90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 36 001
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за отговора! Ирманова   bouquet

Ще си купя за довечера друго и ще го изпека.. че вече ги направих другите. Ще се опитам да се храня  с едни и същи неща на обяд и вечеря.  Добре, че пиша тук, за да може да ме поправяте и да мога да правя всичко както трябва.  Peace Hug

# 136
  • Targovishte
Цвете, Вели   Hug - бъзикате се с мене, но като свърша режима, ще дойде при вас - да ме тренирате Joy Ще си нося и тренировъчното hahaha

# 137
О – сирене ( 100 грама)  редено на тънко върху резени домат и поръсено с магданозено песто( домашно – магданоз, чесън, щипка сол, малко зехтин и в чопъра – о, имам и малко пресен розмарин - ще брулна и него) – като салата с моцарела, ама със сирене, че то няма кога и да се напазарува – хладилникът празен!

Страхотна идея, благодаря!    chef
Аз пак съм 50,8, т.е. килограмите от предния воден, явно затвърждавам. От една страна, искаше ми се повече, но от друга, поне че и на тези се върнах, че както беше тръгнал кантарът да се качва предните дни, бях си върнала плаващия килограм. Joy
Прегрешението ми тази четворка е медът. Започна ли зверски да кашлям, мушвам по една лъжичка мед. Tired
Днес закуска: една ябълка, обяд: три яйца на тиган със зелена салата. Вечерята ми мисля да е млечна, че млечните продукти много ми липсват.

Чудя се през почивката дали ще мога да ям любимите ми мюсли с ядки и сушени плодове в прясно мляко? Може би ако минат за смесено хранене? Изобщо тази почивка хич не ми е ясна, четох правилата на първа страница, но съвсем се обърках. Ще гледам какво хапват тук почиващите Mr. Green

# 138
Цвете, Вели   Hug - бъзикате се с мене, но като свърша режима, ще дойде при вас - да ме тренирате Joy Ще си нося и тренировъчното hahaha
ще те чакаме след 22-ри януари  Mr. Green

до тук съм изяла 2 банана и 2 круши, в торбата има още една и ако огладнея ще трябва да бягам за фреш в съседната сграда   animal037

# 139
а за проблема на Курдов ... какво да ти кажа, ние с теб сме професионалисти имаме поне 9 дан, а той ... има какво да научи още  hahaha
Вели, разсмя ме от сърце! Joy Курдов ще си носи тренировъчното Joy Joy Joy......ох, много ме развеселихте! Hug
Викаш и Ани е влачила крилото в петък Simple Smile....бързо тук да се срамува в редицата!
Пεнεлопα, аз реших, че така и така почти нищо няма да ям, ами поне да ми е красиво на окото. Ако намериш хубав розов домат ( и да си го обелиш) си е супер направо. А и с розмарина стана много ароматно. Останалото количество в малко бурканче и в хладилника - може да се слага на всичко, ако някой не те изпревари, да ти го изяде! Simple Smile
Пералнята ми съхне, 2-рата още се върти; общият изглед на апартамента е вече по-добре.  Mr. Green Останаха ми  да измия тоалетната, банята и душ, ама реших първо да се ободря с едно кафенце! Бре, много съм работна - пък и скромна! Simple Smile

# 140
Ех,това работно Цвете бе    bouquet

# 141
  • Targovishte
А-ха, чистило нашТо Цвете. Утре чакайте 3 метра сняг и сутринта най-малкото дъжд и поледица  Joy

# 142
Благодаря, благодаря, Вилянче! Hug Тъкмо са празни вазите из къщи и едни китки добре ще ми дойдат!  Прочетох за несгодите ти! Бавно, ама славно е свалянето при теб! Възхищавам ти се на упоритостта, аз сигурно вече щях да съм се отказала сигурно. Hug
Курдовввввввв, Joy Joy Joy, докара ме като лудите сама да си се смея с глас вкъщи! hahaha
Гледах прогнозите и по двете телевизии, споко....слънчице е, иначе нямаше и да смея да подхвана нещо! Hug

# 143
Аа Цветенце ,никакво отказване сега съм врътнала една 4ка днеска варива,искам си талията и усмивката ,от миналата година,когато бях с Вас  bowuu Hug и твоите заветни 55кг  Naughty

# 144
ЦВЯТКЕ, скромността душо е за тези, които няма какво друго да "покажат и дадат" на света, демек не е за нас!

# 145
да, Цвете с вас съм, нали аз дадох тон за нея песен  Joy, а за проблема на Курдов ... какво да ти кажа, ние с теб сме професионалисти имаме поне 9 дан, а той ... има какво да научи още  hahaha
Успех на новата група  Hug
Аги, вече не знам какво се случва с теб, но и много хора те посъветваха тук - спри ориза и картофите, във ВХД внимавай яж на обяд 2-3 пълнзърнести филии със салата и ..., пробвай повече домашни неща и махни този течен шоколад!  Hug
Ани, ела да се отчетеш, че и теб те "видях" какви ги надроби е петък  Joy hahaha
Вили дай и ти малко от себе си, уведомявай ни какво се случва, Кроки -къде се покри, пак по села или почивки замина?!
Днес аз пък реших да съм на плодове, че има .... а е грях да се хвърлят!
Лека, успешна и усмихната седмица  Hug Hug Hug

Веленце, аз въглехидратите имам чувството, че ги овладях ...хапвам по-малко и не съм виждала космически плюсове както преди .. Blush Проблем ми е несвалянето като цяло ..аз каквото и да ям - качвам ....трябва нищо да не ям или да гладувам ... :crazyeyes

# 146
Не успях в магазините до нас да намеря прясно пилешко бутче. Може ли друго месо да хапна, на обяд хапнах бутчета... Извинете с моите непрестанни въпроси. Благодаря предварително!   Hug

# 147
Можеш,Tsvetomira  Peace

# 148
Благодаря, Виляна   bouquet Поне пак ще е от тази група протеини.   Wink

# 149
Точно така   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт