90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 36 007
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
При мен деня със
З. Банан
О. Салата от домат, краставица, маслини, 1 ч.л зехтин и 1 ч.л. балсамов оцет + сирене
В. Два средни домата, 7-8 маслини и сирене
Пия чай с мед и лимон като огладнея. За утре не съм готвила, ще бъда на работа. Там имаме столова, в която готвят хубаво. Ако няма нищо режимно ще тичам до тропса. Цял ден ме мъчи ужасно главоболие, не знам от какво. И Аулин не помага. Надявам се утре да е по-добре.

# 166
Мими - ако ще помогна - давай

Д-р Василева - права си. Посипвам си главата с пепел. Само ще изчакам малко да изстине, че съм плешив и да не ме опари  Hug
Курдов аз минах метър, д-р Василева не ме "забеляза", че и аз в плодов гъчих пържола вчера.......и да ми дърпа ушите Embarassed

# 167
Чай с мед само сутрин, аз и без нищо си го пия. Сигурно те боли главата от диетата и ако си насъбрала повече токсини, ще ти мине. Аз нямах главолобие, но като цяло внимавах и преди с какво се храня. Ще се оправиш  Simple Smile

При мен деня със
З. Банан
О. Салата от домат, краставица, маслини, 1 ч.л зехтин и 1 ч.л. балсамов оцет + сирене
В. Два средни домата, 7-8 маслини и сирене
Пия чай с мед и лимон като огладнея. За утре не съм готвила, ще бъда на работа. Там имаме столова, в която готвят хубаво. Ако няма нищо режимно ще тичам до тропса. Цял ден ме мъчи ужасно главоболие, не знам от какво. И Аулин не помага. Надявам се утре да е по-добре.

# 168
  • Калифорния, САЩ

# 169
Курдов, напомни на Василева да направи забележка и на Judie, за дето си е направила салатата с балсамов оцет, има захар в него и не се слага на салата със сирене  Hug

# 170
Добро утро  Heart Eyes

Карам си почивката спокойно. направих план за храната през седмицата, уж за по-лесно, но непрекъснато изникват промени Joy, както е казано "животът е всичко това, което се случва извън плануваното". Режимни са промените, просто ми се дояжда нещо друго и така. От почивката съм свалила още 1 кг. и си го задържам, но пък и тя е от скоро- от края на октомври.

Поздрави на всички!   bouquet

# 171
Добро утро, група!
Днес съм мнооого доволна, след плодовия –1.5 кг., остана още едно кило за чистене  Sunglasses
Менюто ще бъде:
з- кафе с лъжичка мед и 2 ситни банана
о- 3 св. контрафиленца на грил и салата домат и краставица
в- 2 филенца и същата салата
Може да включа и пълнозърнеста филийка към обяда, че нещо ме гони зверски глад и да не омажа нещата...Още не съм решила  newsm78
Вилянка  Heart Eyes
Вели, щеше да стане страшно, душо  Joy  Heart Eyes
Курдов, точно нея вечер стигнах само до втори дан  hahaha
Хубав и отслабващ ден на всички, много  Hug

# 172
Добро утро!
ir74 - мерси за кафенцето.
Ииииииии да се отчета -0, 500 от първия ден на диетата  newsm44 newsm68. Доволна, даже съм много  доволна. Снощи успях да се въздържа от навика "гризкане пред телевизора", опитвам се да го превърна в "наливане с вода пред телевизора".
За днес закуска-2 ябълки- изядени вече
о-боб със салата зеле с моркови
в-същото
голямо неудобство с това носене на храна на работа, чудя се как ще засърбам боба newsm78, деля стаята с колега  #Crazy ще има да се хили, вчера на няколко пъти се опитва да ме изкуши със сладичко  Twisted Evil
Това за сега, ще ви чета довечера
Лек ден!

# 173
Добро утро Simple Smile
Днес ми се пада воден,но няма да го правя,така че продължавам напред.Два дни сме по болници и не бях много режимна,но кантара тази сутрин не ми беше сърдит.
За първите 28 дни отчитам минус 4 кг.Започвам вече от 60 кг на долу. И в обиколки талия вече 74см и ханш 97см.А съм толкова болна днес,ще трябва и лекарства да пия.
Не съм ви чела.честита нова темичка и поздрави на всички   bouquet

# 174
Добро утро !Истина ми кафето докато Ви чета Simple Smile Благодаря много на мастърите във форума, `е са така строги, но снисходителни с мен! Благодаря и на създателите на форума, ама понякога се чувствам като ли си говоря самичка Crazy Ир, днес кафенцето ти е много ароматно, благодаря!
Варива за днес:
З-ябълка
О-прясно зелце + салата домати и краставици с неприлично количество царевица(домашна, замръзена, размръзена, сварена, остъргана о кочана и овкусена)
В-неизвестна(вероятно царевица със сала зеле)
 п.п. Браво Мис.Къприз и да оздравяваш!

# 175
Добро утро на всички!!!След плодовия съм още -1кг,днес ще е З-яблка,О-пържола на скара със салата ряпа+моркови(не съм яла такава от дете,та да видим...),В ще е същото.
ppvasileva с кекса просто прекалих,иначе си беше режимен,но огромнооо парче Embarassed
Хубав и слънчев ден на всички Hug

# 176
  • Русе
Група,
Влизам само да ви почерпя за моя рожден ден днес.
Ще ви чета после (вероятно утре Wink ).
Лек и усмихнат ден на всички!

# 177
Добро утро.
деси_мама, честит рожден ден. Желая ти здраве и с лекота да се сбъдват мечтите ти.
Аз днес отчитам още едно малко минуче, но сега не го мисля. Малко ми е притеснено. Днес ще правят на мама артроскопия на коляното заради менискус и съм много нервна, чак на лекция нам да стъпна. Tired
Да стискате палци и вие.
Сега излизам за болницата и ще мина да си купя един айрян за обяд. Хубав ден ви желая Heart Eyes

# 178
Деси Ч.Р.Д! Бъди много зрава и щастлива,весел празник  Hug newsm59

# 179
Тинки,всичко ще бъде наред  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт