90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 36 047
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Targovishte
И аз утре ще си пека тиква - със захар за вечеря и без за плодовия в понеделник. Мисля да я метна нарязана натюр във фурната. Дали ще стане newsm78 а водичка да сипя ли в тавата newsm78
В СВА продават половин цигулки от големите и такава ще си взема, защото май само аз ще си я ям

# 481
  • Пловдив
Здравейте. Simple Smile
Днес деня мина,както го написах по-рано.Утре съм на ВХ,ама още го обмислям какво ще е.С приятеля ми сигурно ще се цял ден по улиците и нз какво ще ям на обяд.Ще гледам да си купя нещо режимно(солено и постно),а за вечерта ще е нещо сладко.Утре ще напиша менюто,че сега така да гадая какво ще е не става.

Вие къде се губите,седнали сте на маса и цял ден темата е скучна.  Joy

# 482
Да са живи и здрави именниците!
Браво на всички с минуси!
И аз изплувах благополучно! Минусът от последователните плодов и воден е почти 2 кг. Доволна съм! Дано не ги възвърна! 
Архангеловден отпразнувахме семейно, защото имам именник-син.
Моето празнично меню:з-круша, о-леща чорба и хляб Бонус,празнична  вечеря - печено пиле, салата зеле и салата домати и краставици.
 За другите менюто беше доста разнообразно и богато, но аз устоях.
За утре ще си сготвя някаква постна манджа, а за вечеря- от днешните апетитни пасти, които не докоснах. В понеделник ще си варя тиква и ще я комбинирам с ябълки.
Спокойна нощ и приятен утрешен почивен ден!

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 00:19 от K.A.G.

# 483
Добра вечер или добро утро банда  Simple Smile
Съботата (вече вчера) ми беше въглехидратен ден.
Но нещо се замотах по център и заведения в приятна компания, та вечерята ми беше само бисквитена торта. Мислех, че ще се прибера рано в нас да мушна шоколадчето, но то стана къъъъъсно, ей сега влизам, много ли е зле положението без него?  newsm78

# 484
  • Калифорния, САЩ

# 485
    Добро утроооо Hug -300гр след плодовия, пак малко..ама дано така върви, по 300 да е всеки ден ще е чудесноооо Party

Отчет за първата четворка, точно 1кг свален или 69.5кг. днес!
   Остават 12 Outta Joint минимум от първата ми цел.

Ден 5ти белтъци
 з. 2 мандарини
 о. пълнени гъби със сирене и гауда ммммм Heart Eyes, запеканка от карфиол със сирена и сметана, шопска салата - от всичко по малко разбира се, че така написано изглежда много
 в. същото като обяда, наполовина

За първи път в живота си ще готвя карфиол, до сега само на трушия съм го яла. Незнам дали ще е вкусно, ако не ни хареса ще остана на гъбките с шопската салата Joy

Приятен почивен ден на всички   bouquet и по стара традиция която си спазвам неделята е ден за къпане  newsm37  bath  grinning012 след готвенето  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 09:18 от Ману

# 486
Добро утро!
Я първа съм днес  Laughing Стига сте спали, ами скачайте по кантарите и давайте отчет. Аз го направих -  замръзнал на резултата от вчера, но не е проблем зная си, че ще има и застой, а днес след въглехидратния  може и + да има. А снощи какъв глад ме гонешееее  smile3515- не е истина, как издържах само аз си зная. Вече съм си изяла ябълките,изпила кафето и топлата вода, гледам втренчено часовника и чакам да стане 12 часа, че ще си правя содена питка /от вчера я мисля  Laughing, даже ми ухае на нея вече Laughing/ , вечерята мисля да е тортичка, ама има време ще го мисля.
Днес ми е ден за мотане и цял ден ще ви чета.
хайде чакам ви  newsm53

# 487
 Добро утро!Вчера малко изкарахме именния ден болни Ill, но днес ни е останала кашлицата.Пия си кафето(мерси Ир) а Мишоната реди пъзел.
Вчера варива:
з-банан и кафе
о-спанак с ориз без салата
в-ориз със зеленчуци без салата
Днес въглехидрати:
з-кафе и плод(банан или круша)
о-пица
в-кекс

# 488
Добро утро! Благодаря на всички за  милите пожелания за ММ Wink
Вчера не се уливах, пет шест парчета картофче на вечеря и салатки! И мерлото пропуснах, но няма как тази врътка не върви добре и взимам крути мерки Naughty Днес въглехидрати, най противния ми ден, е не колкото плодовия разбира се hahaha За закуска имам банан, пак ще правя банановите мъфини, нали в понеделник трябва да черпи, уф скапах се от готвене не мога повечеееееееее......та вечерята е ясна, на обяд май ще е хляб и салатка и печен пипер! Лек и отпочиващ ден на почиващите......на работещите по малко тревоги!
Ще ви наглеждам, между готвенето Joy   chef

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 09:36 от mimi.7299

# 489
  • Бургас
Здравейте банда фиданки и фиданковци Hug
Днес 20-ти ден след започването и съм многооо доволна: - 3кг. 700гр.  Party
Честито на Именниците на патерички, здраве и късмет им желая Hug
Днес съм решила да съм на яйца. Нали не трябва да ги смесвам с млечни?
З. един банан другия го е ханала липсата
О. омлет с чушка и маслинки от 3яйца и зелена салата
В. пак същото но с 2яйца.
Вчера ми дойде МЦ с 2 дни по рано и дали от това се отпуших, но за един ден свалих от 69.500 на 68.100 Shocked
Хубав и позитивен ден от мен Hug

# 490
  • Пловдив
Maya_76,яйцата НЕ се смесват с млечни и месо.

Добро утро и от мен. Simple Smile
Сега ставам,така че отчет ще дам по-късно. Simple Smile

# 491
Здравейте,
болестта ме пребори и вече едвам дишам и мърдам. Въпреки взетите мерки сега съм "болна Тодора".

Почивката ми върви трудно с чести смесени хранения Embarassed и закани "от утре". Винаги това ми е било основният проблем при отслабване- свинската природа.

# 492
Здравейте,
болестта ме пребори и вече едвам дишам и мърдам. Въпреки взетите мерки сега съм "болна Тодора".

Почивката ми върви трудно с чести смесени хранения Embarassed и закани "от утре". Винаги това ми е било основният проблем при отслабване- свинската природа.
Заната миличка, оздравявай бързо, почвай чайове, тейлол хоти.......днес изпии поне литър чай! И не се предавай на яденето, знаеш с колко мъка се свалят пустите кила и колко лесно се лепват наново! Почивката поне е лесна все ще намериш какво разделно да ядеш! Hug

# 493
  Заната, бързо оздравяване ти желая Hug и аз минах през същият кошмар последните 4 дни откакто съм на режима. Във въгл ден се пукнах от лукчета и чай с мед в огромни количества, капки за нос слагам, нурофени пих че цялото тяло ме болеше. Вече съм една идея по-добре. Пийвай повече чай, той подтиска и апетита. Peace

# 494
Добро утро слабеещи люде Laughing. Днес съм 78,300 , т. е. -100 грама след плодов. Доволно, държа сигурни 8 килца свалени. В момента съм по средата на втората врътка Wink. Абе май втората е много бавна. Сега си прегледах записките, и почти нищо. Въртя 1,500, ту нагоре ту надолу. Явно е задържащ период. Какво ще кажете? Как сте вие? Държите ли се? Днес белтъци. При ядоха ми се пил. дробчета, но...ще е :
З: фреш моркови
О: печена наденица и салата домати
В: навън, св. пържолка и шопска без сирене.
Лек и оздравяващ ден на болничките Hug

Общи условия

Активация на акаунт