90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 36 005
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Хелоу, банда!
Бера срамове и не смея да се покажа  Embarassed Ама гледам партиите Вели и ЦвЯтка ме призовават, та реших да се обадя – да не си помислите, че съм се затрила от пихтунене  hahaha
Няма да се обяснявам, поствам ви една снимка, изводите може да си ги направите сами  Joy
http://anikasl.snimka.bg/travel/az.825132.34310416
Сега ще се боря с пораженията – и аз като Цветето се заточвам уикенда вкъщи и никакво мърдане!
Не правете като мен!!!
П.С Ама пък се размазах от кеф!!!
П.П.С Да не сте посмели да обучавате Курдов в тайните на алкохола без мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 18:01 от Aни Коларова

# 151
Иначе за днес менюто беше:
з- 2 ситни банана
о- круша
сз- малко грозде
в- 2 круши
Приключих с яденето, така ми се пада като пия и плюскам! Плюсът ми е грамадански, ще го чистя сигурно до края на врътката  Crossing Arms

# 152
Хахаха Аничка,страшна снимка  Heart Eyes Hug

# 153
  • Пловдив
Здравейте.  Simple Smile
Е,ние голяма група се събрахме от днес.  Hug
Днес се теглих и лошо ми стана като видях кантара-77кг показа.Целта ми е 70кг.Висока съм 178см.Не знам дали е верен,в последно време показва или мн надолу или нагоре.Така,че нз дали са верни тези кг.Мислих че имам само 2-3кг да сваля до 70,а то кво се оказа.
Ден първи:
З-банан
О-300гр млечна салата
В-телешка пържола с гъби на фурна

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 18:34 от Христинчетоо

# 154
За мен храненето за днес приключи с:
чаша топла вода сутринта
кафе
з- 2 малки банана
о- салата от зеле с моркови + сирене
в = обяда, но сиренето беше по-малко като количество
вода около 1,500 до като легна ще ги направя 2 литра

направо се чудя как ще издържа до 23ч.   newsm78 , горе-долу по това време си лягам, много време до тогава, това май ще е най- трудното време през което мога да се изкуша  Rolling Eyes
Май ще взема да се науча да плета  Joy, казват, че било много занимателно и не усещаш как минава времето  Laughing

От мен лека вечер   sleepuu!  И дано всички с по един голям минус сутринта!

# 155
Хайде и аз да се отчета от ударната група  Simple Smile
з-чисто кафе+ ябълка 
о-пилешко филе+салата домати и краставици
в-същото като обяда само че на половина
Успех на всички  Peace

# 156
Здравейте банда,
сега и аз да се изповядам  Embarassed, днес деня започна добре З– ябълка, О– свинска пържола и салата зеле и моркови, следобеда вървеше пак добре и като чели от свинската пържола свинята се прероди в мен  Twisted Evil пържих за домашните свинско с сурова туршия и станах канибал изядох сродницата си, сложих си в чиния много малко към 17.30 часа и въпреки че знам че хем е пържено хем е солено и да се бе свършило само с това да не се ядосвам но когато мина покрай кухнята бръкна в пърженото и добре че не  изядох всичко #Cussing out ooooh!. Е сега си признах и ми е по леко, приемам сериозни критики но ми се случва за пръв път от началото и може и да си простя, но се възгордях днес си купих нови дънки S номер малко са ми тесни но ще си ги нося, ще ми станат по мярка и затова изядох пръшките нали сме от една порода . И аз да се похваля една приятелка се обади снощи и каза че не ме е познала като ме видяла от далече а дъщеря и и казала че съм аз, и всички който ме видят ми искат диетата  Peace. Ще ни събират  на съвещание в Общината всички читалища    и ще им се покажа с новите дънки разбира се  Joy Чувствам се превъзходно, много  Hug и приятна вечер  Grinning

# 157
ХАхаха, Папа Джак, ама не ме покани да дойда о време да уволня и заместя дижея и да видиш тогава как щяхме да завършим ...., как без теб бе мило нали си виден войводски учител Simple Smile
ааз до 14 бях на плодове и вечерта ..., ами стидено ми е и уж само салата, ама направо си смесих  Embarassed

# 158
  • в окото на щастието !
Брей, пишете със скоростта на светлината Laughing Не смогвам . Връщам се да чета  Hug

# 159
  • Targovishte
Ани - явно ти си с десети дан  Joy .  СтраОтна снимка.

В момента приритвам вече от глад, а стомаха ми бълбука, препълнен с вода и чай. Май не беше добра идея това кисело мляко, ама хак ми е, като не искам да ми се присмиват че съм минал в отбпра на светците. И малкото приятели които имам направо ми се подиграват - като ме поканят някъде ми носят бутилка минерална вода  Mr. Green

