С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 678
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Да, дано минава вече, защото този вирус прекали просто!
Поне нещо положително има днес, пристигнаха на хлапето патъците от асда и са страхотни, на младежа де.

# 16
Даре, мерси за готината темичка    bouquet
Магнетче, по думите на папагала предположих, че е живял някъде другаде, където са го научили Joy
Адаш, наборчето иска забавления, играчки висущи, дрънчащи, гризящи Mr. Green, люлки, закача се. Биберон така и не се научи да ползва, та от време на време напада ръцете си. И заспива или докато се люшка в люлката и като го люшна започва да пее, понякога твърде тъжни приспивни песни Grinning

# 17
  • На остров
Магнетче 7 кг за 3 дни си е сериозно.

Мартенка добре дошла Hug , естесвено ли забременя, ако не е тайна?

# 18
Добре дошла Мартенка!   bouquet Набори сме с теб!
Благодаря на всички ви за пожеланията!
Даре, чудесна нова тема!  bouquet

Имахме ужасен Хелуин , много студен и отново дъждовен и с много вятър, но пък имаме лакомства сигурно до Коледа....
Нетърпелива съм за Хана...

Честит Ден на Народните Будители! Днес освен това е и Задушница......Нека преклоним глава пред всички наши починали близки и запалим свещица...

Магнетче, едно изпитана средство за теб: настъргваш ябълка на ренде и я оставяш да потъмнее. Изяждаш я някъде около 20 минути след това. Действа разкошно на изстрадал стомах и разстройство. Направи го няколко пъти през деня.

Хубави почивни дни на всички! При нас е стууууууд...0 градуса, но се усеща като -5.

# 19
Пльос и аз.
Мерс за темата.

# 20
Тите, и аз съм пропуснала вчера ... честити ви две месечинки! Да сте здрави и усмихнати!
Иги, честит рожден ден! С пожелание за здраве, късмет, любов и много топлина!
Магнет #Crazy хвърли го тоз вирус у нас, ми той по-ефективен от мойта диета Joy
Амини, за банята, мисля си че ще е подходящо и няма да стои грозно, ако намериш няколко плочки с цвят близък до най-тъмното или най-светлото от преливащите цветове на сегашните ви плочки. Особено ако тази част, която се подменя е в ъгъл. Пък и да не е, ако се направи симетрично на останалите, макар и едноцветно според мен няма да стои като кръпка.
И да не забравя да кажа, че темата и заглавието са БИЖУ!

# 21
  • Варна
Благодаря ви, момичета за хубавите думи за зайко... Тежка седмица беше, но май успяхме... Поне на вид е по-добре - храни се, пие водичка, че и се сърди...  Mr. Green
Искате ли да го видите?
Така лежеше вчера и не можеше да стане:

Скрит текст:

А така се сърди днес:

Скрит текст:

Явно ме свързва с гадните лекарства, които давам и ми е сърдит. Както и да завъртя клетката, ми обръща гръб и си забива главата в пода... Сега пак ми е сърдит, защото не му дадох да ми гризе чорапите и го затворих в клетката...

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 17:16 от Kali_tod

# 22
  • На остров
Кали много много се радвам, че зайко е добре Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 23
Кали, разкошен пухкавелко си имаш! Grinning Дано повече не боледува!

Добре дошла, мартенка! Ще ми бъде интересно да ни разкажеш повече за ЧУДОТО при теб.

# 24
Кали, много е сладък зайо! Защо не му дадеш чорапчета, че да е щастливо. То сигурно разбира всичко и страда, поне с някой чорап може да се почувства по-добре и няма да те свързва само с лошите лекарства  Hug Hug

# 25
Ох, че е сладък!
Радвам се за зайко, той да е добре, пък нека се сърди.  Grinning

# 26
  • София
Примък и аз. Днес се строших от домашни задължения,които продължават. Влезнах да прочета по диагонал.
Честито на празнуващите днес. Незнаех,че е задушница днес,а снощи сънувах татко и за първи път си говореше конкретно с мен,така ме хвана яд като се събудих,не исках сънят да свършва.

# 27
запис     bouquet

# 28
Кали, разкошен пухкавелко си имаш! Grinning Дано повече не боледува!

Добре дошла, мартенка! Ще ми бъде интересно да ни разкажеш повече за ЧУДОТО при теб.

One 11 не е тайна, забременях естествено.
Професията ме е свързана с децата, доста енергия съм отдала и най-голямата ми мечта беше да имам свое. ЧУДОТО се случи в момента в който се отпуснах изцяло и не мислех толкова за това.
Просто не трябва да се отказваме да мечтаем.

# 29
Благодаря момичета за съветите, решихме в крайна сметка с ММ сега само да закърпим с нещо по-евтино и близко по цвят, а след година-две да направим основен ремонт на цялата баня  Thinking

Зайо е много сладък Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт