С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 667
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
  • София/Стара Загора
Ето, заради тази подкрепа си заслужава да си част от темата, благодаря ви, че сте до мен в това трудно изпитание за психиката ми  Hug Hug за всички вас

# 46
  • На остров
Много е нечестно като се случва така. Манди пожелавам следващият опит да е успешен Hug

# 47
Ехо, ето ме и мен...
Манди, каквото и да кажа няма да помогне, но мога само да  Hug Наистина, защо всичко трябва да е толкова трудно Cry
Мартенка, добре дошла и лека и спокойна до финала  bouquet Ако ти се разказва - тук сме...
Кали, радвам се за зайо - голям сладур е (лъвска глава е, нали?) Поне разбра ли се какъв му е проблема, за да не се повтаря отново - храна, вирус, паразит???
Аз съм сърдита на ММ - прибрах се, изпържи ми картофки, пихме по бира и... седна пред тв  newsm61 И сега сигурно ще заспи на дивана #2gunfire То ако бебетата ставаха от един нямаше да го `зимам smile3515 Фръцнах му се, ама не ме отрази - явно мача е по-интересен #Cussing out Два дена в месеца искам сериозно отношение от него, пък той се прави на ощипан... а като не ми трябва тогава ми се мазни... гад мръсна, сърдя му се пък smile3516

# 48
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здрастии, добрах се да пиша Simple Smile

Даре страхотна тема   bouquet и съм супер изненадана от заглавието  Mr. Green

Мартенка добре дошла   bouquet

Иги, честит рожден ден мила - жива и здрава и много усмивки и щастие   bouquet

Манди да те  Hug миличката  spoko

Рансън ,сърди му се, ама дано да разбере, че си сърдита  Hug

Кали, зайо е много сладичък, дано не се разболява повече.

Амини продължавам да стискам палци.

Патето нещо се губи  Thinking

На всички  Hug да няма пропуснати Simple Smile

Даре, навита съм на чаша вино пред скайпа, само да видим кога Simple Smile, сега действай под одеала  Mr. Green

# 49
Ели, тук съм Hug Имах много натоварена седмица и сега за релакс ще се опитам да прочета какво съм пропуснала.
Даре  bouquet
Манди, не знам какво да кажа. Докога ще трябва да сме силни Hug

# 50
Здравейте хубавки !
Много хубави новини заварвам от тарата тема и се радвам от сърце!
Днес по обяд се роди и нашето момиче...3 кг 50 см....добре сме ...ще дочета темат като отморя малко....айде Шериии !!

# 51
  • На остров
Хана честито да ви е живо и здраво   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet !

# 52
Мерси Уанче ! Да ти се връща радоста!

# 53
  • София
Честито Хана! Много се радвам за вас!  Да ви е жива и здрава бебка и както обичам да пожелавам за начало- да има по- малко колики! Още веднъж честито!

# 54
Манди, не е честно просто...  Close Напълно разбирам как се чувстваш, толкова надежди на вятъра  #Cussing out Но не се отказвай, някъде там в бъдещето ще дойде и твоят момент  Hug

Хана, с манекенски мерки е твоята щерка, да е жива и здрава   bouquet А как се казва ако не е тайна?

# 55
Ханна, честита ви дъщеричка! Много хубава дата си е избрала! Да ви е жива и здрава!
Манди, голяма прегръдка от мен! Кой опит ти е? Много, много е тежко и напълно те разбирам.
Но както казвам на едно място - "Падаш. Ставаш. Оправяш короната. Продължаваш."

# 56
Хана честито!  bouquet
Много щастие ви желая.Добре дошла на малката госпожица и всичко най-хубаво й желая.Бързо възстановяване на теб и скоро да сте си в къщи.

# 57
Сядам на спокойствие да ви изчета и да видя кой кво ..... сега, по ред на номерата

Су, почивай си, дано е било всичко само и за добро!  Hug Praynig
Ививка, аз почвам да се уча за това да не поставям себе си на последно място т.е. да имам време за лак Simple Smile той днес отиде съвсем по дяволите, ама това е една друга тема и повод утре да сложа друг Simple Smile
Мартенка, добре дошла! Даваш ми голяма надежда с твоите 42 .... лека бременност ти пожелавам и пухкаво бебче накрая.
Магнетче, ама виж пък хубавата страна - изфинила си се някак! Дано вече е минал вируса и само да се подобряваш!  Hug Hug Hug Hug
Тита, и баща ми разправя че ябълките действали стягащо на стомаха. На мен обаче ми регулиращо т.е. и в двете посоки - зависи от кое имам нужда. Как е бебе Моника? Има ли ревност от големите или помагат?
Кали, дано ти се отсърди скоро този пухчо ... миличкия ...
Амини, колко имате да закърпвате? Пак ще повторя - имам две плочки 60/60 гранитогрес тъмнокафяв. Няма ли да ви стигнат? Ако правилно се сещам имате от старите преливащи бежово-кафяви плочки. Моите са почти като тъмното в тях. Ако решите да купувате - най-добри промоции има в баухаус. Може и по 10 лв. да намерите теракот.
Манди  Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Hug Hug Hug
Иги, не те е срам с тая торта! Поне по едно виртуално парче да беше почерпила, а?
Ели, от понеделник до четвъртък вече съм си самичка в къщи вечер. За който ден кажеш и сядаме да бъбрим!

Ох, така като чета от началото .... то ГОЛЯМАТА НОВИНА БИЛА НА КРАЯ Simple Smile ХАНА, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ! ДА Е МНОГО ЗДРАВА, ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА!

# 58
Хана,да е жива и здрава малката принцеса.

# 59
Дари, благодаря ти, благодаря и на другите, които предложиха помощта си, но няма да се възползвам, те нашите май бият повече на оранжево. По-добре си ги запази тези някъде по мазета и тавани, че не се знае, убеждавам се вече, че трябва да има резерв. Цената на 5-6 плочки или колкото там трябват не е кой знае каква, просто ме е яд за кръпките, ще ми дразнят окото  Crossing Arms И най-гадното е, че вече не може да си ползваме банята, добре, че имаме резервен вариант с малката тоалетна и там има душ за екстремни ситуации  ooooh!

Мелъди не мисля, че трябва да се притесняваш от упойката, все пак почти всички с ин витро минаваме през пункции с упойка, и ако имаше толкова отрицателно влияние нямаше да има бременни  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт