90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 951
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Хора къде изчезнаха Мирки, Жаклин? Дано са добре, Жаклин щеше да прави изследвания за бъбреци newsm78 И Василева и Нана изчзнаха напълно, Крокито също! Липсват ми!

# 721
  • Русе
И на мен ми липсват, дано само да е от много ангажименти и всичко да е наред с тях и близките им.
В_90 браво за резултатите, добре че си ти да отсрамиш групата (ама и ние сме вече отдавна на режима и май тялото ни е посвикнало с него). След водния съм само на  +200 грама от предния воден (Фифи  Hug) в сантиметри ще кажа утре, че тази сутрин не се премерих.
Полицайке   bouquet добре си си дошла
Лулураки, беше писала, че може да се откажеш от вечерната филийка, но според правилата филийка в първите два дни може да има само на обед (по 1 пълнозърнеста) и за по-добри резултати повечето я избягваме  Naughty, така че ако не можеш без нея - остави си само обедна, вечерна - няма. Много зависи и дали наистина имаш да смъкваш килограми или просто си мислиш, че има нужда от още едни 3-4 по-надолу.

# 722
да отправя едно питане към по-старшите тук- как стои въпросът с туршиите -нали сега се правят, моята баба преди малко се отчете с 20 буркана   smile3532, мъжо се радва, аз ... както вие кажете  Laughing , ако кажете, че може и аз ще се радвам  Rolling Eyes
Въпрос: Туршия може ли да се яде?
Отговор: Не. Прибавя се захар и сол и става нережимна. Дори и да е без захар има твърде много сол, така че ако решите да ядете такава (без захар) яжте, но малко, защото солта задържа вода.

# 723
sonnii мерси! Прочетох отговорът ти на глас - мъжо още повече се зарадва  #Cussing out, аз ... ами да съм му мислила, като се бях отпуснала и плюсках като за световно  smile3515

# 724
  • в окото на щастието !
да отправя едно питане към по-старшите тук- как стои въпросът с туршиите -нали сега се правят, моята баба преди малко се отчете с 20 буркана   smile3532, мъжо се радва, аз ... както вие кажете  Laughing , ако кажете, че може и аз ще се радвам  Rolling Eyes
Въпрос: Туршия може ли да се яде?
Отговор: Не. Прибавя се захар и сол и става нережимна. Дори и да е без захар има твърде много сол, така че ако решите да ядете такава (без захар) яжте, но малко, защото солта задържа вода.
Сони Hug, малко да те поправя - за ВХ ден си е съвсем режимна , за обяд и вечеря - ако правим солена такава .

# 725
Да,права си Боби,но за по-бързо го копнах от 1-ва страница и пропуснах да допълня. Така ,че Kagi,прочети му пак на ТМ и му се  Heart Eyes  hahaha Ако е без захар можеш да хапваш първите 3 дни,но да не се прекалява,а ако съдържа захар  само във  ВХД .

# 726
  8ми плодов ден
з. ябълка
о. 6 мандарини, 25гр орехи
в. банан и 25гр орехи

Цепи ме глава, утре ще ви чета вероятно и в нова тема. Лека нощ Wink

# 727
Здравейте!!!29 ден воден премина успешно,дай Боже утре кантара да е решил да смени цифрата Mr. Green
За утре съм намислила скумрия плакия(никога не съм яла така риба).
Имам зверско главоболие,лека и отслабваща вечер от мен.

# 728
Здравейте сладури!
Мими тук съм  Hug
Бонте и В 90 страхотни сте  Heart Eyes
От много път не ми оставя време да пиша,но ви чета.А и доста прегреших и ме е срам да се отчитам,много беше плюскането и естествено кантара е нагоре.Вчера ядох като преди и съответно пъшках цяла нощ и ми беше ужасно тежко.И от днес съм пак режимна.Днес пак ме похвалиха,че изглеждам страхотно,а аз се почувствах отвратително заради освинването #2gunfire
Менюто беше:
З-ябълка
О-салата+сирене,кашкавал+млечна майонеза
В-парладжан по гръцки+салата

# 729
  • London
Привет дружина! Аз отчитам скромните -800 от първия до втория воден... Наистина, както казва Деси - добре, че е В_90 да отсрами групата Simple Smile. Не съм си измервала обиколки, че нямам такъв метър, но по дрехите личи, че има прогрес Grinning.

Фифи, благодаря! Май ще е по-наблизо (до Белгия), но може да пием кафе в Гент Grinning.

Ох, тази тиква е много на почит във форума - ще пека и аз за следващата сладка вечеря Blush

# 730
  • Калифорния, САЩ
   И последното кафенце в тази тема от мен - утре ще ви чета в новата  Hug:

# 731
 ДОБРО УТРО!
  Пийвам си от кафенцето на Ир   bouquet и ви чета и май аз ще затворя темата.

Да ви се оплача едвам издържах  първи плодов и късно вечерта прегреших с 5-6 орехови ядки  Embarassed после пък сън не ме хвана от глад,хем вечеряхме късно 20 ч.-грейпфурт и круша.ММ все още е с мен и добре ,че е той,че ми се въртят едни мисли в главата....
   Ману и Трънче ще се подкрепяме!Аз да не би да бъркам нещо?У нас се яде само хималайска сол и съм приела,че мога да ръся от нея колкото си искам,щото нали уж е полезна,та си слагам в салатите на вкус  Embarassed Embarassed
 днес ВХ
з-банан
о-скара със салата зеле(взе да ми писва)+бульон
в-същото ама 1/2
   канто показа днес заветната цифра 5,но разликата с вчера е 800гр ,за 4 дни  около2 кила не са малко

# 732
Добро утро, чакам новичката тема Simple Smile. Пийвам си от кафенцето на Ирка и ми  е добре. Лек ден!

# 733
  • София
http://www.momentofpeace.net/2010/primerni-menuta-90-dnevna
Попаднах на това, ама какви са тия следобедни закуски плодове? Къде е пълнозърнестата филийка? Направо не доумявам, колко извън книгата нещта има тук.

З: банан в 8 и в 10 може би.
Днес съм на варива:
Ориз със зеленчуци: морков, царевица, лук, картоф.
Пълнъзърнеста филийка за обяд и салата от краставици.

В: като обяда

# 734
Здравейте, банда! Hug
При мен (-0.100) – доволна! И чисто ново МЦ! Дзвер съм днес! Mr. Green
Менюто за деня:
З – резен диня
О – картофена салата с праз ( Инка  Hug) + 1 варена царевица
В – парче торта + 1 л.ч.шоколад

Групата от 15 септември, евалата за упоритостта. Да падат сантиметри, това май е по-важно! Hug
Хубав и усмихнат ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт