С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 708
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
Перу, трептим на една честота  Hug

Хайде ставайте! Мекици ли правите? Аз съм кукнала в 6,30.
Някой батко ли да ви пусна за разсънване?  Joy

# 586
Кей, двора ти е прекрасен. Ще се редувам да спя у вас с Перу  Mr. Green
Аз съм станала още в 5.20. Очите ми залепваха, ама на никой не му пука.

# 587
Мда, Сигме - с удоволствие те взимам у нас. Ти си интелигентна, млада, спортен тип, с опит с деца, Лиа порастна. Тъкмо ще ми помагате за бебето  hahaha

# 588
Хайде пак се окомплектовахте по къщи и дворове Simple Smile Ама не може така - трябва да има списък и да се спазва дисциплината на гостуване. Иначе другите ще се чувстваме минати Simple Smile

# 589
Кей, от това дет го написа е вярно само, че Лия порасна  Joy
Но идвам де. Мия дупета, разхождам, водя на лекар, не кърмя, но храня, умея и да подвиквам. Ако ме искаш-  travel

# 590
Добро утро
Тита, да ти е живо и здраво името!
Скрит текст:

Да почерпя и аз за именния ден на свекъра Михаил. Да е жив и здрав, и още дълги години да има кой да ни отваря врата!
Скрит текст:

# 591
Оххх, не мога да не споделя този виц, дето четох преди малко. Още се хиля като зелка  Joy
Скрит текст:
"Българинът отишъл на специализация в Япония и минал на гости при колега японец. Там му се приходило до тоалетна, но се върнал при домакина и му се оплакал , че не знае как да влезе, защото вратата на тоалетната няма брава и дръжка. Японецът му казал, че тя е с фотоклетка и сензор и като стоиш пред вратата 5 сек. тя се отваря, като влезеш автоматично се заключва, а като си свършиш работата и пуснеш водата автоматично се отключва. Българинът харесал технологията и си поръчал една за у тях. Когато обаче японецът дошъл в България, в дома на приятелят си на вратата все пак имало брава. На въпросът защо, нашият отговорил.
- то технологии технологии, ама първият път като спря тока срах от вънка, а вторият път като спря водата- спах вътре....."
Тъй че, момичетата с ремонтите, много внимавайте с технологиите!

Танзу, много здраве му пожелавам на свекър ти Михаил!(много харесвам това име)   bouquet

# 592
Танзу, да те слуша свекъра! Здраве му желая!

Сигме, вземи си и банския. Мисля, че това, дето го написа, че можеш, ми е достатъчно. Може да трампим, аз ще си водя Ли насам натам, пък ще ти делегирам някое бебе.

Мамчееееее  Joy Ние сме назад към природата, ще бойкотираме технологиите.

Даре, ми то и у вас е хубаво. Има всички удобства. И майстори.  hahaha

# 593
  • В градината...
Даре, бечов етаж, е приземен етаж, нещо като маза, а сундурма си е на турски - тераса, балкон. И двете думи се ползват в цяла Бг.

# 594
Кей, страхотен ви е двора.
За отоплението, и там сме на различни мнения  #2gunfire
Скрит текст:
Аз също съм за термопомпа. Той за пелети. Сега съм дала строга нота да чете, и съм му дала срок един месец. Намерих едно момченце, което си е направило само термопомпа /даже няколко/. Отоплява цялата си триетажна къща с едната, с другата голям магазин и складове, с третата отоплява складове. Охлажда лятото също. Водих го ММ да гледа, говориха, и мисля че му събудих вниманието. Проблема с тока има как да бъде решен. При нас не можем да разчитаме на фотоволтаик, защото зимата е постоянно в мъгла и производството е минимално. Но може да се сложи генератор. Едва ли ще спре тока за повече от 24 часа в града. Освен това младежа каза, че при хубава дограма и външна изолация, температурата му пада с 1 градус на ден, освен ако не отвориш да проветряваш. Ако изолацията е вътрешна, пада по-бързо температурата.
За комините се съгласих да ги махнем, щото за мен е ясно, че дори и да се спрем на парно с пелети, котела няма как де е в избените помещения. Пода и на двете спални е гредоред с дюшеме, което е абсолютно здраво. И не бих искала да го махна, за да правя плоча. Ако сложим котел отдолу, винаги има риск котела да прикади, и да премине пушек през гредореда. Мисля си че това е излишен риск. Има залепена до къщата една постройка, която мислех да правя офис и там са посрещам клиентите. Ако правим парно на пелети, постройката ще е котелно. Ако е термопомпа, постройката ще е офис. С термопомпа изобщо няма да ни е нужен комин.
И така съм подредила всичко, че камината му на ММ да е на същото място, където ще е евентуалния котел от вън. С идеята да се изгради комин за котела, в който от другата страна да се включи камината. Е да, ама не. Той я искал на друго място камината.
Дари, няма проблем да дам схеми, ама не знам как. Даже и 3D съм му направила на един от вариантите, щото той ММ е като най-претенциозните ми клиенти. Ама от аутокада и от другата програмка ми излизат файлове PDF. Мога да сканирам в jpg, но не знам как да ги пусна тук.

# 595
Перу, аз като израснала на жълтите павета съм много зле с чуждите езици и сундурмите .......... даже в първи курс ми се подиграваха, че не знам много думи.

Танзу, пдф е идеално. Ще ти пусна мейл на лични. Ама сега отиваме да си правим разни други работи и през седмицата ще ги видя.

# 596
Мамче, и аз харесвам много името Михаил. ММ води преговори от сега с мен, щерката да се казвала Михаела  Joy Joy Joy Той е 100% сигурен, че момче не можел да направи. Казала съм, да се разбират с док, щото той ще ги прави в крайна сметка децата, и че Михаела няма да е. Ако е момче, може да е Михаил, ама Михаела със сигурност няма да е. То ний забременяхме, родихме, че и кръстихме вече детето hahaha hahaha hahaha

# 597
Е нищо де, той преди време и ММ се прибра с име и за момиче и за момче Simple Smile което станело.

# 598
Дари, имаме сделка. То и аз ще подхващам чийзкейковете, че след толкоз нови рецепти, ще се твори днес  Mr. Green

# 599
  • В градината...
И ние сме с гредоред, не сме ляли плоча и котелът си е отдолу. ММ сложи противопожарно едно нещо, като душ, което има датчик и започва да пръска вода, ако стане нещо. А за зависимост от тока говоря предимно за цената, не се знае колко ще стане. А слама за пелети винаги ще има. Или слънчогледови отсевки.
Обаче откак сме на парно, колектор за водата и кладенец за водата, единствената сметка, която плащаме, е 40лв. за ток и то заради влагоуловителя, който нон стоп бачка.

Общи условия

Активация на акаунт