90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 36 042
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • Nederland
Привет, банда! Hug Пиша набързо, довечера повече.

Деси, Честит рожден ден! newsm51 Бъди здрава,елегантна и се усмихвай по-често! Hug Hug Hug

Тинки, стискаме палци! Hug

# 196
...на въпроса: може ли за въглехидратен да си купя готови блатове за пица, да си наредя зеленчуците и за обяд да изям две малки кръгли пицички, а вечерта една(че не мога вече сладко) ?
La4e-pasmaka4e, обядът ти във ВХД ден трябва да е с големината на пица ( поне така пише в книгата). Така че по-скоро 1 пица за обяд и ½ пица за вечеря с голяма салата!Иначе за ВХД ден стават готовите блатове, можеш и готово тесто да си вземеш,( ако не си кулинарка като мен Simple Smile), продават и пълнозърнесто тесто вече.

# 197
  • Targovishte
В-90 - много се радвам за това което си постигнал, вървиш по моите стъпки от първата врътка. Браво. Много ми е чудно обаче какво ще сложиш на банкета, че нали казват клин клин избивал, та и аз да се наредя, пък може и да се пооправя  Peace
Цвете - искам да съм с такава амнезия   bouquet

# 198
Здравейте момичета:))И аз съм вече в групата с 90 дневната диета,днес ми е втори ден:))Исках само да попитам :задължително ли се консумира еднакъв обяд и вечеря?

# 199
Здравейте момичета:))И аз съм вече в групата с 90 дневната диета,днес ми е втори ден:))Исках само да попитам :задължително ли се консумира еднакъв обяд и вечеря?

Хриси, препоръчително е за по-добри резултати  Flutter

# 200
...на въпроса: може ли за въглехидратен да си купя готови блатове за пица, да си наредя зеленчуците и за обяд да изям две малки кръгли пицички, а вечерта една(че не мога вече сладко) ?
La4e-pasmaka4e, обядът ти във ВХД ден трябва да е с големината на пица ( поне така пише в книгата). Така че по-скоро 1 пица за обяд и ½ пица за вечеря с голяма салата!Иначе за ВХД ден стават готовите блатове, можеш и готово тесто да си вземеш,( ако не си кулинарка като мен Simple Smile), продават и пълнозърнесто тесто вече.
Благодаря за отзивчивостта!

# 201
Здравейте фиданки ,
Деси   bouquet Да си жива и здрава , много щастлива и обичана  newsm59!
Тинки стискам палци , всичко ще е наред с мама Hug
Гледам , че си спазвате режима  и аз също днес съм много примерна,  за отчет:з. банан о . две филии с лютеница и един морков , в. подсладено жито и черен шоколад.
 Хубава вечер на всички.
ПП. Как ми се иска  една вечер като на Ани  Embarassed

# 202
Попаднах на една много хубава рецепта и ще я правя на следващия бобов ден:
http://www.bonapeti.bg/recepti/Palnena-zelka-s-bob-i-gabi/

Аз съм доста луд, много оггладнях вече, но гледам Лора и Стоян как правят разни вкусотии. Все пак мисля, че ми действа положително, колкото и странно да звучи.  newsm78 Joy

# 203
Здравейте на всички!!! Днес за мен е белтъчен ден - закуска - ябълка; обяд - 150 гр кашкавал и 5 маслинки и малко печени чушки, а след малко към 6 часа 2 чаши мляко. Пожелавам на всички една спокойна вечер Heart Eyes

# 204
Деси  Hug nbirthday newsm24, да си много здрава, все така отзивчива, красива и добра за себе си и ближните ти. Много обичана и обгрижвана да си! приятни изненади от близките ти !   bouquet
Курдоооов, внимавай какво си пожелаваш, че ...  hahaha Joy
Тинкито, дано всичко е минало благополучно и да се успокоиш, а на мама бързо възстановяване  Hug
Цвятке, ние с теб и Ани не задържаме вода, а алкохолец!!! аз няма да казвам в събота каква я свършихме и ....  Embarassed  hahaha Joy
днес ми е нов опит за плодов, вчера нали до 15-16 часа го докарах и после омазах, ама днес и тиква пълнена с ябълки, круши и банани съм опекла, та няма мърдане, изцедих си и един лимон и накисвам в него едни морковчета, а бе само благини, за да не кривна пак  hahaha

айде успешен ви завършек и на този ден, а утре ----- минуси и дай боже ново правителство  Praynig, че аман от такива дето мнооо мислят за народа  #Cussing out
V- 90, вярно не си много вред, ама не си само ти  hahaha Joy

# 205
Аз ще стягам куфарите за Париж, но чак февруари месец. Исках и аз да го заваря празничен и украсен,

За деня на влюбените ако го завариш   Grinning в града на любовта... Щастливец

Само за алкохол приказвате тука  Crazy и за  чистене ..
Аз и по темата за режима нямам какво да кажа  Laughing
Ще се намеся авторитетно ако разговорите залитнат в посока "квантова механика" или ядрена кибернетика

# 206
  • Пловдив
Деси,Честит Рожден Ден! Simple Smile

Влизам и аз да се отчита.
Сутринта кантара показа -0,700гр.
З-банан
О-царевица и едно царевично кроки
В-крем супа с картофи

# 207
Момичета здравейте! Започнах и аз от онзи ден  диетата.  За втори път я почвам, първият я спях по здравословни причини, ноооо сега съм решена да я изкарам докрай.
 Днес съм въгехидрати, и имам въпрос. Маслините в кой от дните са разрешени?
 Благодаря предварително!

Хубава вечер на всички!

# 208
Привет,

днес съм на:
З.пропусната/щях да ям нар и се улисах в работата и децата и чак на обяд се усетих, че съм  я пропуснала.
О.1/2 чиабата със зехтин, много чесън, босилек, 1/2 чиабата с дом.лютеница
В.баница с тиква (без захар, около 190гр.) +блокче шоколад

Напоследък не съм сваляла кг. Предната четворка свалих 400гр., от тогава мърда нагоре-надолу. До тук съм свалила малко над 6кг., утре съм на плодове, а след това - ВОДЕН (точно преди пълнолунието)..

Успех на всички Simple Smile

# 209
  • в окото на щастието !
Добра вечер   bouquet
Деси, Честито , мила - много щастие и усмивки  Hug
Тинки - всичко наред ли е ?
Тоз алкохолец , дето го размятате тука , нали знаете, че се качва директно на дупарите  Mr. Green
Добре дошла .Не е задължително, но за по- добри резултати е препоръчително да са еднакви .
Днес менюто бе -
закуска -банан ,
обяд - боб яхния без брашно ,
вечеря- прясно зеле с пиле

С водата съм назад , но не ми се пие тия дни . Старая се , но е насила .
 margo_tosheva- добре дошла . Маслини може в първите 3 дни, но внимавай, че са солени и може да задържиш вода . Изкисвай ги .  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт