С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 689
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Tita, честит празник, жива и здрава, също и всички именници!

Ние сме с термопомпа, смятаме да си вземем генератор, но досега не е спирал тока през зимата за повече  от час, хем сме в планината.

Кей, много красив двор, как да ти се прибира в апартамент!Ще чакаме блага вест от теб!

# 601
Ние генератор купихме, сега остава термопомпата - то като копчето и балтона.
Мира, би ли казала на коя фирма е термопомпата. Ние харесахме ето на тази фирма
http://www.mmc.bg/products/otoplitelni-sistemi/alterma-lt.html - ако някой има отзиви.

# 602
Перу, от тази гледна точка си права.
Кей, Дайкин си е Дайкин. Най-добрите на пазара за климатизация лично според мен.
Айде, аз изчезвам да творя сладкиши. Хубав ден от мен.

# 603
  • В градината...
А ние сме на котел и горелка, защото на ММ приятелят има фирма за отоплителни инсталации. Там ни правят материалната част и излиза мнооого по-евтино, ако си ги купиш готови. А горелки пък после ММ и този познат ще продават на други, ММ ще им поддържа електрониката.

# 604
Тита, честит празник и от мен! Жива и здрава, че и много засмяна!

Честит имен ден и на всички останали празнуващи!

Упс, с лекичко закъснение... Рансън, и ти да си честита! Здраве, късмет и много усмивки!

Ох, обсъждате болната ни тема - къщи, ремонти... Аз съм много навита да купим нещо по-очукано и да си го ремонтираме, а ММ иска да строим... Все пак наблюдаваме пазара и на двата фронта. Днес ходихме да гледаме една къща... Sad Влюбих се безнадеждно! Моята къща! А Сава влезе и каза "Хайде да купим тази къща и да отиваме в парка!". Wink Всичко и беше както си трябва, бе мечта! Светла, уютна, дворчето чудесно, на страхотно място, но... със $100 хилки над нашия бюджет... А уж в по-далечен квартал от нашия гледаме.

Лелеее, то станало време да слагам масата! Чкаме едни приятели за вечеря, а аз си седя пред компа! Wink
Хубава съботна вечер, мацки!

# 605
  • На остров
Добро утро,

Много писане на ранина Hug !

Тите честит имен ден   bouquet ! Пожелавам да си все така спокойна и много много здрава и щастлива  bouquet Hug !

Перу мисля, точно като теб за къщата, несравнимо е със апартамент. Думите и аз за пръв път ги чувам, но аз съм от отбора на Дарето градско, за сметка на това сега компенсирам Heart Eyes .

Мамче показала си точно букета, който искам за сватбен Heart Eyes .

Ние също сме с такава помпа за каквато говорите, много е икономична защото ползва земната енергия.
Но нашата е на друга фирма и е под стълбите в едно килерно помещение. Перу в Швеция почти всички къщи са гредоред, те са си изцяло от дърво всъщност.
Кей и ние тъкмо почти сме готови всичко и както писах вчера мм иска като дойде време за ремонт след няколко години да строим нова. А за разрешителни от община няма да ви разказвам каква драма е, чакаме едно разрешително за строеж на къща за гости вече сума време.

Ето и рецептата, която имам от сестрата на мм, пробвала съм я много хубаво става.
Скрит текст:
Класически американски чийз кейк
Дъно : 15 бисквити , 3/4 децилитра захар, 50 гр разтопено масло, 1/2 чаена лъжичка канела
Основен крем : 4 яйца, 2, 5 децилитра захар, 400 гр филаделфия, сока на един лимон
Крем за топинг : 3 децилитра градфил, което е като гъсто кисело мляко или да кажем заквасена сметана разредена с малко кисело мляко.

Фурна на 185 гр. Съставките за дъното се разбъркват и се слагат в форма около 24 см и се притискат към дъното да станат равни. Пече се 5 мин.
Фурна 175 гр. Разбъркват се съставките за основния крем и се изсипват върху дъното и се пече 25/30 докато не се мърда по средата.
Топиниг разбъркват се и се слага отгоре, пече се 5 мин.
Оставя се да изстине и се сервира с горски плодове или просто с плодове.

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 11:54 от One11

# 606
  • Варна
Тоз път направо ме разбихте... То писали, писали...  ooooh!
Нищо, четох до сега. Докато си хапвах от "изкофтената" торта. Вкусна е поне. ММ каза, че блатовете му блъскали малко на сода, ама затова поне не съм виновна аз...  Naughty

Честит празник на всички именнички!   bouquet

# 607
Аз пък днес правих домашни шоколадови бонбони,че имах отворено сухо мляко НАН, взех го за кръщенето да не се налага да  кърмя , но човечето не го одобри.

Кей, ДАЙКИН и за мен е много добра марка, а нашата помпа не знам каква е  newsm78.

# 608
Дай рецептата, че имам отворена една кутия фризо и един месец и ми е жал да я хвърля.

# 609
Благодаря на всички! Честито също и на свекъра на Танзу мисля, че беше! Даре, тя и твойта помощница Ангелинка също празнува днес  Joy....

Много хубава тема за къщите и дворовете сте захванали. Перу, и аз не бях ги чувала тези думи никога и добре, че си обяснила какво означават. Тук абсолютно всички къщи имат приземни етажи, които се използват като стая , в която има камина, бар плот, мека мебел, тоалет, баня. С две думи имаш всичко необходимо и стоят вечерно време там и се забавляват, нещо като огромен хол.

# 610
Аз да докладвам: направени 3 броя чийзкейка  Mr. Green отдъхват в хладилника ...
Единият е направен по рецептата на Перу, само че без най-горния слой желатин и със съвсем малко сладко от боровинки в горния блат - колкото да даде леко виолетово оцветяване.
Другите два по съвсем различна рецепта с течна сметана и сирене от типа филаделфия, също със желатин.
Оказа се, че тази вечер леля ми ще е гостува на майка ми, и ние също сме поканени, та ще дегустираме единия кейк с течна сметана.
За именника, утре ще дегустираме кейка на Перу.
И един да остане за нас  Joy Joy Joy
След дегустацията ще кажа как са на вкус.
Имам притеснения обаче за желатина, тъй като никога досега не съм ползвала. Мисля, че тотално обърках разтварянето на желатина. Дано все пак стегне, че иначе ще ядем крем с лъжици  hahaha hahaha hahaha

# 611
Точно пуснахме Ангелинка Simple Smile

# 612
  • София
Перу, сефте чух тези думи, че и разбрах какво значат Simple Smile

Михаил беше едно от имената за малкия Simple Smile

Днес бях с него в джъмбо, ейййй полудех!Иги да потвърдя- има колкото искаш такива ушанки.

# 613
Точно пуснахме Ангелинка Simple Smile
Хайде да ти е жива и здрава Ангелинка! Да се врътка безпроблемно дълги години!

# 614
Ох на болната ми тема сте писали. Тъкмо си мислех, че в апартамента е почти готова след майсторенето на локално парно и разбиване на всички видове стени / панелни/ сега ново 20. Снощи протече вода от съседите над нас. Обзаведохме се с едно 20 см петно, ма си викам бе няма се ядосвам с преходни неща. Днес цял ден чистим двора на ранчото, че след ужасния сняг 80% от дърветата са леш. То беше едно горене на съчки сякаш Заговезни посрещаме. Цветните градини почистени, есените луковички засяти....абе доволна съм с две думи. Прибираме се изморени и мръсни и викам по един омлет със ракийка и салатка и ......ауууу какво заварвам #2gunfire имам си две прекрасни дупки фи 10 на тавана. Гледаме се със съседа Sad Ма странно още не съм ядосана  newsm78

Честито на А_Тита и свекъра на Танзу. Здраве и спокойствие  Hug
Връщам се да ви дочитам

Общи условия

Активация на акаунт