90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 951
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • в окото на щастието !
Здравейте!

Чета ви с мнооого голям интерес и ме вдъхновихте да започна да отслабвам точно с 90 дневната диета. Пробвала съм с глад, с плодове - отслабвам, но после йо-йото си казва тежката дума. Та така.. От вчера се храня стриктно - днес ми беше втори ден: закусвах ябълки + 1 кафе без захар, на обяд - боб с 1 филийка пълнозърнест хляб и зелена салата. По принцип не вечерям и искам да  питам може ли да пропускам вечерята?  Crazy Crazy Crazy
Добре дошла и успех   bouquet Грешка е да се пропуска хранене, може на вечеря да хапнеш 2 лъжици от режимното, но да не пропускаш .
V_90- Браво !!!! Обаче като видна спортистка тук Wink ще те посъветвам да включиш вече и спорт, за да си подобриш стойката , да разшириш малко раменете и да почнеш да караш мацките да припадат покрай и след теб   Grinning
 Благодаря на всички за милите думички , а явно комплиментът с Лепа Брена ще ми смени и ника след време  Crazy- Брена Бонтич  Crazy- Инке, как ти идват на ума  Hug

# 661
Гледам вече си смятате дните по Нова Година.
Нека и групата,с която започнахме да прочете написаното.
На 1.12-ПЪРВИ ВОДЕН
На 30.12-ВТОРИ ВОДЕН.....ДЕМЕК НА 31 СМЕ НА МЕСООО Simple Smile
На 28.01.15г-ТРЕТИ ВОДЕН

СУПЕР!  newsm44
Аз днес точно това смятах, защото трябваше да решавам дали да приемаме предложение да сме на заведение на нова година. Но с белтъчния ще ми е все едно къде ще сме, даже като се замисля  newsm78 по-лесно ще ми е да се съберем в нас. Каквото им сложа това ще ядат  Joy. Разни питки, баници, торти, баклави и панирани предястия няма да ме дразнят. И ще ми благодарят, че не ми се пада воден  newsm62 /макар, че така менюто щеше да е много лесно за приготвяне/

# 662
  • London
Ехо, наминавам да кажа наздраве с водица:-)!
15-септемврийската група днес плува ли плува - Деси_мама, Фифи, В-90  и другите:hug:.

Честит рожден ден на децата на irmanowa - да са здрави, щастливи и късметът винаги да е с тях!
Честит имен ден на Мина - здрава и усмихната:-).

И сега... моите искрени адмирации за Боби и за В-90. Много, много ви се радвам. Страхотен дух имате и действате мотивиращо на всички  bouquet.

При мене нещата кретат - аз утре сте видя резултата след втория воден. Много напрежение и стрес в работата, пак пропих кафе от 2-3 седмици (няма нужда да казва, че е без добавки)... а днес ме мъчи ужасно главоболие та съм си обещала рано да се хоризонтирам. Нормално откарвам до след полунощ.
Хич не обичам да мрънкам, но и аз се заоплаквах...

Приятна вечер и отслабваща нощ на всички Hug

P.S.някой се канеше да идва до Лондон - за всички важи - ако се наканите, да не пропуснете да се обадите:-)

# 663
Лате,аз се канех, но отказахме, нещо не ни харесаха цените на билетите hahaha Да сме живи и здрави все някога ще идем! Ти не се ли връщаш по Коледа в България?

# 664
  • London
Мими, решихме да не се връщаме за празниците, а между Коледа и Нова година да се разходим до Амстердам (кракът не ми е стъпвал в Холандиа) или до Гент/Брюж.

И по-натам да се наканите - непременно се обади Simple Smile.

# 665
здравейте, банда!
нямам никакво време да чета, но мернах някакви снимки на нашата Лепа, прекрасна си Боболинке  Hug
Мина честит ти именден, здраве и много, много сбъднати мечти   bouquet
Ирманова  Hug, да сте живи и здрави, само хубави моменти да имате и много късмет за децата, да се уважавате и споделяте ... Hug   bouquet
отивам да спя, че много работа тези дни, влизаме в кампания и ....

# 666
Най сетне се прибрах   bigdance2 newsm18 newsm18 newsm18.Ех,по хубаво от вкъщи няма(нищо че няма кой да ме чака  Crazy)
Днеска го изкарах на 2 банана и фреш,ама имам да чистя едно кило от Манчестър(леля Галя ме угоява цяла седмица с домашна българска кухня,а как ми беше залипсвала  Blush),а и цял ден из София с глупости се разправях,ама как ми липсваше българската реч  hug
Ирманова да са ти живи и здрави и само да те радват  Party Hug
Мина честит имен ден   bouquet
Пенелопе страхотен резултат,успех и дисциплина през почивката  Hug
V_90(браво за упоритостта Peace),mama_bobo,desi_mama,Fifi Brindacier,Latte(що не се обаждаш,да си бяхме чукнали българска среща,насред Бъкингам  hahaha)-мале каква голяма група плувци сте.Много се радвам за вас,че успяхте да устискате,не е толкова трудно,а резултата си заслужава.Само минуси от тук насетне  Hug
Боби Лепа страхотна си,мацка и половина  Heart Eyes.Сантиметрите нали падат,хич не ги гледай килата,изглеждаш страхотно  Hug
pppppppppppp какви са тези пакетирани пасти,Василева сигурно 1 милион пъти е казвала за тези боклуци.Не се учудвай от утрешния плюс(не ти го пожелавам,чудя се защо не си избрала нещо по качествено  ooooh!)(приятелки съвет).Успех с 75кг. и с обратната им позиция разбира се  Mr. Green  Hug
marinakapina добре дошла,упоритост,стриктност и дисциплина ти пожелавам и резултата няма да закъснее  Hug(никакво пропускане на вечерята,малко и по рано,но трябва да има  Naughty)
Мими аз не ям вечер от 8 години(с прекъсвания) и бях 80 кг.,така че не е фактор до кога,а какво ядеш  Blush.Иначе се огладнява,особено като днес когато почти не съм яла от работа,но се свиква.Даже ми е непривично(това лято ми беше изключението от около 2-3 години стриктно спазване и ми беше много странно да вечерям в 8 ч. с други хора на масата  hahaha)
Менюто за утре се определя с една дума-каквото ми душа иска  Embarassed.Закуска сигурно няма да има,мисля да я проспя,обяда задължително скара и салата,а за вечеря ще се поглезя с нещо на дивана пред някое хубаво филмче.Пиша го дей офф  Joy

# 667
Добре си си дошла.
А като си била 80 килограма, до колко успя да свалиш? И на какъв ръст?

И аз чета тук колко били лоши пакетираните сладкиши, имам още едни от био магазин останали, но мислехме утре един тиквеник за вечеря да правим с майка ми. Така че може и аз като вас да правя. Лошото е, че ние с нея ще хапнем по две парчета и няма кой да го яде после, за това се спирахме да правим. Сестра ми идва от дъжд на вятър и вече яде само странни неща и обяснява как всичко било такова или онакова

Най сетне се прибрах   bigdance2 newsm18 newsm18 newsm18.Ех,по хубаво от вкъщи няма(нищо че няма кой да ме чака  Crazy)
Днеска го изкарах на 2 банана и фреш,ама имам да чистя едно кило от Манчестър(леля Галя ме угоява цяла седмица с домашна българска кухня,а как ми беше залипсвала  Blush),а и цял ден из София с глупости се разправях,ама как ми липсваше българската реч  hug
Ирманова да са ти живи и здрави и само да те радват  Party Hug
Мина честит имен ден   bouquet
Пенелопе страхотен резултат,успех и дисциплина през почивката  Hug
V_90(браво за упоритостта Peace),mama_bobo,desi_mama,Fifi Brindacier,Latte(що не се обаждаш,да си бяхме чукнали българска среща,насред Бъкингам  hahaha)-мале каква голяма група плувци сте.Много се радвам за вас,че успяхте да устискате,не е толкова трудно,а резултата си заслужава.Само минуси от тук насетне  Hug
Боби Лепа страхотна си,мацка и половина  Heart Eyes.Сантиметрите нали падат,хич не ги гледай килата,изглеждаш страхотно  Hug
pppppppppppp какви са тези пакетирани пасти,Василева сигурно 1 милион пъти е казвала за тези боклуци.Не се учудвай от утрешния плюс(не ти го пожелавам,чудя се защо не си избрала нещо по качествено  ooooh!)(приятелки съвет).Успех с 75кг. и с обратната им позиция разбира се  Mr. Green  Hug
marinakapina добре дошла,упоритост,стриктност и дисциплина ти пожелавам и резултата няма да закъснее  Hug(никакво пропускане на вечерята,малко и по рано,но трябва да има  Naughty)
Мими аз не ям вечер от 8 години(с прекъсвания) и бях 80 кг.,така че не е фактор до кога,а какво ядеш  Blush.Иначе се огладнява,особено като днес когато почти не съм яла от работа,но се свиква.Даже ми е непривично(това лято ми беше изключението от около 2-3 години стриктно спазване и ми беше много странно да вечерям в 8 ч. с други хора на масата  hahaha)
Менюто за утре се определя с една дума-каквото ми душа иска  Embarassed.Закуска сигурно няма да има,мисля да я проспя,обяда задължително скара и салата,а за вечеря ще се поглезя с нещо на дивана пред някое хубаво филмче.Пиша го дей офф  Joy

