С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 681
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
  • Истински се вижда само със сърцето.
Хана, честита ти малка принцеса - да расте здрава и щастлива за радост на мама и тати!

# 61
Хана, честито момиченце! Да бъде жива, здрава и да расте щастливо и будно дете! Мама да се възстановява бързо, на татко наздраве и чакаме скоро разказ.

# 62
  • София/Стара Загора
Ееех, Ханна, най-после се появи да ни зарадваш. Да ви е жива и здрава малката госпожица, много да ви радва, да има щастливо и безгрижно детство и късметът винаги да е с нея  Hug Hug Hug Hug бързо възстановяване

Отново благодаря за огромната подкрепа и разбиране  Hug Hug Hug вие сте прекрасни

# 63
  • София
Честита малка принцеса на Хана,много да е здрава и щастлива.
Манди- кураж,стискам палци скоро да дойде и твоя моментза щастлива новина.

# 64
Хана, най-после! Честита ти малка бебка! Много щастие и радостни моменти!

Манди,  Hug

Даре, ябълката действа така затягащо само, когато я оставиш да потъмнее и после я ядеш, защото тогава действа пектина, който е балсам за стомаха. Така са ми казвали, така го казвам и тука. Аз лично съм изпробвала и е имало ефект.

Шери, ти си на ход!

# 65
  • София
Тите нямам ябълка за да пробвам, с Жорко съм пробвала и при него не сработи.

# 66
  • В сърцето на любимите мъже!
Хана-а-а, Честита ти бебка! Ех как ти завиждам благородно, как ми се иска и аз да си родя една малка и сериозна и дълбока скорпионка... а на мен ми е писано рогати момчетия...  Joy Joy Joy

Целувки и на двете ви.

За ябълката да кажа, че е единствения плод, който действа супер и на запек, и на разстройство - заради пектина и фибрите. Peace

# 67
Манди   action032 Разбирам те чудесно и искрено ти съчувствам! Като знаем колко много влагаме в тези опити-парите едно на ръка, но очакването и надеждата, че това ще ни се случи… Не е честно! Особено, когато човек знае и усеща с цялото си същество, че този път ще стане. Поплачи си, почини си и ще трябва да продължиш. Банално звуча, но друг път поне за мен няма. Аз се уповавам на надеждата, че следващият път ще стане /често и тя ме напуска обаче/ и ме крепи мисълта, плановете за следващ опит. Започнах да усещам, че всичко ми се върти около опитите. Колкото и да казват да си живеем живота, да разтоварваме, аз само за това мисля. Усещам, че ставам непълноценна и в работата, и в социалния живот. А как ми се пълнят очите като видя дете или бременна жена, чак се мразя на моменти. И сякаш нарочно, около мен е пълно с такива. Съжалявам за лиричното отклонение, горе главата и уверено напред!  Hug Хареса ми мисълта на Кей! А и както Перуника мисля, че беше казала-вяра трябва да имаме!
Иначе за разсейване и отпускане от мрачните мисли, направих един ябълков пай, половината си го изядох сама. Извинете ме бременните!  Embarassed
Мартенка, добре дошла и лека бременност! Ако има и други нови момичета, на вас също, просто чета по диагонал напоследък!
Амини, за плочките, ние така имахме проблем със сифона на банята, разкъртиха няколко плочки и се оказа, че никъде по магазините няма такива. Ние всъщност намерихме случайно 2-3 в един магазин, но от тогава от всичко-ламинат, плочки, купувам да остане. Ама кой да ти знае преди това. Дано да успеете да нагласите нещата!
Хана, честито, да ви е живо и здраво вашето момиче!  Hug

# 68
Добро утро,Хана честита малка принцеска,да ви е жива и здрава.

Манди съжалявам,каквото и да напиша,няма да ти стане по леко.Успех ти пожелавам.

# 69
Добро утро
Сега първо да сложа едно кафенце и една тортичка, да се почерпите за здравето на ММ. И аз си имам скорпионче в къщата  Mr. Green
Скрит текст:
Скрит текст:

# 70
Д ти е жив и здрав и много да те слуша Grinning,ще пийна едно кафенце за негово здраве,но с кисели краставички Mr. Green

# 71
  • София/Стара Загора
Добро утро, момичета, благодаря на всички за подкрепата, мисля че днес съм вече по-добре. Няма да се предавам, малко бях паднала духом, но вече ставам и продължавам с надежда напред   Hug Hug Hug

Танзу, да ти е жив и здрав мъжа, да те обича и да гледате и вървите винаги в една посока   bouquet

# 72
Хана, честита дъщеричка! Да расте малкото скорпионче здраво и весело дете, и много да ви радва!   bouquet
Кали, радвам се, че зайо е добре! Голям е сладур!
Манди, големи и топли прегръдки от мен Hug каквото и да кажа, знам, че няма да ти стане по-леко. Но ти пожелавам да събереш отново сили, да се отърсиш по-бързо от негативните емоции и мисли и смело да продължиш напред. Действаме до заветния финал! Няма отказване!  bouquet
Дари, страхотна ти е новата премяна!

# 73
Танзу,да ти е жива и здрава половинката.Много да се уважавате и подкрепяте.

# 74
tanzu да е жив и здрав твоя мъж, да се обичате и да се радвате един на друг!И да споделите скоро любовта си с едно малко човече!
Взимам си от почерпката и подхващам чистенето  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт