90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 998
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Mими, и аз бях така през втория месец, мисля, че нищо не свалих. Лутах се между 53 и 54 и ме беше яд. После се отприщиха нещата. Няма да я видя заветната четворка май, но не се кахъря, не съм си представяла, че ще се върна на 50 кг. Аз даже в съзнанието си още съм дебела и се стряскам като се погледна в огледалото Joy луда работа...

# 571
  • Targovishte
Пенелопа - колко си висока, че си само 50 кила. Моят скелет без мускули сигурно тежи повече newsm78  Hug Embarassed

Мими - ако не правиш воден, дните ще ни се разминат ли  newsm78

Хаха и една смешка да споделя. Миналата година за магазина ни купиха нещо като униформа фирмени тениски. И аз днес за кеф си я облякох - ама тя направо като рокля, виси от всякъде и сто процента още някой може да влезе вътре. И точно в този момент дойде шефът и каза Какво ти е станало, много си отслабнал. Човекът чак сега збеляза. А през цялото време е край мен Joy hahaha голям кеф с тази тениска. А преди като я опънех и коремът ми се виждаше.чак ме беше срам да я нося. Въпреки всичко шефът не каза '' ще купим нови,, а рече ''дай я на жена ти да я стесни''   #2gunfire #2gunfire

# 572
Пенелопа - колко си висока, че си само 50 кила. Моят скелет без мускули сигурно тежи повече newsm78  Hug Embarassed

Мими - ако не правиш воден, дните ще ни се разминат ли  newsm78

Хаха и една смешка да споделя. Миналата година за магазина ни купиха нещо като униформа фирмени тениски. И аз днес за кеф си я облякох - ама тя направо като рокля, виси от всякъде и сто процента още някой може да влезе вътре. И точно в този момент дойде шефът и каза Какво ти е станало, много си отслабнал. Човекът чак сега збеляза. А през цялото време е край мен Joy hahaha голям кеф с тази тениска. А преди като я опънех и коремът ми се виждаше.чак ме беше срам да я нося. Въпреки всичко шефът не каза '' ще купим нови,, а рече ''дай я на жена ти да я стесни''   #2gunfire #2gunfire
Да Курдов ще ни се разминат дните.....но само заради теб, а и малко заради мен си hahaha може да се помъча да направя! Твоят шеф голяма стисня, една тениска нова да му се свиди да купи?  Twisted Evil Сега познай правещия тиква само ме занимава, сега търси канелата, тя от пет години стои все на едно и също място, ама що ли ще знае къде е?  То неговото правене пак на моята глава ще се стовари!
Ооооооох ще се обесяяяяяяяяя, тава нямало, оставям ви и отивм да му дам и тава..... и хартия за печене.......то по добре аз да я бях опекла! smile3511

# 573
Курдов, сега е моментът да поискаш повишение или поне да ти плащат редовно, кажи му: "Шефе, от глад виж как изкльощавях" Joy
Аз съм нисичка, 1,58 по документи, ама май съм 1,57 даже hahaha Не съм кльощава, даже от бедърцата има още какво да се желае, ама какво да се прави, конструкция, от гена си кой е избягал (без пластики)

# 574
  • Русе
Привет и от мен,
Не бях ви чела вчера и днес и сега умрях от смях и от мерак за тиква.... Много обичам, но в момента нямам и се замислям дали да не си поискам майка ми да ми даде направо печена  Crazy
Тинки, права си, обикновено имаме 3-4 чувала орехи и майка ми подарява, а сега - само една чанта  Cry
В_90, Фифи, кога стана втори воден? Добре, че сте вие, че тази врътка нещо не записвам в табличката (ядосвам се, че не свалям) и без малко да пропусна водния. Май ни беше по-голяма групата (Дарето ни заряза, Латето и тя зачезна ... дано да са добре момичетата  Hug)
Днешния плодов мина много объркано - сутринта беше твърде рано за отворени плодови магазини  Mr. Green и бях на това, което имах останало на работа - 1 мандарина, малко грозде за обед, две кафета, вода, като се върнах - малко карфиол (докато пъхах останалата част в буркан за туршия), зеле и накрая - малко сурови ядки.
Значи утре - воден (Мама_бобо не си сама)
Успех на всички новички  Hug и на останалите (с повечко опит  FlutterHug Hug Hug

# 575
  • Targovishte
Мими - помогни му на човека, за тебе я прави все пак Hug
Пенелопа - тук в пълна сила важи лафът: ти от костенурка вълна стригал ли си
Деси-мама - голям фитнес са тези туршии   bouquet аз в неделя смятам да слагам зеле...

# 576
  • Русе
Курдов, при мен не беше точно фитнес  Joy в трилитровия буткан останаха само 3-4 зелени домата и саламурата  Crazy та го допълних с карфиол (всичкия останал беше се изпарил от буркана)  hahaha

# 577
  Гроги съм след снощното безсъние заради хремата. Засилвам се към дивана..
 Киноата ме засити чудесно, нямах никаква тежест на обяд, но към 17ч умирах от глад. Нямах търпение да се прибера от офиса и да я доям за вечеря, добавих и шепа боб от консерва че нямаше да ми стигне на тоя глад дето ме подгони. Сега съм супер.
  Цялата къща ухае на портокал, канела и шоколад. Правих браунис за утре. Мъжо примлясква и пита за още..аз ще почакам. Комбинирах го от три рецепти и се получи невероятен.

maya_76
, блазе ти за тиквеника. Мммм, как го обожавам скоро и това ще направя. Обожавам да готвя.

Пенелопа, през почивката ще видиш 49 сигурна съм много скоро при това Wink и аз планирам да не правя водни. Ти си продължаваше с белтъчен или правеше втори плодов?

# 578
Ману, благодаря  bouquet
Ами продължавах с белтъчния, така съветват старшите, да не се правят два плодови.

# 579
Ману щом обожаваш да готвиш идвай в нас миличка, аз обожавам да ям......! Hug Ама пуста диета..... newsm78 Тиквата стана, сложил и и една лъжица, не лъжичка, мед и сега не става за закуска май.....все пак утре на закуска ще хапна малко! Грешно е, но само едно парче! Praynig

# 580
  • Targovishte
Мими- хапни си, аз разрешавам    Hug то лъжичка мед на цяла тиква хич нищо не е . айде сега....

# 581
Мими- хапни си, аз разрешавам    Hug то лъжичка мед на цяла тиква хич нищо не е . айде сега....
Мерси Курдов, нали си ми дружинка Hug! За утрешния белтъчен какво ще ядеш?
Аз направих пуешко с праз, гъсто като яхния, мирише хубаво, утре ще видим дали е и вкусно newsm78 На кукъра го сготвих, пуешкото е от нашия прекрасен месарски магазин, супер крехко става, не като домашните пуйки, внос било от Италия! Вече взимам втори, трети път и всички в къщи много го харесват!!

# 582
  • Враца
Аз отново с питане, извинете ме.  Blush
Имам някакъв бегъл спомен /от преди време, когато четох за диетата, не от скоро/, че имате някакъв метод, ако искате да изтеглите с 1-2 дни напред диетата, какво правите.
Беше нещо, че се повтаря еди-кой-си ден, ама не помня какво беше.
Питам, защото сега се навих да сметна, и се оказа, че 31-ви ми е плодов, а 1 януари- воден ден  Laughing
не, че е невъзможно, ама пък чак толкова... Laughing
Иска ми се да изтегля напред с 1-2 дни, ако ми е 31-ви зърнен, а първи плодов е по-реалистично. Или пък 31-ви белтъчен  Crazy

# 583
Ехееее, бандааа, ето ме и мен. Най-накрая два дни почивка ме очкават и утре ще се спи до късно.  Embarassed Освен това както напомня Деси е втори ден за плуване в дълбоки води. Аз разбира се съм си режимен и тази седмица, но някак си още от сега си мисля за белтъчния ден, което не е добре. Не съм се мерил 3 дни вече и съм любопитен, но реших да си подаря една приятна изненада (надявам се) след водния ден. Днес се напапках с банани, един гоооорчив фреш от грейпфрут  ooooh! и може би най-сладкото и вкусно грозде от началото на есента. Не пих много вода, около литър и половина, но утре ще наваксам.
Kurdov, на коя страница е тази тиква, искам да я видя, но не я намирам. Браво иначе.
Мими, а ти си кулинарка под прикритие, не се прави.  Hug Колко пъти те хващам да приготяш разни неща, не е в кукъра работата...  Wink
На всички нови и за тези, които не смогнах да прочета една голяяяма  Hug
Между другото последните дни ме засипаха с всякакви прилагателни имена относно отслабването, едни мили, други не чак толкова, трети ми се сториха прекалени... И винаги, независимо от средата и повода, аз си говоря за четирите дни и кога какво се яде, дъжд от въпроси.  Joy Но за съжаление им харесва на думи, след това започва пиенето и мезенето и забравят.  newsm78

# 584
  • Targovishte
Мими - макар че реших да избягвам месо, че много качвам от него, утре на обяд ще нещо на скара купешко , а за вечеря свинско с праз и гъби, които жената ще приготви и ще изпрати по едно от децата. Знам че ще кача доста , но много ми се хапва мърша вече    Embarassed

Трънче - аз не съм чел подобно нещо. Вариантът, който и аз ще направя, е да се омажеш на 31 -ви и после продължаваш, както ти се пада. Още по хубаво че 1 -ви ти е воден. Ще изчистиш всичко.или повечето от каченото.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт