90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 929
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
С това месене и точене  #Cussing out вече се отказах. А не става ли с готови кори newsm78
Ааааа ама рецептата с месене ли е, аз само в тавата я видях, на снимка, хич няма да я отварям тогава..... Naughty, вярвам знаете защо......! hahaha  chef

# 46
Цитат
С това месене и точене  #Cussing out вече се отказах. А не става ли с готови кори newsm78
Курдов, точно този зелник не става с готови кори. С готови кори ще си е просто баница с лук

# 47
Добра ви вечер! Включвам се предимно заради Курдов и Мими, за да им споделя моя опит с рецептите с месене - купувам готово тесто  Simple Smile

# 48
  • Nederland
А аз си мислех,че зелника е с кисело зеле.
Не умея да меся и точа, няма и да се захващам де! Laughing Обаче съм решила да пробвам вита баница с готови кори и кисело зеле и праз. Само се чудя от кои кори ще е по-подходящо тънки или дебели? Тук има доста турски магазини и много голямо разнообразие на кори, всякакви видове и дебелини. Та ако може някой по-опитен в баниците да даде акъл! Wink

# 49
Добра ви вечер! Включвам се предимно заради Курдов и Мими, за да им споделя моя опит с рецептите с месене - купувам готово тесто  Simple Smile
Петя благодаря Hug, но и това не върши работа, захващам се само с кексови теста дето се бъркат и готово, да се плескам с теста, точи, разточвааааай, ааа не е за мен тази работа. Hug Simple Smile hahaha. Много рядко, три пъти в годината правя пица с готово тесто, цяло приключение е, то се лепи по ръцете....дърпай, отлепвай, скъсва ми нервите, чак точилка купих, но мъката е голяма  #2gunfire

# 50
  • Nederland
И аз я мисля Нана и силно се надявам,че майка и вече е по-добре! Hug

# 51
  • Targovishte
Аз мога да меся и да точа , правил съм дори домашен козунак. Тогава ползвах една рецепта и стана такова количество, направо не е за разправяне- раздавах, раздавах и пак остана... Но се получи чуден козунак. Правех и хляб, и пити, особено се харесваше Слънце. Но почти четири години, откакто съм на две работи точилка не съм пипал. Не съм месил. Трябва доста реме.
Ех каква тема отворихме за разговор,а уж сме на диета  chef Joy
Нана доста време не е писала - дано всичко да е О.К. Д-р Василева обеща да се записва от време на време, но... А Нения сигурно е останала в Непал - нали там нямало достатъчно жени и всички братя от едно семейство имали обща съпруга Mr. Green - шегичка. Дано и при нея нещата да са добре. А Лостчето.... Къде ли се изпари това девойче newsm78
Лека и отслабваща нощ на всички  bouquet

# 52
Здравейте, дами smile3525
Включвам се и аз в темата, за да я следя и скоро да се включа. На антибиотик съм в момента, но ще се опитам утре да изкарам деня на чайчета и сокове (домашно изцедени) и в понеделник да я започна. Имам да свалям около 10 кг., които качих благодарение на лекарствата за алергиите ми и с помощта на различни видове стрес. В понеделник ще ви се отчета с какви мерки започвам и се надявам с вашата подкрепа да се справя, защото около мен всички са анти-диетуващи хора и не мога да получа подкрепа, а изкушения дебнат отвсякъде! Особено в работата е страшно... Това, което видях като евентуално меню, обаче е шанс за мен да се храня и в столова. С внимание, разбира се.
Моля ви да ме извините, когато правя тъпи изказвания или въпроси, и ви моля да ми ги простите, а аз обещавам да се постарая и преди това да се информирам, доколкото ми е възможно!

# 53
  • Калифорния, САЩ

# 54
Да се запиша и аз в новата тема, мерси Тинкър Бел  bouquet
Курдов и аз много меся и точа, а за Великденските ми курабийки се разказват легенди Laughing

# 55
Добро утро,
След плодов ден същите килограми. Не знам как при вас се отчитат минуси. Аз едни 2,5 кг свалих в началото, дето ги тупнах есента и от тогава кантарчето ми е заковало на 50 или някъде 52-3 ако мога да му вярвам на отклонението. Ден 13ти ми е днес.

Така, днес белтъчен ден:
З - ябълка - ще си спестя чай инхуа, че съм в университета от 09 и да не стават грешки  Rolling Eyes
О - няколко парчета кашкавал и краставица съм си приготвила
В - пак ще е нещо подобно

Хубава неделя на всички   bouquet

# 56
Добро утро банда!
Този зелник си е лучник според мен и аз много го обичам.Досега съм яла лучник и зелник с тесто,но не виждам защо да не стане и с кори.Ще е като вита баница.Плънката се задушава до омекване,слагат се подправки и се завива на руло и в тавата.С тесто сигурно ще е по-хубаво,но за хора,които им е по-трудно и с готови кори ще стане.Ау и аз сега се размечтах за зелника
Ир благодаря за кафето
Моята беба ме събуди в 6ч и сега не иска да заспива и аз се цъкля в темата.Кантара е добър с мен след вчерашните сарми
За днес менюто е:
З-ябълка
О-леща,картофена салата+салата зеле
В-баница с локум

Скрит текст:
П.П  Много обичам картофената салата,ако е приготвена по следния начин:Обелените и нарязани картофи се сваряват.През това време се нарязва глава лук(праз).Както са в тенджерата се отцежда водата,прибавя се лука,сол,олио(зехтин),оцет,черен пипер,магданоз,копър.Слага се капака и с тенджерата го разбъркам.Много добре се овкусяват картофите така докато са още топли

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 07:42 от myrkyy

# 57
Таня,може ли рецептата за курабийките  bouquet

# 58
Добро утро.
Василева, Нана обадете се бе момичета Flutter Инке и ти, хич недей само да ми се записваш Hug
Моят кантар днес е доста колеблив, но в крайна сметка отчете - 300 след картофите соте. Днес нямам идея какво ще ям, ще с отчета по- късно. Закуската ще са ябълки Heart Eyes
Хубава неделя и внимавайте с готвенето на домашни прекраснотии hahaha(то аз на мен трябва да си го кажа де) Whistling

# 59
Инке и ти, хич недей само да ми се записваш Hug

Добре, ще кажа нещо  Grinning

Днес: спанак със сметана, кашкавал и кисело мляко  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 09:51 от inka2001

Общи условия

Активация на акаунт