С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 709
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Ауууу машини сте за писане Simple Smile.
ЧРД на Рансън, с пожелание в най-скоро време проекта да бъде разработен и задействан  family4 !

За чийзкейковет има една уникална рикота от мандрата на село Сигмен, и е много евтина. Аз си купувам директно от селото, но я има тук там по магазините.

На мен пък много ми се строи и ремонтира, обичам тръпката до крайния резултат Simple Smile.

Лека нощ на който си ляга Simple Smile.

# 571
Слагам кафето , че днес имам имен ден! И почерпката
Скрит текст:
  Шери, проверявам те.... там ли си?

# 572
Добро утро ,аз още съм тук и сме 2в1.
Тита да си жива и здрава,много обичана.
Малко е рано за това ,но честито на всички именници и техните семейства.
Скрит текст:

# 573
Добро утро!
А_тита, честит имен ден! Със здраве да носиш името си!   bouquet
Шерифи, така са ттия скорпита, като си решат нещо, нищо на света не може да промени мнението им.
За кога ти е термина?
Аз вече нямам търпение, това е поредното изпитание на търпението ми.
И като знам, че резултата ще го разбера чаааааааак в сряда вечер, ох, замълчи сърце!

# 574
Кей термина ми е ДНЕС.Това мъниче ще се окаже по- проклето и от мен.Настроила съм се да раждам в четвъртък на 13.11.Така и аз и Мими и бебо ще сме на една дата.
За сряда не се притеснявай,сигурна съм,че новината ще е прекрасна.

# 575
Дано!  Praynig
От твоите уши в моето коремче.  Joy

Значи стискаме палци за 13-ти. Леле колко проклетия накуп! Не ти завиждам!  Joy Hug

# 576
  • В градината...
Тита, жива и здрава да си  Hug

Танзу, нашата къща беше с вход за долния, бечов етаж, а за горния се влизаше през сундурмата. Имаше по 2 малки стаи на етаж от по 12-13 квадрата, по един безмислено голям салон и по един килер. Задачата беше да направим от това нещо спалня, детска, кабинет, холо-кухня-трапезария, 2 бани, дрешник и вътрешно стълбище. Избихме стените към сундурмата и я усвоихме - така на първия етаж увеличихме коридора, направихме баня и увеличихме детската почти с 1/2, а на 2-рия етаж - направихме голяма баня, а към холчето - ътрапезария и кухня. Стълбите ги избихме в салона, леко вити са. Това са по 60 кв. чисти на етаж.
А вие едни стълби и камина ли няма да съберете. Обаче без комин не ви виждам. Ние нарочно си оставихме комините. На долния етаж килерът го превърнахме в котелно и там ни е котелът и горелката.

# 577
Честит Архангеловден!

Тита, честит имен ден! Пожелавам ти много здраве, успехи във всичко и послушни деца! Grinning

# 578
Перу,
Скрит текст:
ние сме се спрели на термопомпа за отопление. Вие на пелети ли сте?
Нашата къщичка уж я купихме за лятна вила, съботно-неделни купони и т.н. Имаме апартамент, тотално ремонтиран, с всички удобства, но... аз категорично отказвам да живея там, след като открих магията на къщата. Понеже чакаме бебе  Mr. Green решихме да дострояваме - къщата е с две стаи, коридор, баня и тоалетна и две стаи на приземен етаж /бивше мазе/, но там направихме нещо като фитнес, показвала съм снимки, макар, че има легло, тв, не е за живеене. Та сега ще има пак емоции. Тъкмо за 6 години оправихме всичко, останаха финални щрихи, пак наново ще се започва. Но живота в къща си заслужава всяка стотинка и всеки скандал с майстори. Grinning

много съм горда с моето производство, всичко съм учила от интернет

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 09:02 от Keй

# 579
  • София
Честит имен ден на всикчи празнуващи,много щастие и сбъднати мечти.Успявам само да ви изчета имечтая да мога да се включвамв различните дебати,но за момента няма време.

# 580
Тита, честит имен ден!  bouquet Да си здрава, щастлива и обичана! Много детски смях да има около теб!
Тук излезе гъста мъгла, дано се раздигне към обяд, че да поизлезем.
И аз обичам чийзкейк. Имам си и моя рецепта, но ще опитам и вашите.
Звезде, да нацелуваш малкия акробат Hug
Кей, стискам палци за сряда  Hug  Това ще е твоят ден Peace

# 581
Звездичка, силно се надявам! Искам и аз като вас с адашката ти  Grinning

# 582
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!
Честит Архангеловден! На всички празнуващи много здраве щастие любов и сбъднати мечти!

Тита, честит имен ден!

# 583
  • В градината...
Кей,
Скрит текст:
при термопомпата е добре, но зависиш от тока. Ние още сме на дърва, но скоро на пелети, ММ прави още електрониката на горелката. Много ви е яко дворчето  Heart Eyes А и плочките - зелена арка на КАИ са като нашите в горната баня. Много ги харесвам. Ние отвън сме още на никъде, но си права, всяка секунда си струва за ремонта. Тези дни като чета за ремонти в апартаменти с течове и ми става едно жално. В апартамент си като затворник, не знаеш за какво живееш. А като имаш къща е равносилно на пътуване и екзотично преживяване, изпитваш неща и емоции, които не си предполагал, че съществуват, твориш, създаваш, до голяма степен си осмисляш живота

# 584
Танзу, дай схемите да ги обсъдим де. 50 кв.м - 6 = 44 кв.м Това си е една стандартна гарсониера - има място за всичко, което описваш. Мислила ли си за маса, която се разтяга т.е. да не е непрекъснато с този гигантски размер? Съгласна съм с Перу, че без комин няма да стане работата, освен да е декоративна камината.

Мира, като идваме към Бс може и да си поръчам от тази рикота.

Тита, благодаря за закуската и честит имен ден! Да ти е живо и здраво името!

Перу, кви са тия думи? бечов етаж, сундурма? Това направо като чужд език .....

Общи условия

Активация на акаунт