Отговори
# 420
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ренку, и ти си била у филма като мен  hahaha hahaha hahaha
Представи си само да направи прощъпулка през тв-то  Joy Joy Joy Joy Joy
Ама къв е тоя, аз мислех че Погрешен завой, гледаш . Че с тия мутирали изроди ми е отвратителен, как ядяха хора  Sick
Гледам "Последен изход" или "Final Destination" Naughty

# 421
Ренку, и ти си била у филма като мен  hahaha hahaha hahaha
Представи си само да направи прощъпулка през тв-то  Joy Joy Joy Joy Joy
Ама къв е тоя, аз мислех че Погрешен завой, гледаш . Че с тия мутирали изроди ми е отвратителен, как ядяха хора  Sick
Аз се хилех през целото време Joy ааааааа Naughty супер е погрешен завой Heart Eyes ама последната част е егати помията ooooh!

# 422
  • У Диспансера ...♥♥♥
А тоя Последен изход, не е много брутален. Погрешен завой е направо ужассссс  #Crazy
Гледай него, ама ти щом те е страх от Предизвестена смърт,, не е желателно  Stop

# 423
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А тоя Последен изход, не е много брутален. Погрешен завой е направо ужассссс  #Crazy
Гледай него, ама ти щом те е страх от Предизвестена смърт,, не е желателно  Stop
Ше го гледам... Laughing

А, пък тая Тера поне знае колко ме е страх, дошла при мене и ми шепне на ухото "севън дейс" Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 424
  • Варненска клюкарка
Скрит текст:
ДзверО Heart Eyes Hug къш от мазата ма оууууу... smile3512

Има мониторинг на парцуцата ма.... Mr. Green

Щерко, па яз си ги гледам и после си спим кат къпана... Joy Joy Joy
Сал дет нощеска за момент спасявах полицайчето от 2-ра част, че мнооу ме кефеше и не исках да дава фира.... Grinning Grinning
Гледай севън дейс и ще те видя как ще спиш  Mr. Green
ТЦ! Naughty от тоя ме е мноооу страх... #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

Ако загасят и тока случайно...требе после да четете за мойта продукция...а РенУ и Мичка не мой ги мислим...те даже ще я подушват, че сме в една зона на здрача... hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох беее hahaha

Аз пък и от нормални филми се плаша от някои сцени, ужасни е абсурд да загледам....
В клюкарника има една тема "случи ми се нещо странно"  не помня коя от темите че са доста четох, но пишман станах че го направих #Shocked С месци се стрясках насън, пък докато заспя, пък като съм сама ме беше страх и до тоалетната да отида, заслушвах се във всеки шум нощем....Историите със сънища ми бяха скучни, но какви други имаше измежду тях #Crazy

# 425
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ше го гледам... Laughing

А, пък тая Тера поне знае колко ме е страх, дошла при мене и ми шепне на ухото "севън дейс" Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Ох, ама то е смешно я се стегни . Гледаш черва и от един глас те е страх  Mr. Green

# 426
Гледала съм повечето филми за ужаси ама има много който да те хване страх.

# 427
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бел, ся се сетих аз едно време ме беше страх ей така да ходя до тоалетната вечер. И една вечер щях се напикая, щото се стисках сума време и като клекнах брееее не мога стана, я съм станала, я съм се напикала . И от много страх стоях клекнала сума време докато ми поотмине и на бегом отида  hahaha hahaha hahaha

# 428
Ше го гледам... Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 429
Бел, ся се сетих аз едно време ме беше страх ей така да ходя до тоалетната вечер. И една вечер щях се напикая, щото се стисках сума време и като клекнах брееее не мога стана, я съм станала, я съм се напикала . И от много страх стоях клекнала сума време докато ми поотмине и на бегом отида  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 430
Аман с тея реклами #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 431
Севън дейс  Twisted Evil

Мен най-гадни са ми филмите с малки деца, дето избиват хората  Crazy

# 432
# 433
Севън дейс  Twisted Evil

Мен най-гадни са ми филмите с малки деца, дето избиват хората  Crazy

Аз се опитах един да изгледам ама не стана ooooh!

# 434

Общи условия

Активация на акаунт