С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 682
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • В градината...
ето по-нагледно https://www.google.bg/search?q=sundurma&client=ubuntu&hs … D1%80%D0%BC%D0%B0
oще му викат чардак, също на  турски е, само че като се напише на турски чардак излиза беседка /щото това си значи/   https://www.google.bg/search?q=%C3%A7ardak&client=ubuntu& … p;ved=0CAYQ_AUoAQ
а сундурмата си е и днес нещо като навес, подобно на   тераса https://www.google.bg/search?q=sundurma&client=ubuntu&hs … =1024&bih=505

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 19:49 от perunika

# 616
  • На остров
Прибрахме се ние сега само почивка  Simple Smile .

Даре да ти работи дълги години ангелинка.

Шери гледам не е родила още, аз мислих, че ще има новина   тази вечер Hug !

# 617
е има още три часа и половина да чакаме мишето или Ангел  Mr. Green

# 618
  • София/Стара Загора
Тита, честит имен ден, само хубави неща да ти се случват, а лошите да те заобикалят  newsm51

И ние с ММ си мечтаем за къщичка, с градинка и лехички, и за по-голямо апартаментче, в което живот и здраве ще оставим децата, а ние ще си ходим на село, за да не им пречим, като одъртеем и изкуфеем  Mr. Green и понеже пари скоро няма да можем да съберем, а от кредити ММ много се пази, пускаме тото и си мечтаем

Моето тирамису, много го харесаха, само че по-късно ще пусна снимка, не че е кой знае какво, но пък разрязано не можах да го снимам, а то там беше истината. По-нататък ще пробвам споделените рецепти, че много ме заинтригуваха.

# 619
Не съм,не съм.Но все пак има надежда.Днес бях с 1 см разкритие,но след прегледа съм с постоянни болки.Доки каза да спа при всяка възможност ,за да имам сили.Ама как да стане-не знам.Ако има новина съм инструктирала ММ да пише веднага.

# 620
  • На остров
Шери  Hug вижда му се края, стискам палци Heart Eyes и ще следя темата да не изпусна новината   bouquet !

# 621
И аз така- ще следя темата.
Иначе малката е с конюнктивит и сега и капем капки. Ще ги слагаме 5 дена. Мисля си, че го е лепнала, когато ходихме до поликлиниката да и слагат ваксините. нямам друго обяснение.

# 622
  • На остров
Тите дано се орпави бързо малката Hug !

На мен днес ми се е покчила тем. с две десети и съм щастлива, дано не е напразно Praynig

# 623
Тита, да не е запушен слъзен канал, на мая приятелка дъщеричката бяха доста месеци с тоя проблем. Точно около втория месец започват да функционират и тогава се проявява. Тя прави дълго време масажи за отпушване, бяха я стреснали, но се отпуши от самосебеси. И сега е една пухкава бузанка на годинка и малко. Ако е конюктивит, капките бързо ще помогнат. На времето големия имаше и правех концентриран чай от лайка за почистване.
Танзу, направо си просиш гости с толкова много чийзкейкове Wink
Манди, тирамисуто ми е фаворит десерт. Живот и здраве за новогодишните празници ще направя.
Ние тази вечер сме на класика-картофена салата с червен лук и скумрия на скара. Бялото винце го пропуснах...
Перу, аз също не ги бях чувала тия думи, хем не съм кореняк гражданка, видя ли как ни информира Simple Smile

# 624
Леле, толкова сте писали, не мога да ви изчета  Rolling Eyes

Тите, честит имен ден и от мен, да сте здрави и щастливи цялото семейство  Hug и Мони да се оправя, горкичката, толкова мъничка а вече я почнаха болежките  Praynig

Гледам, цял ден сте строили и ремонтирали  ooooh! Перу, не знам как го постигате това с 40-те лева. Зимно време сметката ни за ток е около 160 лв. Сега за първа зима с изолацията ще видим как е. Най-големият разход е от бойлерите, имаме два от по 3 киловата. Стараем се да живеем енергоспестяващо, но не ни се получава. Почти всичките ни крушки са лед. В спалнята и кухнята отопляваме с инфрачервени отоплителни тела, които са много икономични, другите стаи са с инверторни климатици.

Цвети, в потрес съм  Shocked

Иначе днес купихме плочки за банята, не са кой знае какво, но за закърпване стават... добре поне, че целия под ще е с еднакви. Остава да устискам още две седмици докато изсъхне всичко  #Cussing out
Аа и друго, купих зелена салата, че ме хвана срам  Joy

# 625
  • Пловдив
Привет и от мен!
Тите-честит имен ден!Здраве и щастие ти желая и много щастлив детски смях около теб!Бързо да се оправя малката!
Честит имен ден и на всички празнуващи днес!
Шерифка-хайде стискаме много силно палците и чакаме новини!
Цвети-
  имам си две прекрасни дупки фи 10 на тавана. Гледаме се със съседа
т.е.съседа ги е пробил тези дупки,до като вас ви е нямало?!?!Ужас! #2gunfire
Уанче-ха дано! Praynig
Аз да докладвам: направени 3 броя чийзкейка  Mr. Green отдъхват в хладилника ...
Shockedкакво направи ти???Аз един не съм се пробвала да направя,ти три на веднъж!!!Браво!Да кажеш после кой беше най-вкусен!

За къща с градинка и ние си мечтаем отдавна с ММ.........може и да стане,но няма да е много скоро.Имаме купено място в един от кварталите и уж щяхме да се стягаме и да започваме строеж,но после разбрахме за бебето и за сега остава на заден план къщата.Само здраве да е,ще стане някога.

# 626
Писали сте мноооого  ooooh!
Четох ви днес в движение, че много гости имам и е много весело и наситено с емоции.Днес освен всичко бях и кръстница на една млада мама с две бебета на 40 дни  bowuu.Кръщенето беше много хубаво.Утре съм и на погача и ще ги намачкам тези мъничета с кеф  Heart Eyes(еднояйчни са )
Честит имен ден на всички именници, специално на a_tita и на свекъра на  tanzu!
a_tita да ви минава бързо конюктивита. Hug
За къщи и дворчета сте говорили.Ние сме в голям апартамент, но си имаме къща на 20км от София.Доста сме я постегнали вече - изолация, покрив, огромна веранда.Предстои вътре да я правим и ще питам и аз за отопление.Иначе и ние вътре я преустройвахме - долу направихме едно общо помещение, а горе от големия коридор направихме втора баня.Два етажа и таван по 90кв.Беше в лошо състояние и там влагам ентусиазъм и фантазия.И нерви с майстори  ooooh!.А двора генерално на пролет ще го променям.Можехме да се пренесем направо там, но за децата е по-лесно да са близо до училище и сами да ходят и да се връщат.Още някоя и друга година и ние с ММ ще се изнасяме за там.
One11  fingerscrossed за температурата и дано този месец те зарадва теста.
От десертите най-обичам тирамису и ММ, дето обикаля цяла Европа и опитва навсякъде,  моето го харесва  най-много  Blush.
Шери стискам палци за лесно и бързо раждане!

# 627
Голям рев тази вечер, не се успокои даже от ритуалната баня. newsm61.

Хвърлям набързо рецепта за домашни бонбони за Сигма:
в дълбока купа изсипвам сухото мляко, 1 пакет смелени бисквити какао на Победа с дупка, 1 чаена чаша млени орехи, 1 разтопен  в микровълновата шоколад заедно с половин масло (65гр.) и около 100 грама кокосови стърготини.Омесвам с една чаша, но не препълнена топла вода, до твърдо тесто.Правя топчета и овалвам в кокосови стърготини.Оставям на хладно да стегнат.
 Стават много, но бързичко свършват  Grinning.

Шери обади се.
Лека вечер, лягам си до ревящия с надежда за малко сън.

# 628
Тита,ако кърмиш капни капки кърма в оченцата.Поне не е химия.Мими като беше бебе прави 2-3 пъти и се лекувахме с компреси от лайка и капки кърма.
Моите болки пак преминаха.Имам чувството ,че съм бременна цял живот.
Патето отдавна не е писала.
Рансън явно днес е в реанимация след купона снощи.

# 629
Шерифче, тук съм, но ви четох много време. Голямо писане то не бяха мъже, рецепти ремонти... Нищо не запомних. За теб съм стиснала яко палците да минава леко  Praynig Дано да е скоро, че това чакане не си е работа. Записала съм всички рецепти. Ето ви и моята.
Рансън, честит рожден ден на патерици! Пожелавам ти много здраве, късмет и сбъдване на всички мечти  bouquet
Честит имен ден на имениците  bouquet
Хана, много се радвам за момичето ти. Дано бременността й е лека. А от теб чакаме разказ за раждането, когато имаш време.
Всички дечица в албума са прекрасни Heart Eyes Лорчето е отгледана мома, Тео е голям бузан!
Аз днес цял ден съм на ябълки и чай. Дано и утре устискам. Много искам малко да се прочистя. То беше хубаво от вчера, заради пълнолунието, но снощи бях на купон с приятелки и не вървеше да гладувам. Много съм доволна, голям смях падна, забавлявах се много Heart Eyes
И аз za protokola да не се цепя от колектива съм с 4G/4G.

Общи условия

Активация на акаунт