С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 686
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Добро неделно утро момичета.
ХАНА, ЧЕСТИТА РАДОСТ,МНОГО ЗДРАВЕ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.
Танзу и от мен честит рожден ден на мъжа до теб,много здраве и щастливи моменти за двама ви!
Манди Hugне знам какво да кажа,но каквото и да е, то няма да ти е от полза в този момент,затова ще ти кажа само да не се отказваш да мислиш колкото е възможно позитивно въпреки тежкия момент и да вярваш,че твоето бебче ще го има.
Амини права си за упойките не се бях замисляла.Обаче защо сега трябваше и да се разболея smile3514 съдбата ли ми показва че не е сега точния момент smile3515

# 76
  • В градината...
Хана, честито и да ви е живо и здраво момичето  Hug

Манди, много е гадно, всички надежди, нерви, пари на вятъра  Tired Много добре те разбирам, уви. Но все пак някой ден ще свърши това. Просто го реши и ще свърши. Аз така направих  Peace

# 77
Честита радост, Ханна!

Нека малката принцеса да расте здрава и щастлива, да бъде благословена и да напълни къщата ви с много радостни емоции!
Пожелавам ви усмихнати утрини и щастливи безсънни нощи! Heart Eyes

Танзу, честит ти рожденик!  newsm59 Да е здрав, щастлив и добър съпруг и татко!

Манди, ние тук освен да се лигавим, можем и да изслушваме, и съвети даваме, понякога просто виртуална прегръдка.  Hug
Какво друго ни остава освен да вярваме и да се надяваме? А сега изправи глава, оправи короната и продължи напред! Скоро и в нашите домове ще се чува бебешки плач! Силно те прегръщам!

# 78
Добро утро и благодаря за темата, Даре

Хана, честито   bouquet  да ви е жива и здрава, много да ви радва

Манди Hug

Уанче, Тиволи отваря пак на 15 ноември, сега видях, ще си празнувам май там рождения ден Simple Smile Благодаря че питаш как съм Hug много уморена този път, добре че каката си играе с Тео следобяда като я взема от училище, много си се радват един на друг

Ние пак тръгваме след малко да обикаляме къщите, да видим ще имаме ли късмет цнес, поне времето е хубаво тука, хубава неделя на всички

# 79
Танзу, честит ти рожденник! Много здраве му желая и да те носи на ръце!

Embarassed
Скрит текст:
Единият одеал води до интересни събуждания.

Мамче, ей такава много те харесвам! Преливаща от добро настроение!

Мимче, айде да се похвалиш после, че сте си намерили нов дом!

# 80
Даре само така и скоро да ви стане тясно
Скрит текст:
Мимче успех днес, как ми се иска и аз да поразгледам малко къщи - ей така от спорта. thumbsup

# 81
Момичета, ето ме и мен прясно трансферирана  Simple Smile

# 82
Честито и до финал без фал!В духът на темата Grinning

# 83
Честито и до финал без фал!В духът на темата Grinning
И от мен! Тази тема е специално наречена(заглавието беше измислено на Хелоуин). babydust7

Мамче, ей такава много те харесвам! Преливаща от добро настроение!
Даре, точно затова съм сложила розовите очила. Grinning

# 84
Танзу, честит ти рожденик  bouquet

Даре, Ава, благодаря, дано ни хареса нещо, а пък ако ни хареса, дано се споразумеем и за цена  Mr. Green  Даре, не знам как е пазара в София, но тук последната половин година да речем, е някакъв много бърз растеж на цените, особено на апартаменти в столицата, дори почват да обсъждат дали пак не сме на път към някакъв срив на жилищния пазар. Та затова още повече се чудим и маем  Simple Smile

Амини, стискам палци

# 85
  • София/Стара Загора
Амини, пожелавам ти това да е твоят успешен до края опит и да изпиташ щастието, което толкова много желаеш и чакаш от много време  Hug Hug Hug

# 86
Ех, Манди  Tired Продължаваш. Нямаш избор  Hug
Амини на теб късмет.

И ХАНААААА- ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА.

# 87
Amini късмет!

# 88
  • Пловдив
Лелеееее  ooooh! не мога да ви настигна и да ви изчета!

Честита дъщеричка Хана!Здраво и щастливо дете да е и много да ви радва!
Кей,Амини- Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Мимче-хайде дано имате успех вече с жилището!
Танзу-честит ти рожденник!Да е здрав и много да те слуша! Wink
Ох,още много неща щях да пиша,но като стигна до отговора и.............всичко ми излита от главата  ooooh!
На всички много  Hug и хубав неделен ден!

# 89
  • Варна
Честито, Хана! Много, много да ти е здравичка малката принцеса и само радости с нея!

Манди,  Hug Нямаме избор, продължаваме напред докато стане, нали?

Амини, стискаме палци...

Благодаря ви за комплиментите за моя Аньо. Все по-добре е. Не може да му давам да яде чорапи, особено сега. Не ми е за чорапите, но той гризе всичко и ако успее да отгризне парченце, го поглъща незабавно. В случая би си измъкнал кончета, които да изяде, а сега точно може да е фатално за болното му коремче. Плюс това, той вчера искаше не кои да е чорапи, а тези на краката ми. А от това може и да ме заболи...  Wink
Шерифче, обясни на Мими, че сега не може. Сега ще идва бебо и трябва всички заедно да се грижите за бебо, докато порасне, а зайко също ще има нужда от грижи и така ще ви стане много трудно... или нещо такова пробвай, знам ли...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт