90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 929
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • Targovishte
Ехо, кога успяхте да изпишете две страници. Ето и аз се записвам.
Тинки  Hug Hug
Мими - много се радвам за теб.
Да ви споделя че утре ще ми е първия леко омазан ден от планираните два за режима от 90 дни. Вторият ще е на 31.12, но тогава ще е по тежко положението. Утре ще съм на ЧРД на обяд и на годеж вечерта. Ще мога да се опазя от ядене, но без наздравица няма как. Нищо , после ще наваксам, надявам се Praynig

# 31
Здравейте!
Сутринта ви нагледах, ама чак сега стигнах да пиша.
 Тинки благодаря за темата!:bouquet:
Аз днес съм на бобови.
З - половин банан (беше останал от децата от вчера, реших, че ми е стига)
О - пататник със зехтин, без сирене, с много джоджен (супер стана)
В - пак ми се хапват картофи, сигурно пак ще си направя нещо картофено.
Кантарът днес пак се държи надменно. + 1 кг след вчерашния белтъчен. Защо не знам. За четворката качвам едни килограми, на плодовия ги свалям, после пак така и пак така. Въртя се в някакъв кръг.

# 32
Според мен 400гр тесто е много, по добре 250 и голяма салата. Тъй като аз лично обожавам сладко на обяд минавам с по- малка порция от порядъка на 100гр хляб и салата с лютеница, но ако е пица примерно до 200гр брашно и 75-100лв вода, то ства доста ато се замеси. Peace
Благодаря  Simple Smile

# 33
Ехо, кога успяхте да изпишете две страници. Ето и аз се записвам.
Тинки  Hug Hug
Мими - много се радвам за теб.
Да ви споделя че утре ще ми е първия леко омазан ден от планираните два за режима от 90 дни. Вторият ще е на 31.12, но тогава ще е по тежко положението. Утре ще съм на ЧРД на обяд и на годеж вечерта. Ще мога да се опазя от ядене, но без наздравица няма как. Нищо , после ще наваксам, надявам се Praynig
Ми Курдов то ние утре сме на ПЛОДОВЕ, язък какъв късмет.....и аз съм на юбилей, ще има омазване, ама дано е по леко!

# 34
Здравейте момичета и момчета ! Докато се включа и хоп нова тема .
Тинки   : благодаря bouquet!
 Днес и аз ходих на шопинг - една блузка , една туника и парфюм, направо забравих че съм на воден ден.
 Ама знам си аз че това са дните в които съм желязна - нищо не може да ме изкуши. Виждам че и Марси е на водичка днес  Hug, успех!
 Хубава вечер на всички и утре кантарите да са послушни.

# 35
  • Nederland
Аделина, този твой зелник ще го сънувам направо!  chef Много, ама много апетитно изглежда!  bouquet

# 36
  • Targovishte
Аделина - слюнки не ми останаха Hug  bouquet Дай рецептата, че съм момченце... hahaha  chef

# 37
Много се радвам че ви харесва, ще напиша рецептата в форума за рецептите  Hug

# 38
Ох, този плодов ден днес не върви лесно  Cry
Такъв глад ме е подгонил.... Изкушения дебнат отвсякъде  Cry

# 39
  • Targovishte
Аделина, моля те пиши тука, в тази тема. Другия форум аз не го знам Praynig   bouquet

# 40
Аделина, моля те пиши тука, в тази тема. Другия форум аз не го знам Praynig   bouquet

Grinning то не е форум, а тема
за рецепти http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.465;topicrefid=20
последната рецепта гледай

разглеждам сайтове за био козметика и попаднах на страшна простотия  Crazy
лютеница за хора с нарушена обмяна на въглехидратите- с подсладител  Crazy не трябва ли изобщо да не и слагат сладко

# 41
  • Русе
Добър вечер,
успях и аз да стигна до новата темичка.
Тинки   bouquet
Полицайката, радвам се, че всичко е добре при теб - успех напред, ще стискаме палци  Hug
Честит празник на всички (макар и към края на деня Wink )
Днешните ВГХ - з - банан, о - салата и хляб, в - щрудел, шарено жито и блокче черен шоколад (то е почти като редче  Joy)

# 42
Здравейте удържах си на думата Naughty, вечерята сладка! Смятах да правя шоколадовите квадрати, едно си баба знае, едно си бае....... hahaha, обаче нали е задушница свекето донесе домашно правен козунак, беше като за диабетици.....т.е. без захар...... hahaha но пусти глад, изядох и две бисквити с канела и захар и за редчето шоколад вече ми се Sick......така че цял целеничък Линд остана за другия ВХ! Ще си го скрия, че ще ми го излапат! hahaha Тази вкусотия на Аделинка и аз ще я пробвам, само чакам да ме хване музата...... Joy

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 21:23 от mimi.7299

# 43
  • Targovishte
С това месене и точене  #Cussing out вече се отказах. А не става ли с готови кори newsm78

# 44
Лека нощ на всички  Hug Аз съм скапана от вчера още,от работа и днес по-рано в леглото  Crazy  smile3524
Дано всички ,които не пишат са добре и близките им  Praynig Hug
До утре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт