С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 714
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • В полите на Пирин планина
Даре, мама е добре вече си е у дома.И не само за кафе ......  Simple Smile
Танзу, не ви трябват палатки има къде да спите, а и доколкото си спомням Добринище ти хареса  Wink

# 526
ох, тортички се размятат  ooooh! недейте хора, не е здравословно така, не че прекалявам де. Жалко, че нямам тава с такова дъно, или пък имам  newsm78 дали е възможно върху хартия за печене да се прави?

# 527
Малииии  Whistling  не се изчитате просто  ooooh!
Магнет прохождате,а сега и кръста ще ти се намести  Laughing освен кг.
Патетуй хлапе,май шамари иска,мира не ти дават ей.
Ханаааа мали като знам какво е  Hug Hug честита ви радост.
Даре стига смърчала ма  Naughty
Шери ма ти баш финализираш,браво,другия път за твойта радост да прочета.
Розе радвам се да те видя,как си,оправи ли се положението вкъщи,дечко как е,нещо да разкажеш.
Перу дано не си се уплашила,коя седмица си вече?
Кей,Амини  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Мойто днес успяхме най-после да го снимаме за паспорт,че докато отидем и той заспал  Crazy разрева се там,че упражнението беше сложно,баща му да го държи във въздуха за снимането.Той се разрева и така изнервихме едната служителка,че излезе демонстративно   ooooh! Shocked времето при нас е лятно  Sunglasses
Тия дни краката му все са свещ  Joy  следя изкъсо да не изскочи от дивана  Whistling
Hug Hug за всички,

# 528
Умирам си да правя десерти, манджи не ми се готвят, ама ММ иска да яде нещо сериозно  Crossing Arms

# 529
Sigma ,мога ли да разводня темата и да те питам  , като човек разбираш кръвосъсирване . Днес получих изследванията за INR  и фибриноген .INR ми се е покачил на 1,32 ( беше 1,23) , а странното и че фибриногена ми е висока 4,2 .Не би ли трябвало да са обратнопропорционални .Смятах да ходя до Паскалева , но мислех да е след положителен тест - според теб кога е удачно да отида !

# 530
Ами поразредила си се, но коагулацията не е константа, така че не виждам нищо страшно. По принцип висок фибриноген, говори за някакво възпаление. Когато ИНР-то ми е било ниско, той пък скача до небето. Така ми го е обяснявала Димитрова от Св.Екатерина.
Ти в момента бременна ли си? Ако не си, не прави нищо за момента.

# 531
Не  съм бременна .Смятам да стартирам с опитите другия месец .И реших да пусна кръвни дали съм готова , т.е всичко дали е  наред .И аз смятам чак при положителен тест да посетя лекарката -понеже всичко ме натискат за тоя фраксипирин , чак мира не ми дава ,  много ме е страх и от двете  - и да го бия ( че едва не умрях при раждането от кръвоизлив ) и да не го бия ( имам два спонтанни аборта за една година )

# 532
 newsm78 ма бивали 12 страници да изпишете за един ден newsm78
Добра вечер newsm03
сега да се върна да чета

# 533
Танче, Добринище е ... нямам думи да изразя това, което изпитах за 2 дни там. Аз не обичам планините, равнинно чедо съм, и планината винаги ме е подтискала. Сестра ми живееше в Тетевен около 9 години, и винаги, когато ходехме на гости, имах чувството, че тези скали и баири ме смазват  Shocked Винаги съм предпочитала да отида на море, може би и заради зодията ми, нали съм рибка. НО, след два дни в Добринище, сега незнам какво бих предпочела. Природата, хората, обстановката ... абе друга България е там!

# 534
newsm78 ма бивали 12 страници да изпишете за един ден newsm78
Добра вечер newsm03
сега да се върна да чета

Да и ако продължават така няма е моята тема тази.Е поне за началото на другата да се похваля.

# 535
  • Истински се вижда само със сърцето.
Като сте се разговорили за торти, да ви кажа аз каква я свърших днес с готвенето, нали не бях пак на работа. Реших да изпека домашен хляб, направих супа и кюфтета - дотук добре. Прибира се ММ, сядаме да хапваме, вкусно му е на човека и стига до кюфтета, отхапва и изведнъж вади някаква голяма хартия отвътре и ме гледа учудено и мига - аз се зачудих какво става, а то да взема да омеся каймата с хартията дето е за подложка в кутийките  Joy

Стискайте палци утре, че трябва да свършим нещо важно, пък като се прибера вечерта ще разкажа.

# 536
# 537
Няма такова нещо за ИТ , много проверки съм минавала , и никога не са искали свидетелство за съдимост , като цяло какво значение има - тези които имат присъди нямат право да работят до живот ли !!
Виж ако си е правило разписано за фирмата може , но това за инспекцията не е вярно !За медицинско обаче искат !

Ред, аз съм писала за медицинското и ИТ - на мен ми искаха за всичките ми служители, а свидетелството е заради това, ако фирмата е администратор на лични данни. Там не знам кой ги проверява, но предполагам, че затова го искат.
Според мен - това е решението - някой близък да извади необходимия документ и да го изпрати. Щом го искат и вероятно имат разписани процедури и изисквания, няма да се мине без него.

# 538
  • На остров
Ели стиснати палци за утре  Hug !

Танче много хубави балкони и гледка !

И аз имам рецепта за чийз кейк  Simple Smile .

Ние вечеряхме пай със сирена и салата с дресинг от горчица  Simple Smile .

Шери казах ти аз, че момчетата не бързат Hug .

Аморучо и тук искат всякакви документи, не че те успокоява, но да ти кажа, че не е само в БГ.

# 539
Сигме, и аз искам да питам нещо сериозно. Майка ми образува тромби. Доказано на 100%. Притеснявам се, че може наследствено да имаме обремененост. И предвид евентуално инвитро, какви изследвания и къде трябва да направя?

Общи условия

Активация на акаунт