# 160
Здравейте банда! Понеделникът тръгна добре, имах една презентация и бях с новото сако и ботушки.....и пола.......мммм чак аз се харесах, полата е доста тесничка, ама трай бабо за хубост! Едвам се качвам в колата........ще се сцепи Joy hahaha Менюто днес
З кафе с мляко Embarassed, нали е белтъчен, грешно е това не го четете
О пилешки хапки със зеленчуци, морков, тиквичка, лук и една филия черен хляб
В сирене, кашкавал, салата и таратор и половин чашка узо 12, моят мъж днес беше първи ден на нова работа и трябваше да го отпразнуваме
Сегаааа по лошото е, че ни поканиха по Коледа в Лондон, но Мими е на диета newsm78 Още не сме приели, но приятелите, при които ще ходим са много у живота и предчуствам какво ще стане с диетата............. #2gunfire #Cussing out, ама как пък да откажем newsm78  Мъжът ми още се чуди, все пак не е удобно на новата работа веднага да иска отпуск! Ще го мислим, само Господ да е с нас и да сме живи и здрави!
Виждам бандата добре се е представила през уикенда, Анито Коларова, Цветето, Курдов.....въртят ме колената, ще вали, Цвятка се разшета....!! Цвете спирай, че за сряда ми трябва хубаво време, ще водя група ! Hug

# 161
  • Targovishte
Мими - приятелски съвет - приемай веднага поканата. После ще им видиш сметката на килограмите. Знаем че го можеш  bouquet

# 162
Мими - приятелски съвет - приемай веднага поканата. После ще им видиш сметката на килограмите. Знаем че го можеш  bouquet
И моето мнение е това, да ти дам фейса на ММ да му го прошепнеш и ти! Simple Smile

# 163
 Благодаря ви за хубавите пожелания Hug

Цитат
Да попитам след обяда задължително ли е пиенето на бульон?
***sunshine*** ,не.

Цитат
Днес белтъчини:
З-ябълка и кафе 9h,круша 11h
O-Зеленчукова крем супа с крутони+половин патладжанче    и салата зеле и моркови
В-Прясно зеле (или супата)+шопска салата
La4e-pasmaka4e,този обяд звучи като въглехидратен,не като белтъчен.Ако тази крем супа е със сметана/сирене-ок,но крутоните са нережимни,освен ако не са 30гр ПЪЛНОЗЪРНЕСТИ крутони(т.е. 1 пълнозърнеста филийка).П.С. сега видях,че си писала.Все пак филийката ти е грешка.Не може типова.

Цитат
Добро утро и от мен!!!Днес ми е плодов(5-та четворка)...до тук -7кг.Вчера така се омазах с един кекс с вишни Embarassed,добре,че беше 1/2 доза и ММ и детето си хапнаха добре,обаче кантара днес беше много добричък с мен Mr. Green
Успех на всички нови HugМоя ден ще е банан,ябълка,круша....нещо такова,защото само такива плодове имам!
Stone flower,нали ти е бил ВГХ ден вчера.Защо да си се "омазала" с кекса тогава?

Цитат
И аз се включвам сега съм 65 кг. и висока 1,56.Днес ми е първи ден.Имам въпроси кога вечеряте?Не ли редно да се вечеря до 6 часа?Чрез тази диета колко можем да отслабнем?Когато доиде деня да пием вода не трябва ли да се яде? извинявам се за повтарящите въпроси.
taina_ ,аз вечерям към 17.30-18.00ч.В диетата ни е позволено вечерята да е до 20.00ч.Разбира се по-добре е ранна вечеря.Колко може да се отслабне с диетата е много относително и индивидуално.Зависи от начални килограми,много излишни ли имаш,спазваш ли правилата или само се залъгваш,че си на диета и т.н. Аз свалих 30кг.,бих казала с минимални усилия WinkКак така когато дойде време да пием вода?Всеки ден се пие вода и то минимум по 30мл на килограм тегло.Имаш предвид водния ден предполагам.Тогава не се яде.24ч само вода и неподсладени чайчета и кафета.

Цитат
на рождения ден хапнах половин пържола Embarassed, нямаше как.
Ааааа,Курдов,такива изказвания като "нямаше как" не искам да чувам.  Всичко е въпрос на личен избор и винаги има как да не сложиш нещо в устата си Naughty

Цитат
О и В - по една кофичка кисело мляко
Ти си знаеш,че е изключително оскъдно,което не е правилно.Освен това вечерята ти е същата по обем като обяда,което също си е грешка.

Цитат
пиете ли зеленчуковия бульон? И още нещо, някъде четох , че има значение времето за пиене на вода след храна, но нещо не го откривам, някой да даде съветче къде да го прочета.  Embarassed
Kagi,аз не го пия.Вода не се пие 30 мин. преди и след хранене.

Цитат
Чудя се през почивката дали ще мога да ям любимите ми мюсли с ядки и сушени плодове в прясно мляко? Може би ако минат за смесено хранене? Изобщо тази почивка хич не ми е ясна, четох правилата на първа страница, но съвсем се обърках. Ще гледам какво хапват тук почиващите Mr. Green   
Пεнεлопα,дори в почивката не са позволени смесени хранения.Просто повечето почиващи си позволяват "на своя глава" по едно смесено на седмица(примерно).Няма нищо сложно в почивката.Пак си се храниш разделно,но ядеш различни групи за обяд и вечеря.

Ох,отивам да спя.

# 164
  • Targovishte
Мими - ако ще помогна - давай

Д-р Василева - права си. Посипвам си главата с пепел. Само ще изчакам малко да изстине, че съм плешив и да не ме опари  Hug

Общи условия

Активация на акаунт