90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 970
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Категорично!

# 91
Благодаря Вииии Hug Hug Hug

# 92
Myrkyy, аз малко се пошегувах за курабийките, всъщност на вкус ги докарвам, но на външен вид..... Е да речем по-скоро са сладкиш, отколкото курабийки  newsm78

# 93
Привет и аз да се отчета за днес плодов :
нямам никакъв апетит  Laughing което е страхотно
З– Малка ябълка
О–  малко парче печена тиква
В – пак малко парче варена тиква
 Василева да ти е жив и здрав мъжа ти   bouquet
На новите успех  Hug
 judie  в тази диета картофите ги консумираме в ден варива

# 94
Василева, Честит празник и благодаря за отговора!
Почти бях сигурен, че греша, но бях на кантар, за друг път ще знам. Като цяло в китайския беше трудно да си намериш подходяща режимна храна за въглехидратен ден. Днес имам леко задържане, нулев ден и си го обяснявам с това. Затов пък плодовия ми мина добре, ядох ябълка, 2 банана, 2 кивита и шепа пресни орехи. Изобщо не съм гладен и се чувствам перфектно.
Успех на всички!

Понеже утре няма да имам достъп сигурно, менюто ми за белтъчния ден:
З:банан
О:2 кепабчета, малко гъби и зелена салата
В:1 кебапче и зелена салата

# 95
Пак аз Blush Понеже чета старите теми, ми изникна нов въпрос - шопската салата, която е домати, краставици, чушка, евентуално маслини и сирене, подходящо ли е като хранене за белтъчния ден?
И още, каймата (кюфтета, кебапчета) допустима ли е в белтъчните дни?

# 96
Мъфините станаха супер. Детето пощуря по тях, аз за съжаление хапнах само един, нали съм жеУезна хаха
Днес съм на плодове.

# 97
червеното цвекло най го обичам настъргано с морков, нарязани няколко маслини без костилка, магданоз и една скилидка чесън на дребно, сол, зехтин и оцет...(разбира се вечер, а през деня на работа без чесън Simple Smile

# 98
Здравейте момичета и момчета  Hug
Днешният ден мина бързо,на гости,после с милото да помързелуваме и ей го на стана време за лягане,че утре някой хора са на работа  Crazy (аз пак ще мързелувам  Blush).
Диетата върви добре,днес ми беше ден 3-ти въглехидратен,а менюто беше:
закуска:банан
обяд:макарони на фурна с лютеница и зелева салата
вечеря:домашна торта(едно бая голямо парче   Embarassed,много ми присладня)и редче шоколад.
Сутринта кантара ми отпусна още 900 гр. и се закова на 59.0  Mr. Green
Имах снощи адско главоболие,даже не можах да заспя до късно,но днес всичко беше наред.Казаха ми че е от пречистването на организма от токсини.Не знам дали е вярно,но се чувствам добре и пълна с енергия  Heart Eyes
Менюто за утре:банан,киви,мандарини,ягоди,череши и сурови орехи.Накупих днес всичко това пък ще видим кое и кога ще ми се дояде  Flutter

# 99
Здравейте и от мен Grinning. Днес плодов мина много тежко Sad тъй като ми стана лошо, защото ми беше паднало доста кръвното абе ужас, но всичко се оправи след още едно кафенце
И така закуската беше фреш грейпфрут и кафе, за обяд салата следобед банан и ябълка и вечеря салата отново. Сега се замислих и изчислих че съм изпила 3 лит.чай днес. За утре зеле с месо. Утре ми е 20 ден Sunglasses Успех на започващите от утре

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 20:05 от mama_bobo

# 100
  • Пловдив
Здравейте. Simple Smile
Отдавна не съм ви писала. Simple Smile
Ето ме отново тук,не защото искам да свалям много килограми,а защото искам да започна пак диетата и да поддържам сегашните си кг,пък ако сваля нещо добре,ако не сваля нищо няма да загубя.
Спазвах диетата преди 4-5 месеца,последния път свалих 5кг,и ги задържах що годе,с изключение,че качих преди 1 месец 2кг.Сега искам да ги сваля,че даже ако мога и още 2-3кг да смъкна ще е най добре.
Смятам от утре да я започна,пък да се надявам че по празниците няма да я наруша много. Simple Smile

Вие как сте,момичета?Как върви режима при вас?
Не съм разглеждала старите момичета дали сте си тук.  Hug

# 101
Ето ме и мен! Плодовият се омаза, но то си беше ясно.....салатата беше готово поръчана и със сирене Embarassed, не я подправях, но.....хапнах и една хапка пилешка пържола, свекето ме гледаше лошо hahaha, защото и пържолите бяха поръчани за всеки, другата част изяде мъжът ми, а тортата не я помирисах, беше с банани и като ветрило отстрани цели парчета чист шоколад, всички ахкаха и охкаха, а пък аз ги гледах безстрастно Joy hahaha
Като цяло прегрешенията бяха малко....за вечеря ябълка! Sick
Утре най после БЕЛТЪЦИ newsm44

# 102
Ставаме 4 с Христинчето за утрешното начало. Много-сме-силни-сме  newsm44

# 103
Може ли някой от по-запознатите да ми каже като съм на плодов ден и трябва да ходя на заведение, какви са ми вариантите със зеленчуците?  Simple Smile

# 104
Може ли някой от по-запознатите да ми каже като съм на плодов ден и трябва да ходя на заведение, какви са ми вариантите със зеленчуците?  Simple Smile
Неовкусена салата, без сирене  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт