооооого трудно сваля... втория месец отбелязвам голямо зацикляне:-(.

Успех на мощната група дето почва утре!!!

лека нощ!

# 113
  • Калифорния, САЩ
    Василева, да ти е жив и здрав младежа, още 3,3 по 30 му желая. nbirthday
    Фея, ти все от утре започваш, айде дай го по-насериозно  Naughty. С теб за първи път я започнахме на 11 септември миналата година, аз вече я правих два пъти и си поддържам килцата. Доволна съм, но си иска Инат, Търпение и Желание. Хайде, успех този път и ще те „наблюдавам”, да знаеш!  Hug
    Успех на новата група!

# 114
дОБРО УТРО МОМИЧЕТА
аз пак съм тук след 2-ро прекъсване на диетата
получих 2 големи кръвоизлива и се наложи да прекъсна после натравяне с яйца не ми се говори изобщо за това започвам от днес
Позволявам си да споделя с вас ето този линк http://saveti.framar.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%B7-%D … D0%B5%D0%BB%D0%B0
ще го съчетая с режима.Пожелайте ми успех
Днес
з ябълка кафе и от тази напитка
о пил бутче със салатка
в същото с 1/2 бутче

Да попитам след обяда задължително ли е пиенето на бульон?

# 115
Добро утро. Днес ВХ:
З: банан
О: макарони с дом. сос и моркови салата
В: същото на половина и салата с червени цвекло+ ред чер. шоколад
Лек и успешен ден!

# 116
Добро утро!
Гледам аз само 31 нови отговора, а то какво било, нова тема! Да ни е честита, макар и на 8 страница!
Цветенце, тактично си мълча, че плюсът на Курдов от петък, ряпа да яде! Не смея и да се премеря, обаче се чувствам като балон. Вода ли задържам, какво ли, не знам, ама не е добре положението! Вчера бях на печена тиква, страхотна беше! Днес пак си нося, може да изкарам още един ден на тиква, пък ще видим. Цветенце, в петък ли ще сме на водица?

# 117
Добро утро, благодарности на Ир за чайчето!
Днес белтъчини:
З-ябълка и кафе 9h,круша 11h
O-Зеленчукова крем супа с крутони+половин патладжанче    и салата зеле и моркови
В-Прясно зеле (или супата)+шопска салата

# 118
Добро утро, фиданки  Simple Smile
След белтъчен ден - 1кг.  Party
Нямаше как да не се похваля след срещата с кантарчето, три пъти се премерих.

Днес ден варива:
3 - две малки бананчета
О - варени картофи със салата
В - същото, но наполовина

Успех на започващите днес, на останалите да продължавате все така и успешна седмица на всички  Simple Smile

# 119
да, Съни, пълнолунието е от 00.20 часа на 07.11 до ...

Общи условия

Активация на акаунт