С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 710
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Даре, големия проблем е, че аз искам голяма кухня, а той камина  Sick В помещение от почти 50кв.м. трябва да поберем: 6 кв.м. стълбище /мястото му е известно/, моята кухня с остров, неговата камина, общата маса за хранене с размери 2*1 метра /големината е по негово желание/, ъглов диван, и да остане място да шаваме вътре. Направих му 3 варианта, и той на всичките вика: е добре де , ще се откажа от камината ooooh! което в превод означава, че не му харесват  Sick
Забравих да кажа, че в къщата няма един ъгъл от 90 градуса. Оп, има един единствен.
Абе крива работа.
Отделно, като правихме покрива, той се консултира с една "компетенция", и оня го убеди да махнем всички комини, щото съвременните котли имали вентилатори, и не им трябвали таквиз комини, като едно времешните. И нямаме ни един комин на покрива. И сега къде да му турна камината? И къв вентилатор да и монтирам?

# 556
  • В градината...
Сега си гледах тромбофилиите, имам пускан V лайден  Naughty
Само 4г/4г съм с дефект. Ама то нищо.

# 557
  • В полите на Пирин планина
Танзу,какви са тези котли на които не им трябват комини newsm78

# 558
Сигме, благодаря, в понеделник ще звъня да питам, и на следващото ходене в София ще действам. Леля има спонтанен аборт с първа бременност в средата на 5-ти месец. След това при следващите две са я следили много внимателно и почти целите бременности е изкарвала в болница. Майка ми също има 3, ама са били след мен и сестра ми, и не са обърнали внимание.

# 559
Танче, кво разбирам аз инженера от комини  Joy Joy Joy
Имали вентилатори, една дупка в стената с диаметър 10см им била предостатъчна! Та за да не грозим покрива, събориха всички комини ...

# 560
Така, ето кой ще ми проектира къщата, а не да се чудим с мм как да въртим и разпределяме стаи и квадратури  hahaha
От общината не харесаха идеята ни и сега правим всичко наново, не е лесно. Ще разширяваме къщата с още 60-70 кв и е кадастър-община-архитект... Емоции на куб!

# 561
Кей, какво означава от общината не харесаха идеята? Взимаш виза за проектиране, правиш проекти, внасяш експертен съвет да гледа и одобрява, и те се произнасят дали отговаря проекта на всички нормативни изисквания. А не дали им харесва идеята или не  newsm78

# 562
Отстоянието от оградата променяме, там може само постройки от второстепенно значение, напр. гараж. Консултираме се предварително, че да нямаме ядове в последствие.

# 563
Да, това е така, по вътрешна регулационна линия - 3 метра, от дъното на парцела 5 метра. Освен ако с ПУП не е допуснато свързано застрояване за два или повече съседни парцела, или ако съседа ви има съществуващи жилищни постройки по общата ви граница.

# 564
  • София
Нямате изчитане бе ей, заболя ме главата докато се дзверя в телефона! Grinning

Перу ти сега фракси или друго приемаш ли?
Хана, мерси че питаш, добре са децата,(пупу)цял ден съм по улиците с беба, баткото е на градина.

# 565
  • В градината...
Само аспирин. Сега ще ми кажат дали да започвам фракси, като спра аспирина.

Ние затова си взехме къща на село, че да си правим ремонт на воля, без да даваме пари за документи и проекти. Е, не сме излизали от очертанията на сградата, заснета от кадастъра. Но под покрива такива чудесии променихме, че старите собственици няма да си познаят къщата.

# 566
Цвети, благодаря за рецептата, звучи апетитно  Hug

И аз съм с тази мутация 4g/4g, в момента съм само на аспиринче, но ми казаха при положителен тест - фракси. Като гледам всеки втори я има, така че не е кой знае какво явно.

А аз не обичам ремонтите, добре че нямам къща, защото не знам...

Даре, какво стана с Ангелинка, пере ли чинийки вече  Simple Smile

# 567
https://www.facebook.com/video.php?v=717283604995744

Спокойна нощ Hug
п.п. не можах да се стърпя

# 568
А аз гледах тази статия и се размечтах отново

http://www.vesti.bg/razvlechenia/puteshestvia/imalo-edno-vreme-i … -po-sveta-6026902

50% е изпълнено, това е то да живееш в приказка Joy

# 569
Амини, само да се роди онуй русото
1. му тегля един бой, дето ме измъчи и го чаках 100 години
2. го товаря с количката на колата/самолета и ще го разнасям накъдето ми видят очите

Общи условия

Активация на акаунт