С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 662
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
  • В градината...
т.е си опитвала до 42 и сега си се отпуснала и си успяла  Thinking

# 31
Записче в прекрасната тема Simple Smile 
С хубави, по-хубави и най-хубави новини да я напълним Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 32
Хоп и аз тук.
Поздравления за хубавото заглавие на темичката  bouquet
Честит ден на будителите! Днес е и задушница!
Кали много ти е сладичко зайчето.
Мартенка добре дошла,и аз съм новичка тук.Желая ти безпроблемна бременност и щастлив финал.Първа бременност ли ти е?
Имам един въпрос към вас,наложи ми се да правя сериозен зъб ще отнеме 2 3 месеца все с упойка ,редно ли е да преустановим правенето на бебето?Аз лично се страхувам колкото и да е малко количеството на упойката.Какво  ще кажете вие?

# 33
  • На остров
Мартенка лека бременност и от мен и здраво и пухкаво бебче на финала  Hug !

Мелъди нямам идея до колко може да повлияе може би да питаш доктор или зъболекаря би трябвало да е наясно.

# 34
Благодаря ти за отговора мила one11 Hug

# 35
  • София
Мелъди, на мен в 6- ти месец бременна ми правиха зъб с упойка. По - важно е да няма снимки на зъба дори в периода на бебеправене. Все пак кажи на зъболекаря какво е положението, може да слага по- малка доза например.

# 36
  • София/Стара Загора
Момичета, не ми се искаше да ви товаря и то в новата тема, но вие сте голяма опора и подкрепа и се надявам да ме разберете  newsm45 Weary smile3518 newsm45

Скрит текст:
преди 13 дни ми беше трансфера на едно 6-дневно ембрионче, но днес си направих кръвен и беше 0,13....толкова много вложихме в този опит - не само очаквания, но и средства, само предимлантационната диагностика ни излезе 5000 лв, РВМС, преди това 2 хистероскопии, биопсии, лекарства и.....ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО, много ми е тъжно

Магнитче, радвам се че започваш да се подобряваш  Hug

Кали, ама то много сладко вашето зайче  Hug

даре, много хубаво заглавие на темата и страхотно оформена, както винаги Hug

# 37
  • В сърцето на любимите мъже!
Мили момичета,

Благодаря ви много за пожеланията  Hug Hug Hug Супер ме изненадахте! Аз четох, четох да видя дали Хана не се е включила с раждане точно днес, че нали съм си на най-хубавата дата с най-хубавата зодия...  и най-скромната естествено.  Mr. Green

Иначе ние отбелязахме деня с това, че за пръв път от 20 години направих торта - Френска селска медена - стана много добра, мога да си я изям и сама. Joy Joy Joy

Днес ударих 36. Спомням си много добре една почивка на морето преди 20 години, когато с майка ми ходехме заедно на дискотекта - тя беше на 36, а аз ужасно се сконфузвах, че ме излага в дискотеката колко е "на възраст". Страшна работа... а сега аз тепърва дупета ще бърша...

Mandy, мила, прегръщам те. Не губи дух.

# 38
Кали много сладък зайо.Поотмина му май -  пратихме му положителна енергия и ти го гледаш денонощно.
Добре дошла на martenka и честито.То и аз съм от вчера тук дето се вика.Много да ти е лека бременността и здраво бебе на финала.Колко време правихте опити преди да забременееш?(Ако ти се споделя)
melody007 нямам идея, точно си тръгна зъболекаря ни от гости, можеше да питам.То и твоя ще ти каже, сподели му за плановете ви.
taffi много хубаво това със съня, аз татко не съм го сънувала много отдавна.Запалихме по свещ за задушница и ние.
 magnet много страшен този вирус, 7кг е страшно много.
Кей, амини как сте момичета, почивате ли или точно обратно?
Амини сега се сетих, че имам много плочки от ремонта -  кафяво и бежово, ако искаш пиши да показвам.

# 39
О  mandy!,    Cry  action032 много съжалявам.Имаш една прегръдка от мен и пълното право да си излееш мъката тук.

# 40
  • София
Манди, каквото и да кажа ще е супер тъпо и .... ***** му що става така!

Кали Да му ядете дупето на зайко и си му дай чорапа! Душицата той.

# 41
  • На остров
Манди  Hug  Hug много, много съжалявам.

# 42
хоп, троп и аз с вас
После ще ви чета Hug

# 43
Манди Hug Hug Hugи от мен.
Мартенка добре дошла и пухкаво вързопче на финал.
Магнет,пази се сега повече и опитай леки храни.
Кали ,зайо е страхотен,но ми запали чергата ooooh!.Мими видя снимките и сега отново врънка за зайче.
Няма още новини от Хана.Беше обещала като роди да пусне СМС.

# 44
Мартенка лека бременност и от мен и здраво и пухкаво бебче на финала  Hug !

Мелъди нямам идея до колко може да повлияе може би да питаш доктор или зъболекаря би трябвало да е наясно.

Много благодаря за пожеланията момичета, страхотни сте Hug

Общи условия

Активация на акаунт