С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 735
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Перу,
Не зная дали имат подобно, но така или иначе няма кой да му го свърши - баща му от бебе не го е виждал, а майка му не е на този свят.
А за това, което е най-близо до нашия акт за раждане трябвало да се подаде лично заявление.  Thinking
Пък той е работил в 5 други евро-страни и никъде, вкл. до сега и в БГ, не са му искали такова нещо. Направо от бюрокрацията тук и всякакви безмислици, вече се чувства ей така:  smile3511

# 511
Перу, и твоята рецепта ще бъде пробвана най-вероятно утре, и дегустирана в неделя. Утре на ММ баща му има имен ден, но ще отидем при него в неделя, щото мъжо има ангажименти утре и няма как. И си мислех да направя нещо сладко. Та и аз ще докладвам какво съм сътворила и как е след дегустацията.
Една приятелка в щатите правеше невероятен чийзкейк, със сирене филаделфия. 3 896 357 пъти по-добър на вкус от моя. Но така и не ми даде рецепта - велика тайна беше Joy
Тук в България, досега не съм опитвала чийзкейк, който да ми допада повече от този, който правя, и за това си го наричам "моя". А рецептата съм получила от приятелка тукашна, тя не е тайна  hahaha

# 512
За мен е странно да се иска акт за раждане, при положение, че бюлетините за съдимост съдържат три имета и ЕГН или ЛНЧ. Определено ми клони към бюрокрация.

Оф, филаделфията малко скъпичка идва .....

# 513
  • В градината...
Точно тип "филаделфия" е крем-сиренето, само че доста по-евтино от него.
То, някой ако реши, и с маскарпоне става, ама много тежко  Naughty

А като се заговорихме за чийзкейкове, се сетих, че веднъж бях правила един тиквен чийзкейк - много хубав
Скрит текст:
прави се блат от маслено тесто, после - като в твоята рецепта - яйца, извара, захар, но се слага и пасирана тиква /доста/  в този крем.  Пече се

Даре, филаделфията е 175гр. и е 2 -3 лв май, а кауфландското е 200гр. - 1,99лв.

# 514
И аз правя чийза като Перу, ама без желатина.

# 515
  • В полите на Пирин планина
Даре,да мои са  Heart Eyes
Амурчо, можете да опитате и с помощ от тяхното консулско представителсво в България.

# 516
Дари, вкуса си заслужава! Пък и аз правя 3-4 най-много 5 пъти в годината сладички нещица и ще се прежаля да платя 2 кутийки филаделфия. Само че рецепта йок!

# 517
Ми имам на спирка на метрото Кауфлан, може пък и да се разходя през седмицата до там и да видя как са цените. Аз съм далеч от всякакви такива хипермаркети и пропускам доста от промоциите там. Щото за едно сирене, като калкулирам 2 билетчета и хамалогията и изобщо не ми се връзва ходенето до там. За желатина - на доктор Йоткер не е никак лош, него го ползвам и съм доволна.

Разправям на ММ дето сте превеждали и чели от вчера на вашите и той се хили и вика - ми така де, за бебетата между другото  Joy

Ох, нещо сега ми се е прибебило много .... сигурно наближава да стане тоя месец. Ще взема пак да направя някой и др тест за О. Тоя път няма и как да ме хване, че нали го няма през седмицата.

# 518
  • В градината...
Сигме, ами как се стяга без желатин  Thinking С него става хомогенно.

Даре, това ККласик /на кауфланд марката/ често го намаляват на около 1,50. Тогава си вземам повече кутийки и си го държа в хладилника, то нищо му няма, щом е в срок.

# 519
Ми стяга бе. Ама аз в тавата. После режа на парчета. И си става.

# 520
егати бърборилника Simple Smile докато разбера какво й стяга на Сигма ....

Танче, много са красиви и със сигурност е много приятно да се пие кафе на тия балкони. Как е майка ти?

# 521
 hahaha
Синджира

# 522
  • В градината...
ся, кви балкони, не схванах  Blush

ама ей тва тотално ме довърши, докато се ровех http://yoli-www.blogspot.com/2014/06/blog-post_22.html

# 523
Танчеее, големи красоти на ваште балкони! Сега ги видях като Дарето обърна внимание. Приемате ли къмпингари? Една скромна палатчица да опна и се изнасям от тука  Crossing Arms
Много ме е стегнала шапката тия дни. Ни къща, ни бебе  #Puppy dog За цяла година само двора разчистихме и таваните баща ми събори на къщата и сме до там ... чертах, чертах, чертах ... с ММ не можем да решим и да стигнем до консенсус как да оформим основното помещение в къщата, което ще е кухня, трапезария и хол  ooooh! После смятах, смятах, смята ... имаме отделени парички, с които мислехме да направим парното, ВиК и ел инсталациите. Сега обаче, ще стигнат за едно инвитро и за ВиК и ел инсталациите ... и на мен ми иде да хвана гората  #Cussing out

# 524
Малее стига вече. Ти си бременна, ама аз ще пометна
Толкова съм сладокусна.......ужас

Общи условия

Активация на акаунт