90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 36 029
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Привет,

днес съм на:
З.пропусната/щях да ям нар и се улисах в работата и децата и чак на обяд се усетих, че съм  я пропуснала.
О.1/2 чиабата със зехтин, много чесън, босилек, 1/2 чиабата с дом.лютеница
В.баница с тиква (без захар, около 190гр.) +блокче шоколад

Напоследък не съм сваляла кг. Предната четворка свалих 400гр., от тогава мърда нагоре-надолу. До тук съм свалила малко над 6кг., утре съм на плодове, а след това - ВОДЕН (точно преди пълнолунието)..

Успех на всички Simple Smile

# 211

Маслините в кой от дните са разрешени?

В първите 3 дни,но добре е да не се прекалява с тях,тъй като съдържат доста сол.

# 212
Здравейте  Hug
Деси честит рожден ден  nbirthday newsm67 
Аз нещо тези дни зациклих,кантара не мърда от 59,ама дрехите които нося ежедневно по отпуснати седят и се чувствам по слаба.Така че Кантарев няма да ми е голям фактор,а едни дънки които носех когато бях 52 кг.,много тесни и грам не се разтягат.
Иначе днес ден 5 белтъчен:
закуска:портокал
обяд:2 пилешки пържолки на скара(голяма слабост ми е тая скара  Embarassed),зелева салата с моркови
вечеря:1 пържолка,същата салата(и като грамаж  Party)
За утре ден 6 варива:
закуска:ябълка
обяд:картофи на фурна с копър и чесън(без масло  Naughty),краставица
вечеря:половин порция картофи,краставица
Малко глупав въпрос но алкохола не е ли забранен по време на режима?  newsm78

# 213
Здравейте  Hug
Деси честит рожден ден  nbirthday newsm67 
Аз нещо тези дни зациклих,кантара не мърда от 59,ама дрехите които нося ежедневно по отпуснати седят и се чувствам по слаба.Така че Кантарев няма да ми е голям фактор,а едни дънки които носех когато бях 52 кг.,много тесни и грам не се разтягат.
Иначе днес ден 5 белтъчен:
закуска:портокал
обяд:2 пилешки пържолки на скара(голяма слабост ми е тая скара  Embarassed),зелева салата с моркови
вечеря:1 пържолка,същата салата(и като грамаж  Party)
За утре ден 6 варива:
закуска:ябълка
обяд:картофи на фурна с копър и чесън(без масло  Naughty),краставица
вечеря:половин порция картофи,краставица

Да, абсолютно забранен е.

# 214
  • в окото на щастието !

Хич не ти е глупав въпроса  Laughing Силно и категорично е забранен, ама тия лудетини са изкарали по веднъж стриктен режим  и сега си позволяват волности, ма щото Баба Hugя няма с бухалката . Laughing
Като казах, Баба, се сетих за Василева  Hug- Честит ти рожденик, на патеричка - много да ти е послушен ида те глези .

# 215
Малко глупав въпрос но алкохола не е ли забранен по време на режима?  newsm78
Въобще не е глупав въпросът.Алкохолът е абсолютно забранен по време на режима!Момичетата,които пишат тези неща са в почивка или дори са си свършили почивката.НО това не ги оправдава за това,което пишат.Алкохолът е забранен и по време на почивка!Тези съфорумки заслужавам едно хубаво смъмряне,защото объркват момичетата,които не са наясно Naughty Съобразявайте се!Все пак форумът е да си помагаме,не да се подвеждаме.Знам,че не е нарочно,не ме разбирайте погрешно.

Благодаря,Боби Hug И аз това си мислех за Нана Grinning

Цитат
При мен деня със
З. Банан
О. Салата от домат, краставица, маслини, 1 ч.л зехтин и 1 ч.л. балсамов оцет + сирене
В. Два средни домата, 7-8 маслини и сирене
Пия чай с мед и лимон като огладнея. За утре не съм готвила, ще бъда на работа. Там имаме столова, в която готвят хубаво. Ако няма нищо режимно ще тичам до тропса. Цял ден ме мъчи ужасно главоболие, не знам от какво. И Аулин не помага. Надявам се утре да е по-добре.
judie,балсамовият оцет не е режимен за белтъчен ден.Може да го ползваш само във въглехидратен,защото съдържа захар/карамел/глюкозо-фруктозен сироп.Мед може само по 1ч.л. сутрин,а не по цял ден.Глава те боли защото не пиеш достатъчно вода,а отделяш токсини.

Танче,първо писах на момичето и послед прочетох и теб за оцета Joy Joy Joy

Цитат
Курдов аз минах метър, д-р Василева не ме "забеляза", че и аз в плодов гъчих пържола вчера.......и да ми дърпа ушите Embarassed   
Ех,mimi.7299,видях те,аз всичко виждам Naughty

desi_mama, newsm59
 Тинки,надявам се всичко да е наред с майка ти Hug
 А къде изчезна Нана?

Цитат
Аз днес съм на белтъчини. Взех решение, че до края на диетата няма да правя повече водни. Всичко си вървеше добре 1-вия месец.И след водния сякаш нещата се преобърнаха. Каквото и да хапна качвам, само в плодовия свалям, но не е толкова, че да покрие плюсовете от предишните дни. Вече 20 дни не свалям, даже съм 1 кг. нагоре след водния newsm78.Просто нямам думи...
katelinka,аз не мисля че е от водния.Това е нещо нормално за втория месец,независимо от това,че е много неприятно.Ще мине.

Цитат
И аз минах метър от поругаване  Blush
ADELINA179,ами то си е за твоето Д.

Цитат
Добро утро. Деси ЧРД, много здраве и наздраве. Василева виж ме и мен дееее;)
ppppppppppppр,не разбирам какво точно трябва да видя.

Цитат
О-царевица и едно царевично кроки
Христинчетоо,дори да оставим настрани факта,че това царежично Кроки е адски нездравословно и дори човек,който не е на диета не трябва да го яде,тази "храна" е за въглехидратен ден,не за скорбялен.Съдържа царевичен грис и пшеничен грис.

Днес си хапнах:
з-банан
о-пил. пържола на скара+маруля с домат
в-айсберг с кисело мляко и 1 триъгълник топено сирене за "десерт" Laughing

Ох,утре пак съм дежурна и се очертава мнооого натоварен ден.Обичам,когато има работа при нас,не обичам да стоя на едно място,но и когато е прекалено се прибирам като парцал и не мога да обърна достатъчно внимание на малкия Confused

# 216
Добър вечер. Прибрах се преди час. Не разрешават вечер да се остава в болницата. Изморена съм , но и някак облекчена. Операцията мина, мама е малко тъжна че не може да става и е сама, о ще се оправи. Утре ще видим като дойде лекаря на контролен преглед кога ще я изпишат. Heart Eyes
Благодаря ви ужасно много за подкрепата.
Днес изарах на ябълки и айрян, тъй че утре повечко отчет Blush  bouquet

# 217
 LaughingЗдравейте и от мен днес
З-кафе и банан
О-Ориз със моркови, праз и чушки на фурна+салата
В-като на обяд само, че по-малко
M-tina,може ли рецептата за чиабата
За последно във въглехидратният ден е тестото може ли да се слагат яйца или не? А царевицата от консерва към кой ден е?
Честит рожден ден на рожденичката Grinning

# 218
  • в окото на щастието !
За последно във въглехидратният ден е тестото може ли да се слагат яйца или не? А царевицата от консерва към кой ден е?
За последно обяснявам  Laughing - ако тестото ще е за обяд - не може да има яйца -  на обяд се яде  постно - например - пърленка или постна пица . Ако тестото е за вечеря - например - за кифлички - може да съдържа яйца и дори малко мляко.
Царевица от консерва - без захар - за варива . Ако има захар , тикни още захар ,да стане сладка и като житото - за сладка вечеря във ВХ ден .  Simple Smile

# 219
След вчерашния белтъчен ден имам +300 грама и... днес издъних работата. Реших като никога да не се обвинявам и просто ще я започна и ще я направя, както трябва.

# 220
За последно обяснявам  Laughing - ако тестото ще е за обяд - не може да има яйца -  на обяд се яде  постно - например - пърленка или постна пица . Ако тестото е за вечеря - например - за кифлички - може да съдържа яйца и дори малко мляко.
Царевица от консерва - без захар - за варива . Ако има захар , тикни още захар ,да стане сладка и като житото - за сладка вечеря във ВХ ден .  Simple Smile

Peace Разбрах,Благодаря

# 221
  • Пловдив
ppvasileva,царевица може в бобов ден.С крокито може и да съм сгрешила,признавам,че не е полезно,но бях на работа и нямаше нищо режимно в офиса.

# 222
LaughingЗдравейте и от мен днес
З-кафе и банан
О-Ориз със моркови, праз и чушки на фурна+салата
В-като на обяд само, че по-малко
M-tina,може ли рецептата за чиабата
Честит рожден ден на рожденичката Grinning

Във въглехдратен ден обядът винаги е солен и постен. Тоест и тестото трябва да бъде постно и яйца, прясно и кисело мляко са забранени. Има добри рецепти за вкусно постно тесто, както и купечко за пици и подобни, то е доста лесен вариант.
Вечерята в този ден е препоръчително да е сладка като сладкишът трябва да е до 200 грама, той вече не е постен и можеш да се поглезиш с почти всичко - парче торта, кекс, вафли и др. и към иборът ти не забравяй ред черен шоколад. Трябва да внимаваш да не е еклер, тирамису, чийзкейк, крем брюле, защото те са нережимни заради наличито на повече белтъчини отколкото въглехидрати.

Царевицата е скорбялен зеленчук и може да се яде единствено във втори бобов (скорбялен ден, ден на варива). Тази в консерва не се препоръчва, защото в повечето консерви има захар и не са режимни. Трябва да се чете внимателно опаковката и ако си сигурна, тогава купуваш.

Мисля, че препредадох урока от старшите правилно, но Василева, ако е още тук да му хвърли един поглед. Успех!

# 223
  • в окото на щастието !
След вчерашния белтъчен ден имам +300 грама и... днес издъних работата. Реших като никога да не се обвинявам и просто ще я започна и ще я направя, както трябва.
ако след всяко прегрешение започваш отначало , няма да се вместиш в 90 дни, ми ще иде година  Laughing Пиши си черна точка ,няма да се сърдиш на кантара , ми на устата си и продължаваш напред . И помни - всяка издънка те отдалечава от целта и успеха и доброто самочувствие .  Hug

# 224
Вечерята в този ден е препоръчително да е сладка
Мисля, че препредадох урока от старшите правилно, но Василева, ако е още тук да му хвърли един поглед. Успех!
В диетата не е казано,че е препоръчително вечерята да е сладка.Не е проблем да е солена.Просто голяма част от нас от личен опит споделят,че имат по-добри резултати след сладка въглехидратна вечеря.
 Доста добре си се справил Wink

ppvasileva,царевица може в бобов ден.С крокито може и да съм сгрешила,признавам,че не е полезно,но бях на работа и нямаше нищо режимно в офиса.
Ами аз не съм казала,че не може царевица в бобов ден.Къде го прочете това?И както казах грешката при крокито не е в това,че не е полезно,то просто е за въглехидратен ден,ако някой все пак реши да причини това на тялото си.

Общи условия

Активация на акаунт