# 668
policaykata, добре си си  дошла ! HugЛипсваше много!

# 669
  • Калифорния, САЩ
   Честито на имениците и рождениците!   bouquet
   Страхотни снимки видях, разкошни сте!  Hug

Слагам кафето за днес, дано да го видите и "пийнете", че вчерашното ми е изтритоооооооооооооооооооооооооооо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire:

# 670
  • London
policaykata, много късно разбрах, че си била насам. Така е като наобикалям форума от дъжд на вятър. Нищо, пак да дойдеш, ще се организираме Simple Smile.

# 671
Здравейте,банда!!!На празнуващите днес честит ви празник  bouquet
Аз от плодов стана мазало Embarassed,утре съм на водица по график за 28 дни само -6кг,трябва да се стегна!!!
Снимките действат доста стимулиращо....браво за упоритостта и волята Hug
ir74 Благодаря ти за прекрасните кафенца.

# 672
И вие ми липсвахте,следях ви когато можех,ама сега ще съм редовна  Hug.
Висока съм 160 см. и в момента съм 44 кг.За 2 год. безразборно и под голям психически стрес,а и с нощни смени качих 25 кг.После се върнах към режима да не вечерям след 5 вечерта и свалих 15-20 кг. за 2-3 год.И така преди година почнах 90 дневната от 56 кг.,свалих 9 за 50 дена,не исках да свалям,но по старшите ме посъветваха да продължа до края и така паднаха още 5 кг.,явно тялото ми нямаше нужда от тях Wink.Иначе си изкарах и почивката(бях станала даже и 41 Sad ) и сега се придържам към правилата на почивката(правя и прегрешения-различна от плод закуска,здрави смесвания,но се ограничавам общо взето и успявам да задържа трайно и без проблеми килограмите засега(май 3 год. беше,някой помни ли newsm78).Успех на всички   bouquet

# 673
Наистина, наистина много голяма разлика. Радвам се за теб.
Човек трябва да внимава, че изпусне ли се веднъж... Аз така между другото качих сигурно 6-7 кила преди 3 години и с различни диета и умереност (с прегрешения понякога, даже често), свалих общо 13 килограма. Но бях някъде 64, сега към 51-2 варирам на 168см. А аз започнах диетата, че без режим, съм много податлива на влияние  Embarassed

И вие ми липсвахте,следях ви когато можех,ама сега ще съм редовна  Hug.
Висока съм 160 см. и в момента съм 44 кг.За 2 год. безразборно и под голям психически стрес,а и с нощни смени качих 25 кг.После се върнах към режима да не вечерям след 5 вечерта и свалих 15-20 кг. за 2-3 год.И така преди година почнах 90 дневната от 56 кг.,свалих 9 за 50 дена,не исках да свалям,но по старшите ме посъветваха да продължа до края и така паднаха още 5 кг.,явно тялото ми нямаше нужда от тях Wink.Иначе си изкарах и почивката(бях станала даже и 41 Sad ) и сега се придържам към правилата на почивката(правя и прегрешения-различна от плод закуска,здрави смесвания,но се ограничавам общо взето и успявам да задържа трайно и без проблеми килограмите засега(май 3 год. беше,някой помни ли newsm78).Успех на всички   bouquet

# 674
Мерси много за хубавите думи, действате страхотно и мотивирщо.
Ще кача в края на режима снимка с преди и сега, да се види хубаво, но определено в началото имах корем, който биеше на очи + големи бузи. Останалото се компенисраше заради височината, но не изглеждаше наред. Смятам да вкарам и фитнес няколко пъти в седмицата, за да се постегна, но нека мине и декември, защото работата ми е в изоблие тези последни месеци и нямам време за нищо.

Мина ми и главоболието и сега лягам, изкарах режимно водния ден с около 3 литра вода + чая, който пия в момента. Утре със септемврийската група ще споделяме резултати. Как се радвам, че си останахме всички и се оказахме стриктни и с воля.  Hug Hug
Утре родителите ми имат годишнина от сватбата и ми се пада белтъчен ден, което значи някакво месо, мисля си за пилешки пържоли и за двете яденета + зелена салата. Иначе сега разглеждам за подарък, защото празнуването ще е вечерта, май някаква техника ще им взема, но искам да избера нещо хубаво.

Приятни сънища, а на Ирка както винаги благодаря за кафето.  HugТози път има разнообразие от чаши и фигурки за всеки вкус.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт