С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 676
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • Истински се вижда само със сърцето.
Деня мина, ама най после съм на линия Simple Smile

Тита, честит имен ден, да си жива и здрава   bouquet

Танзу, честито и на свекър ти Simple Smile

Да почерпя и аз за моите именници - мама и племенника и за това, че след много перипетии днес вече сме мобилни  Simple Smile

# 631
Ели, да са живи и здрави  Simple Smile

Разбирам, че вероятно сте си купили колица, да ви вози безаварийно  Peace

И аз някой път чета и после забравям, моля да ме извините ако някой не съм поздравила или уважила, не е нарочно, просто наистина пишем много и ми изхвръква от главата ooooh!

# 632
Звездичката, Шери, пробвах и с кърма и с лайка, но не се получиха нещата. Докторът каза, че не е запушен слъзен канал. Амини, наистина...толкова мъничка и я хвана вируса.

Ели, честита кола! Да я карате безаварийно! Свикнахте ли с обратната дирекция?

# 633
  • На остров
Ели честита кола леко и безаварйино каране  Hug . Ние лятото като наехме кола в Шотландия и беше драма първите няколко кръгови после се свиква  Mr. Green .

Тите дано мине леко конюктивита Hug

Пате радвам се, че си добре и си се забавлявала Hug

Амини и почиваш ли Simple Smile ?

Шери мен едно време като преносвах и ме караха да се разхождам много  Simple Smile .

# 634
Уанче, колкото повече пиша, значи толкова повече си почивам  Joy
Като ме няма, да знаете, че вършея някъде  Wink

Аз никога не съм мерила температури, та много не знам за какво точно става дума, но стискам палци нещата да се случват както трябва  Praynig

# 635
  • На остров
Амини дано  Praynig

А ти почивай, кога е теста Hug

# 636
В четвъртък са ми казали, засега нямам желание да се тествам по-рано, сякаш съм по-спокойна от преди  Simple Smile От понеделник на работа, няма как.

# 637
  • На остров
Недей ти и Кей имате на какво да се надявате, аз се тествам защото действам на принципа на сляпата надежда.

# 638
Какво писане само!

Вижте сега, девойки  Mr. Green. Той, колегата, верно си  е ПГС, ма не завърши. Ако трябваше тая работа, дето я мислите, да я работим с него, преди 20 години щеше да е, не сега. След толкова години прекарани с него, му зная всичките кофти страни. И не ща да си играя с него    Mr. Green Пък и трудно някак си ще се получи - жена му е 3-тия от общо 5-те човека, дето сме се събрали ей тука, да бистрим умни мисли.

Ама, поне хремата ми мина.

Сбъркахте ме с тия документи за назначаване на работа. От 15 години назначаваме хора - свидетелство за съдимост и медицинско никога не сме искали, на никого. Не ми трябват. И твърдите, че някой може за направи проблем за това?   ooooh!
И сме администратор на лични данни (всъщност всички фирми са), но за това няма изискване за свидетелство за съдимост.

Подкарали сте ремонтните дейности вече, ама искате ли рецепта за едни сини сливи в шоколад  Grinning

Шерифче, стискам палци  Peace

# 639
  • Пловдив
Добро утроооо!

Хайде аз да сервирам кафето тази сутрин  Hug
Шерифче-нямаше те в 04.30ч.тази сутрин,до като четях от телефона?!?Дано да си се наспала добре тази нощ!Аз си стискам палци непрекъстано
Ели-честито ви возило!
Амини-това че си спокойна е много хубаво.Четвъртък ще е твоя щастлив ден  Praynig

# 640

Добро утро!

Сбъркахте ме с тия документи за назначаване на работа. От 15 години назначаваме хора - свидетелство за съдимост и медицинско никога не сме искали, на никого. Не ми трябват. И твърдите, че някой може за направи проблем за това?   ooooh!

През април ми беше проверката от Инспекция по труда и искаха медицинско за назначаване на работа на всички, което да е прикрепено към досието на служителя. Отделно и ежегоден медицински преглед на лицата по трудов договор. За актуален договор със Служба по трудова медицина предполагам знаеш. И да не си помислиш, че имам някаква огромна фирма - става въпрос за 6 човека.
За личните данни - имаше нещо за освобождаване от регистрация при брой на лицата, чиито данни се обработват до 15 и се подаваше някакъв документ, но там счетоводителката се занимава. Свидетелство за съдимост и аз не искам.

Давай сега сините сливи в шоколад! Twisted Evil

# 641
Добро утро и от мен.Еми понаспах се.Ставах само 6 пъти тази вечер,но си казах че няма да пускам лаптопа, еми ще натискам младежа да спи.
Това с медицинското и прегледите от Трудова медицина за мен са замазване на очите.За 10 г в тази фирма 2 пъти съм минавала преглед от ТМ.Последни път бях с бронхит(доказан със снимка),с кръвна захар 2,9 и кръвно 80/60 и за тях бях здрава.Дори и трудовите книжки са във фирмата,въпреки забраната.Май навсякъде е според зависи.
Ели,честито возило.Безавариино да ви води до най-желаните от вас дестинации.
Амини почивай,сега ти се е паднало.В четвъртък съм сигурна в  EFP

# 642
Добро утро
Кали, кафето е страхотно, и с другата вкусотия, която ми е любима  Mr. Green
Ели, макар и със закъснение, да са ти живи и здрави именниците! И честит ви автомобил. Да ви вози безаварийно, и да ви отвежда на интересни места!
За медицинското, аз си мисля, че администрациите /общински и държавни/ задължително изискват. Както и фирмите, чиято дейност по някакъв начин го налага - работа с химикали или някаква апаратура, работа с храни, заведения и др. такива.
Цвети, завиждам ти за спокойствието ooooh! И аз съм от спокойните, но държа да бъда уведомена или попитана, ако някой реши да ми уврежда дома. Случва се, налага се по някога. Ама да дойде кат човек и да каже, имам проблем, налага се да направя това и това, ако стане беля, ще ви помогна после да отстраним квото там се забъркали. Никога не бих отказала, даже не бих и приела да ми оправят после щетите. Ама на човешко отношение много държа. Щото в последно време съм забелязала, че си позволяват много неща съседите, които ама никак не са редни Crossing Arms

# 643
Добро утро момичета.

# 644
  • В градината...
Ели, живи и здрави да са ти, а вие безаварийно да си карате новата машина  Peace

Ава, мъжът ти голям комплимент за тирамисуто, ей тва се вика лИбоФ  Heart Eyes

Сини сливи в шоколад, ами има една страхотна рецепта пък на смокини в шоколад, която отдавна се каня да правя http://ve-gea.blogspot.com/2011/10/sokoladovi-bonboni-s-smokini-i-orehi.html

Общи условия

Активация на акаунт