Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
Какви са най-често срещаните стратегии за отслабване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви са най-често срещаните стратегии за отслабване?
-
Какви са основните принципи на обсъжданата диета?
-
Какви са примерите за храни, които се консумират в различните дни на диета?
Грешка е да се пропуска хранене, може на вечеря да хапнеш 2 лъжици от режимното, но да не пропускаш .
ще те посъветвам да включиш вече и спорт, за да си подобриш стойката , да разшириш малко раменете и да почнеш да караш мацките да припадат покрай и след теб 

по-лесно ще ми е да се съберем в нас. Каквото им сложа това ще ядат
. Разни питки, баници, торти, баклави и панирани предястия няма да ме дразнят. И ще ми благодарят, че не ми се пада воден
/макар, че така менюто щеше да е много лесно за приготвяне/
Да сме живи и здрави все някога ще идем! Ти не се ли връщаш по Коледа в България?
),а и цял ден из София с глупости се разправях,ама как ми липсваше българската реч 
),mama_bobo,desi_mama,Fifi Brindacier,Latte(що не се обаждаш,да си бяхме чукнали българска среща,насред Бъкингам
.Сантиметрите нали падат,хич не ги гледай килата,изглеждаш страхотно
)(приятелки съвет).Успех с 75кг. и с обратната им позиция разбира се
)
) и сега се придържам към правилата на почивката(правя и прегрешения-различна от плод закуска,здрави смесвания,но се ограничавам общо взето и успявам да задържа трайно и без проблеми килограмите засега(май 3 год. беше,някой помни ли