90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 36 011
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Деси  bdbaloni Бъди здрава, щастлива, обичана и даряваща любов жена!!! Весел празник!!!
Аз днес съм на белтъчини. Взех решение, че до края на диетата няма да правя повече водни. Всичко си вървеше добре 1-вия месец.И след водния сякаш нещата се преобърнаха. Каквото и да хапна качвам, само в плодовия свалям, но не е толкова, че да покрие плюсовете от предишните дни. Вече 20 дни не свалям, даже съм 1 кг. нагоре след водния newsm78.Просто нямам думи... Продължавам пък дано нещата си дойдат на място.
Менюто днес:
З - 1 ябълка
О - сирене с масло, запечено на парти грила и салата домати и краставици (НИКАКЪВ ХЛЯБ)
В - риба толстолоб отново със салата.
Успешен ден на всички!

# 181
  • София
Здравейте! Днес ми се пада воден ден. Мога ли да го отложа с още една четворка? От утре сме по болници и изследвания с детето и не съм настроена за това. Или да карам до довечера на вода и вечерта да хапна нещо белтъчно, а утре бобово и т.н.?
Иначе досега имам свалени 4 кг. (вече съм 54) и един , който се разхожда нагоре надолу  Simple Smile

# 182
Група,
Влизам само да ви почерпя за моя рожден ден днес.
Ще ви чета после (вероятно утре Wink ).
Лек и усмихнат ден на всички!

Hug Бъди здрава и щастлива   bouquet

# 183
Добро утро  Heart Eyes
 И аз минах метър от поругаване  Blush
Ир благодаря за ароматното кафе изпих го с удоволствие
desi_mama честит рожден ден, да си жива и здрава  
  tinki_15 не се притеснявай всичко ще бъде на ред, всеки човек минава през такива моменти но всичко да завършва добре
Менюто за днес:
З- ябълка
О- бобена салата с домати и чушки, филия хляб
за вечеря не знам още

# 184
Здравейте и от мен Wink
Ани ... Hug Hug голям купон е било Simple Smile
Деси   newsm59
След вчера съм на 0 ...
Днес ВГХ  ooooh!
З: 2 банана
О: гевречета + зелена салата
В: 1 кроасан
Нямам много за казване ...тъпча на едно място Sad

# 185
  • Русе
Деси мама честит рожден ден !Бъди здрава ,елегантна , обичана съпруга и обожавана майка ! Весел празник!
Тинколино стискам палци  всичко да бъде наред!
Усмихнат ден на всички!

# 186
Добро утро,
Честит рожден ден на Деси мама        bouquet
Тинки - да мине без проблеми всичко.

Днес ден въглехидратен. След вчера, си го държа сваленото килце от онзи ден  newsm44
З - ябълка и чай
О - хлебче с маслини + салата
В - дребни сладки някакви съм взела + черен шоколад

Успешен ден на всички

# 187
Добро утро. Деси ЧРД, много здраве и наздраве. Василева виж ме и мен дееее;)
Имам + 400гр. след ВХ, ама нищо...днес плодов: банан, варена тиква, ябълка и сурови орехи.
Лек ден!
ПП: и аз си мисля, че си говоря сама, но карай да върви, нали четем все пак и се учим:)

# 188
  • Targovishte
Здравейте   bouquet
деси_мама - Честит рожден ден! Да си много здрава и много усмихната ти пожелавам. Весел празник! Hug  bouquet

Тинки - стискам палци всичко да е наред. И на краката!!! Hug

Моето меню за днес:
З - ябълка ( имаше и гостенче в нея, ама го изгоних и си я доизядох  Mr. Green)
О - Домати с ориз плюс салата цветно зеле с моркови и люти чушлета.
В - същото наполовина.

В-90 нещо ми се губи от погледа, вероятно още ми се мержелее след ракията която изпих  hahaha

Приятен ден на всички   bouquet

# 189
Здравейте, банда! Hug
След хигиенично – почистващ режимен Белтъчен ден – заслужен доволен мисус, но все още недостатъчен да покрие огромния ми плюс.
Днес – Варива
З – грозде
О – горд притежател съм на 2 консерви сварен боб, 1 консерва царевица (без захар), мисля да ги превърна в огромна купа салата с праз лук, печена чушка, домат и много зеления.
В – ½ от обяда
desi_mama, Честит Рожден Ден!  bouquet Много, много здраве – бъди все така позитивен и усмихнат човек, здраво стъпил на земята. Успех във всичко, с което се захванеш. Бъди щастлива майка, обичана съпруга, любима учителка, мила приятелка и не забравяй да си Жена! Hug Hug Hug
Ани, бесняла си гледам добре, то хората казват, че от сън спомени няма. Имаш време до събота да свалиш каченото! Simple Smile
Тинки, стискам палци, всичко с мама да мине по вода! Браво за минусчето! Hug
Ирче, благодаря за кафенцето и пожеланията! Hug
La4e-pasmaka4e, pppppppppppp  чета ви, както и всички останали в темата, но когато няма нищо за коментиране ( грешка в меню, въпрос, нужда от едно рамо), не ви отбелязвам поименно        (въпреки че съм сигурна, че и двете ви съм ви споменавала в постовете си), а ви включвам в общия поздрав ( пишем активно сигурно около 50 човека – няма как) Hug
Katelinka, много девойки сте този месец с такъв проблем. Бонтето беше дала някакво обяснение на проблема. Знам, че е супер гадно, ама карай го на инат и все трябва да се размърдат нещата. Hug
Коте Боте, по правилата на диетата воден ден се прави на 29-ия ден или се пропуска и продължава нататък. Някои момичета са го отлагали, други са го правили по-рано – всички тези вариации са въпрос на личен избор, но малко или много се нарушават правилата – все пак е казано 29-ия ден да е воден, а не просто направете един воден ден! Дано не звуча назидателно, просто се опитвам да съм ти полезна! Peace
Ади, браво за 0-та, ама пак си на купешки храни!
Курдов, ако една ракия те държи по 2 дена, ако попаднеш в „нашата оная” компания ще си с амнезия поне за месец! Joy
Пак се отплеснах!
Хубав и усмихнат ден на всички от мен! HugЩе ви нагледам следобяд с кафето! 

# 190
Привет и от мен!!!
desi_mama, nbirthday , желая ти много здраве,щастие и постигане на поставените цели!!!
Тинки,стискаме палци всичко да е наред със майка ти!
katelinka,напълно те разбирам,и аз съм в същото положение, 26 ден ,а съм с + 1,500 кг. от началните килограми.Не знам какво става ,но продължавам напред  смело и смахнато. Mr. Green
La4e-pasmaka4e, pppppppppppp,не си говорите сами,но като  няма забележки по менютата ви и затова си мислите,че никой не ви забелязва.Което си има и хубава страна,значи ,че правите нещата правилно и ще има резултат. Hug Hug Hug
Коте Боте,може да отложиш водния,но може и да го прескочиш и да минеш направо на белтъчен.Решението си е твое.
Аз след вчерашните белтъци съм + 700гр., което си е направо за черпене, предвид  обичайните ми плюсове от 1-1,500кг. hahaha
Днес варива:
З - ябълка
О - ориз + краставица
В - същото 1/2
Лек ден!!!
П.П. cveteses,писали сме заедно. Hug Hug Hug Hug

# 191
Kurdov, ето ме, ама май не е било една ракийка, но просто след първата не помниш.  Joy

Деси, Честит Рожден Ден, желая ти всичко най-хубаво!   Gift Tada

Иначе аз съм доволен, след белтъчния ден -0,400 гр и вече виджам ново число на кантара: 93,8. Все по-близо съм до смяната на 9 с 8 и сиурно като това стане (надявам се да стане) ще направя банкет.    Laughing

Мими, съвсем благородно ти завидях за Лондон, бих те посъветвал да отидеш. Желязна си, така че не вярвам да се върнеш с кой знае какви последици, а и си представям по Коледа колко ще е красиво. Аз ще стягам куфарите за Париж, но чак февруари месец, че ще гостувам на братовчедка си. Исках и аз да го заваря празничен и украсен, но първо че отпуска не мога да изляза, а и самолетните билети са някакви цени по това време...  #Crazy

Днес менюто за бобов ден е:
З:ябълка
О:малка купичка супа от пасирана тиквичка и картоф, 4-5 постни зелеви сарми с ориз и салата от домат
В:същото като обяда, но сармите ще бъдат 2-3

Между другото вчера празнувах 50 дни на диетата и свалени точно 15 килограма, желая ви ги от сърце, че и повече!   bouquet

# 192
Сони, поне мислим еднакво!  Hug Зациклянето ви е масово и все си мисля, че е нещо от смяната на сезона и после изведнъж ще се отпушите всичките и ще покажете страхотни резултати!
Ей ме на мен – за 2 дена на Банско точно + 4.000 кила отгоре, това е луда работа, аз след 14 дена в Гърция се върнах +2,400 кг ( а там беше яко денонощно купонясване)???  Днес пък след Белтъци съм ( -1.700) – това никога не е било.  Shocked Явно задържаме водица, поне аз друго обяснение нямам на тези огромни аномалии!
V_90, страхотни резултати отчиташ! Със сигурност ще смениш 9-ката с 8-ка! Стискам ти палци!
И да не е само спам - салатката ми с бобец стана страхотна! Опатках я направо с лъжицата!

# 193
Здравейте! С въпрос...,но преди това Тинки Praynig всичко да мине благополучно и да се възстанови бързо майка ти!
Честит Рожден Ден, адаш, само положителни  емоции!  newsm67
...на въпроса: може ли за въглехидратен да си купя готови блатове за пица, да си наредя зеленчуците и за обяд да изям две малки кръгли пицички, а вечерта една(че не мога вече сладко) ?

# 194
  • София
Аз днес съм на ВГХ и си купих пълнозърнесто тесто, че не ми се месеше, а и нямах време да го чакам.  Whistling Отгоре сложих домати, гъби и маслинки. Довечера ще ям сладко, разбира се.  Grinning Утре са ми плодоветее и се разписвам за първия месец (водата ми беше в събота, но не можах да се премеря) от втората врътка. Приятен ден на всички и добре дошли на новите, още не съм ги приветствала. Hug

Общи условия

Активация на акаунт