С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 712
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Уанче, давай де, рецептата имам предвид. Да пробвам и твоята. 

# 541
Танзу, без да те плаша, но и ти можеш да образуваш като нищо, стига да се провокира хормонално.
Изследването е наследствена тромбофилия. Прави се в Геника и МД. Важен е фактор пети Лайден да е наред- всичко друго е бошлаф работа.

Ред, няма такова нещо като всимки да те натискат. Изследваш анти ха-то и оттам виждаш стойността му. Има си референции. Никой хематолог няма да ти изпише хепарин, ако си разредена и да направиш някой кръвоизлив. Освен това причините за мисед могат да са сигурно 20. Фраксито въобще да не е фактор.

# 542
ама не мога да се вреда да пиша  Joy
Рансън, ЧРД! здрава бъди и все така с неповторимо чувство за хумор. И дано  Praynig следващата година да е най прекрасната и бебеносеща за теб  Hug
Хана, от тази новина по хубава здраве му кажи newsm44 Казах ли аз, че молят ли се много хора се случват нещата. Hug
Шери, когато, тогава не бързай. Това скорпионите са каквото си наумят все тяхната трябва да е  Joy
При нас нищо интересантно, утре отиваме на ранчото за последни приготовления за посрещане на зимата......рязане на рози, садене на луковички на едни суперски лалета, заораване на градинката. Надявам се и се моля поне времето да е с нас.

# 543
Цвети, с какви хубави неща се занимаваш, рози, цветя еххх  Simple Smile

Сигме,
Скрит текст:
другите мутации не са ли страшни? И за тях изписват фраксипарин. А ти изследвала ли си тромбоцитно левкоцитни агрегати? при мен са доста завишени и в комбинация с някой друг фактор се мултиплицирали.

# 544
Днес съм като докторе кажи  smile3532
Амини изследвала съм кво ли не- това е важното дет го написах. Другото с малко аспирин и ниска доза хепарин се оправя.

# 545
Амии отвориха дума и аз да не остана по-назад  Embarassed

# 546
Танзу, казваш на док, че искаш генетични за тромбофилия, в клиниката ще ти вземат кръв и ще те изследват. Те си изпращат в Геника или МД. Аз също съм с пай 4г/4г и съм на фраксипарин.

# 547
Амини, като няма някои дечко след който да тичам и за да не мисля едни такива гадни неща все трябва да забия в някоя област. Навремето все ми беше чудно, защо старите моми например гледат повее домашни любимци Sad Ама сега хич не ми е чудно

И аз имам един бърз сладкиш без печене с бисквити, ябълки и сметана. Ако искате да Ви го разкажа.

# 548
естествено, че искаме  Mr. Green
но ние не отговаряме на понятието стари моми  Crossing Arms

# 549
Сигме,
Скрит текст:
Не се плаша, знам колко е сериозен такъв проблем. Просто искам да съм 100% сигурна и да съм предприела всичко необходимо, за да няма изненади. И в двата рода /на майка ми и на баща ми/ има много хематологични аномалии, които са генетични. Ще изследвам всичко, което мога и за което знам преди да започна процедура. Имаме бета таласемия. На мама заболяването не знам точно какво е, но образува тромби. Леля ми /на баща ми сестра/ има друго хематологично заболяване /имам епикризата и, ама сега не ми се рови/ и тя образува много сериозни тробми.
Иска ми се да направя консултация с добър хематолог, но не знам към кого да се насоча. Ако можеш да препоръчаш такъв, ще съм много благодарна.

# 550
Амини, предлагам бартер - аз готвя манджите, ти правиш десертите и с касеролките се мотаме от единия до другия край на София Simple Smile

Цвети, щракни някое фото на дворчето, а?

Танзу, много обичам да измислям къщи. Много пъти си фантазирам за най-различни. Какво не можете да се споразумеете с ТМ?

# 551
но ние не отговаряме на понятието стари моми  Crossing Arms
[/quote]

А това беше само пример

Скрит текст:
Прави се от две пакетчета чаени бисквити с масло, 4-5 средно големи ябълки / аз избирам от тези по киселките/ две кофички бита сметана на Данон. В плитка тавичка се разтапя малко чисто масло и се редат бисквитите. След това се слагат настърганите ябълки омесени с канела / по желание и малко захар. Над тях се намазва сметаната. Тази последователност се прави още веднъж и продуктите стигат. От горе украсявате по желание. Аз крася с домашно желе и шоколадови пръчици. Имам снимки как точно се прави, ама малко не знам как да ги кача  hahaha

# 552
Танзу, ти и от двата рода си подкована генетично  Tired
Да ти кажа в нашият род -баба ми има, майка ми няма\ износила и родила без проблеми две деца\ аз имам, племеницата ми има. Дъщеря ми силно се надявам да го няма, но ще я изследвам като стане на 15 години.

Първо си направи изследването. Ако няма нищо притеснително не прави нищо. Виж имай наум за децата си. Ако имаш някоя от мутациите, отиваш при Паскалева от трета градска да ти определи дозата на фраксито. Дрънкаш фракси през бремеността и те така. Като са контролирани нещата- няма страшно.
Ще ми се и на мен някой да ми беше казал, ама явно съм опитното зайче на нашата клиника.

# 553
  • На остров
След малко ще слезна долу и ще препиша рецептата от тефтера  Simple Smile .

Като стана въпрос за къщи мм даде предложението след 8/10 години като дойде време за ремонт да бутнем къщата и да си построим нова Laughing Даже гледа  и модели и цени и всичко .

# 554
оф, с каква скорост пишетееееееееее

Добре, че тия дни имах време да направя новата темичка .... само чакам да видя Шерито в кой от списъците ще да е Simple Smile

А представяте ли си презокеанските моми (Розичката и Ината) като влязат - нямаме изчитане Simple Smile

Уанче, ТМ много смел Simple Smile

Ели, стиснати палчета утре от мен! Аз така един път се опитвах упорито да разрежа едно парче торта и да го сервирам Simple Smile А то с картона отдолу.

Общи условия

Активация на акаунт