90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 940
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
   Трънче и аз съм с вас. И аз днес съм на втори плодов. Не се отказвай!!! Ще постигнеш много и ще свикнеш..няма да ти тежат плодовите.  Peace

# 706
  • Пловдив
Здравейте на всички.  Hug

След вчерашния белтъчен,днес нямам нито - нито +,което пак ме успокоява.
Днес варива:
З-круша и кафе
О-варена царевица
В-ориз с царевица
Прегрешението ми днес е 1с.л. сладкарска сметана,дано не се отрази утре на кантара.  Praynig

Kagi,и останалите момичета,скоито започнахме....къде сте?Как върви режима при вас? Simple Smile

# 707
  • Бургас
Трън в Очите и на мен първите две 4-ки ми беше много трудно с тази сол, но се усетих, че от нея задържам вода и започнах да ограничавам солта. Купих си хималайска сол (розовата) и на салатата си слагам една щипка малко зехтин и ябълков оцет, май с лимон е по добре, но не съм си купила Embarassed
Научих и майка ми като прави салата или готви нещо режимно примерно боб да слага малко сол Naughty
Малко повече упоритост и ще свикнеш предполагам  Peace
Офф днес инструкторката във фитнеса ми все душичката с упражнения - клякане( трудно клякам, защото преди 5г. счупих глезен от двете страни и май не направих добра рехабилитация) и корем - с толкова сланинки отгоре трудно се свивам, но полека лека ще вляза в ритъм. Засега с много усилия и пот, за в бъдеще се надявам да ми станат по леки Praynig
Хайде отивам да си доям пеканата тиква Mr. Green

# 708
Привет банда! Уууу днес голямо ходене по задачи, то плащай интернет, снимай граматики по английски, ходи на козметик  #2gunfire, и това съчетано с пълен работен ден #Cussing out
ММ е на семинар поне няма да готвя и сервирам..... Grinning
Менюто днес
З кафе, грозде без семки
О боб яхния, салата домати и краставици, филия черен хляб
В боб яхния, люта чушка, салата зелена с репички
Еййййй тоя кукър страшен боб ми е сварил, масло и с къдрав магданоз от моята градинка на терасата Joy

# 709
Днес ми беше най-ужасния въглехидратен ден. Е, поне вечерята  Sick
Нещо не ми се получи тиквеника. Много ми беше сладък, аз нещо не дочетох и сложих повече канела. Пълна гадост. И за капак имам само 85% натурален шоколад, хич не го обичам.

Уф, да идва белтъчния ден...

# 710
  • Nederland
Привет, фиданки и фиданчовци! Hug

Ето,че мина и вторият цикъл на нашата септемврийска група. При мен равносметката е почти както и очаквах, т.е. не свалих нищо през вторият цикъл, даже съм + 300 гр. след първия воден. Но тази сутрин си измерих обиколките и съм - 3 см. навсякъде. А това ми е по-важно!
И така продължавам нататък, а пък дано се поотпушат нещата! Peace

mama_bobo, чудесен ти е резултата за първия цикъл! Успех и занапред! Hug

В-90, аз на воден ден също не свалям много. Но и твоят резултат е зашеметяващ, ти и през вторият цикъл си свалил много! Сега в третия и да се забавят нещата не е проблем. Ти нямаш вече нужда от сваляне, а по-скоро от оформяне.

Деси, Лате, как е при вас?

Курдов, казах ли ти аз да очакваш неочакваното в тази врътка?!! Laughing И при мен нещата вече не са същите. Това днес ти е бонуса от тиквата, така,че трябва да и дадеш отново шанс! Grinning

Трънче, някои зеленчуци наистина са си идеални и неовкусени. Доста добре се получава салатата от червено цвекло,моркови и ряпа (или ябълка) овкусена с лимонов сок. Може и малко орехови ядки за разкош. Аз обичам и само моркови така цели да си ги хрупам.
Или пък печена тиква, печени дюли или ябълки, не са толкова сладки. Дано му хванеш цаката на плодовия ден, важен е!

Мая, много е апетитна твоята тиква! Виждам,че е във фолио. А сложи ли и вода в тавичката като я пече или само така завита във фолиото?

# 711
  • в окото на щастието !
Хааааййй  bouquet
Фифи Hug ошетала преди мен/ отговорила и дала идеи / и за мен остана да поблагодаря на всички, които ми отправиха  поздравления  Hug
 и да си кажа манджата - реших плодов ден да ми е днес и го изкарах на 3 ябълки и 4 банана и позволените 100 гр сурови орехи . 
Хубава вечер и слагам край на манджорното -  сега - вече всички сме на водица  Grinning

# 712
Мими, решихме да не се връщаме за празниците, а между Коледа и Нова година да се разходим до Амстердам (кракът не ми е стъпвал в Холандиа) или до Гент/Брюж.

И по-натам да се наканите - непременно се обади Simple Smile.
Благодаря Лате! Непременно ще се обадя ако е живот и здраве да видя и Лондон!  Hug

# 713
  • Бургас
Мая, много е апетитна твоята тиква! Виждам,че е във фолио. А сложи ли и вода в тавичката като я пече или само така завита във фолиото?

Чисто натурална, без вода или сокове от портокал с шепа стафиди, малко млян орех и да не е празна напълних с кубчета от тиквата. Забравих канела, но и така беше супер. Пекох я 1ч.50м. на 200градуса. Сигурно и по рано е била готова, но нали беше завита не можех да разбера готова ли е.
И една радостна новина за мен. Сина ми реши от утре да е с мен в диетата Party
Ще го наблюдавам изкъсо Simple Smile

# 714
  • Nederland
Лате, сега видях,че планирате Холандия или Белгия за празниците! Където и да решите все ще ви хареса, само дано е хубаво времето. То вас дъжд няма да ви уплаши де, вие си имате също в изобилие. Laughing Но истински коледен дух тук няма много, навсякъде е украсено и празнично, но на мен лично много повече ми харесва коледния дух в Германия. Весело изкарване и ако някога имате път към Ротердам може да се видим!

Мая, благодаря ти, ще я пробвам и така някой път!
Успех на момчето ти с диетата, те мъжете са благословени с чудесен метаболизъм така,че той сам ще се надъха като види първите резултати.

# 715
Привет,момичета и момчета!!!
Тази сутрин Кантарев беше благосклонен към мен и ме зарадва с хубав минус. newsm68
Днес белтъци:
З - тиква
О - пиле с прясно зеле,салата домати и краставици
В - 1 коф.кисело мляко с 1/2 краставица + салата от цвекло и моркови
И тука е мястото да ви се оплача,че след вечерята стомаха ми е ужасно подут и ми е адски некомфортно,имам чувството,че съм изяла слон.Не мисля ,че количеството на храната беше много голямо, усетих,че съм се нахранила,но в чинийките беше останало по малко и от млякото  и  от салатата и аз нали съм си доброто старо прасенце,викам си ,я да си хапна всичко,за да не хвърлям и се натъпках като невидяла Embarassed Обачеее,  нищо не е каквото е било, явно вече стомаха ми се е посвил и не може да се справи с обичайните количества,които съм поемала. newsm78 Урааа, Спаска се предава,няма вече да вилнее както преди. hahaha
 Fifi Brindacier,като те чета и ми идва кураж,че нещата ще се случат,въпреки голямата съпротива, която оказват упоритите килограми. Hug С упоритост и търпение ще победим. Peace
На всички много  Hug Hug Hug и успех !!!
Лека вечер!!!

# 716
Здравейте на всички.  Hug

След вчерашния белтъчен,днес нямам нито - нито +,което пак ме успокоява.
Днес варива:
З-круша и кафе
О-варена царевица
В-ориз с царевица
Прегрешението ми днес е 1с.л. сладкарска сметана,дано не се отрази утре на кантара.  Praynig

Kagi,и останалите момичета,скоито започнахме....къде сте?Как върви режима при вас? Simple Smile

wavey Тук съм!
Чета редовно какво се случва тук, а сега да се отчета:
з- банан
о- салата зеле + боб яхния
в- зелена салата+ картофено пюре
водата днес е малко, ама какво да правя, като съм легнала в 15 часа, че до 19 -съъъън  Embarassed, тази вечер какво ще правя  newsm78 незная /дано само не огладнея Rolling Eyes/
Другите от групата нещо мълчат .... сигурно хапват тайно

# 717
  • Nederland
Сони, ние лъвици ли сме или лукови глави? hahaha Освен,че сме упорити и малко инати си падаме! Така,че кураж! Hug

# 718
Здравейте и днес...Simple Smile
Плодов днес....удавих се от фрешове днес + малко сурови ядки.
Утре белтъци:
з: банан
о: пържени чушки с 2 яйца и мешана салата
в: вратна пържолка във фолио на фурна и салата домати и ...танци.
Лека нощ... Hug

# 719
да отправя едно питане към по-старшите тук- как стои въпросът с туршиите -нали сега се правят, моята баба преди малко се отчете с 20 буркана   smile3532, мъжо се радва, аз ... както вие кажете  Laughing , ако кажете, че може и аз ще се радвам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт