Отговори
# 390
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Па яз докат си гледам хоръра половин шоколад замина... Shocked

# 391
Хапвай си Зизу не е лошо изяж и целият шоколад. Heart Eyes Heart Eyes

# 392
  • У Диспансера ...♥♥♥
Систър, не се смей че е трагично направо  Mr. Green
Аз ако ми дадат ей така как стоят и вардят кенефа след всеки какво е оставил, ще ме запече направо и няма и да си помисля да отида в тоалетната.
Застанали там и вече -Елати, елати да видите какво нещо е изкарал  #Crazy
А уж са много гнусливи  ooooh!

# 393
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пусни дрисливите випове и ще ти се отяде  Mr. Green

# 394
Тая па Ива Екимова, ми иде да я извадя от екрана и да я дам под съд, че се показва с тая физиономия, ама от друга страна съм и благодарна щото ми вдига по-тоя начин самочувствието  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy ма де се сравняваш с тоя звер Sick даже аз съм по добре от нея Mr. Green

Наде извинявай Praynig аз скайпа не го включвам Peace само като нещо ми трябва Peace а като е изключен няма как да видя че някой ме търси Hug следващия път ми пиши тук на лични и ще го включа Hug

И то горда Mr. Green

# 395
Систър, не се смей че е трагично направо  Mr. Green
Аз ако ми дадат ей така как стоят и вардят кенефа след всеки какво е оставил, ще ме запече направо и няма и да си помисля да отида в тоалетната.
Застанали там и вече -Елати, елати да видите какво нещо е изкарал  #Crazy
А уж са много гнусливи  ooooh!
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 396
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку, и тя чак се търкаля  Mr. Green
То на Влади, явно затва му е минало набързо разстройството . Те чак Вочето като дигал завивките такава воня се носела от него че чак си запушвала носа . Туй ароматизирано разстройството ще да е  ooooh!

# 397
Ох бе маме...аз гледам как фърчат глави, крайници, очи, тела...кожа, месо...и ям...мислиш ли, че на Въргала продукцията ще ме спре.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 398
Ох бе маме...аз гледам как фърчат глави, крайници, очи, тела...кожа, месо...и ям...мислиш ли, че на Въргала продукцията ще ме спре.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 399
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аааааа то така е описано подробно и с всичките му тамазлъци, че ще ти се отяде да знаеш, аз от обяснението на Воче, толкова беше цветущо, че чак взе да ми намирисва  hahaha hahaha hahaha

# 400
Ренка и как да ти пиша тук като маммата пак се беше бъгясала, #Crazy и нямаше влизане в нея?! ooooh! Аман вече, #Cussing out а уж с новата платформа всичко щеше да е ток и жица. Close Twisted Evil

# 401
Аааааа то така е описано подробно и с всичките му тамазлъци, че ще ти се отяде да знаеш, аз от обяснението на Воче, толкова беше цветущо, че чак взе да ми намирисва  hahaha hahaha hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 402
Пусни дрисливите випове и ще ти се отяде  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Кво се търкаляш ма...ако не си беха легнали всички, щех да си го изтеглим на 3D и да си го пуснем на ТВ-то... hahaha hahaha
Много ми е интересно, на оная майката дет слага тампони в ушите на децата си, дали щеше да ме прасне окото и в десетката. Или на оня механика дет яхна бутилката с кислорода и се лепна на оградата, дали щех да се нацапам от късовете месо дет фърчаха пред екрана... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 403
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Наде съжалявам Hug

Зизуно Laughing що не си гу пуснеш кат легнат newsm78

# 404
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Наде съжалявам Hug

Зизуно Laughing що не си гу пуснеш кат легнат newsm78
Щот ме е страх да не ги събудим...и после ше искат да гледат с менИ...яле па Трайков.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт