С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 675
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Май сме изтеглили дългата клечка. Я гледайте какво става

Жените, които раждат на по-късен етап от живота си, живеят по-дълго, пише БГНЕС.
Изследване показва, че жените, които раждат последното си дете след 33-годишна възраст, имат два пъти по-голям шанс да отпразнуват 95-ия си рожден ден в сравнение с жените, които раждат за последно до 29-годишна възраст.
http://pik.bg/жените-които-раждат-късно-живеят-по-дълго-news1955 … _campaign=general

# 646
Добро утро и от мен!
Уанче, изчакай си датата, пък нищо не се знае. Дано да не се налага да ходиш на прегледа  Praynig
Ели, безаварийно да си шофирате новата придобивка Hug
Кали, благодаря за кафенцето! Аз от няколко дни пак минах на инка, че взех понякога да вдигам кръвно.
Сигма, какво стана с твоя преглед?

# 647
Момичета, нямате изчитане. newsm78
Да пожелая на Рансън да е жива и здрава и скоро мама!
Тита, ЧИД на теб! Живи и здрави бъдете всички вкъщи!
Момичета, почерпете се и за мое здраве, днес съм рожденичка, навършвам последната година от 30-цата. От другата година ще сменям първата цифра живот и здраве. Grinning
Няма да пускам виртуална почерпка, защото не мога да се добера до компа, все от телефона пиша, пък от него е трудна работа. Малкото ми съкровище и стъклото на айфона ми счупи преди няколко дни и съвсем трудно го ползвам. Почерпете се кой с каквото обича за мое здраве! HugАко все пак се добера до компа ще почерпя виртуално по-късно. При нас утре е 9-ти и тогава ще се чувствам рожденичка!
Хайде лека нощ от мен!

# 648
Хелоууу ви  Hug
ooooh! много съм зле,поздравих и публикувах  Joy Joy
Да кажа поне,че метнах едно гърне боб във фурната и чакам   chef  моите закуски/обяд са все към 13-14ч... кг ми са същите като стартирах процедурата..... дебна слънцето и да паля маратонките навън.
Чакам бебешки новини  Crossing Arms и + тестове  Naughty
Слънчев ден  Hug

# 649
  • В градината...
Розичке, жива и здрава, много щасие, много разбиране и  хубави, топли емоции  Hug

Пате, оправи ли се /физически/  Thinking

# 650
Розееееееееееее    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 651
Розичке, честит Рожден Ден! Да си здрава, винаги усмихната, и обградена с много любов и внимание!

# 652
Розичке,да си жива и здрава.За цифрите,не се безпокой,никой не ги гледа Wink

# 653
Здравейте и от мен!
Честит рожден ден, Жълта Розичке! Да бъдеш здрава, щастлива и обичана! Желая ти всичко най-прекрасно на този свят, от което ти имаш нужда!

# 654
  • На остров
Розичке честит рожден ден   bouquet  bouquet   bouquet Hug ! Пожелавам ти много щастливи дни и вътрешен мир и спокойствие !

Аз пожелавам успех на всички чакащи един голям плюс този месец! Приключих и 3 ти отрицателен тест за този цикъл и сега освен да си чакам тихо и кротко мЦ друго не ми остава . И аз като Ината ще се падна точно в цикъл на прегледа .

# 655
Уанче, съжалявам за теста  Sad За МЦ нищо, тъкмо прегледа ще даде по-добри отговори. При това положение едва ли ще ти правят нещо на тръбите, вероятно манипулацията ще е след свършването му.

Жълта Роза, честито и от мен, дано пътят ти бъде осеян с щастие и рози   bouquet

# 656
Уанче, успех на прегледа!
Жълта роза, ЧРД! Много здраве, обич и радост!  bouquet

# 657

Розичке, бъди щастлива! Нека на този ден си заобиколена от всичко онова, за което мечтаеш! Весел празник!

# 658

Розичке, бъди здрава! Бъди в мир със себе си и Вселената!

Уанче, хайде да забременеем сега, какво ще кажеш? Ако преди време имах някакви съмнения за себе си и бебе, то все повече в последно време нямам абсолютно никакви съмнения и все повече ми се бременее. Между другото един от основните виновници за това е Перу ... някак нейната бременност ми действа като мехлем на душата.

Ох, имам въпроси за съдомиялната ..... кратката програма мие перфектно чаши, чинии и прибори. При вас справя ли се с тенджерите? Пробвах с една, да видя как се получава - ами не беше измита, та я премивах после. Да опитам ли на някоя от стандартните програми? Например AUTO? Как стои въпросът с пластмасите и миялната? Имам някои кутии на които пише, че стават. Ама имам и по-стари, на които нищо не пише. Да тествам ли просто и което става - става, което не - да хвърлям?

# 659
Даре, в миялната може да слагаш само новите кутии, на които има съответния знак. Веднъж направих грешката да сложа и един стар нож с пластмасова дръжка, не че се разтопи, но определено беше загубил блясъка си и станал някак грапав. Тефлон също не можеш да слагаш в миялната.

Кратката програма я ползвам само когато имам чинии и чаши и то не особено мазни, за тави не я ползвам, защото температурата не е достатъчна.

Емайлирани съдове също могат да се слагат в миялна. Каквото и да слагаш обаче трябва да премахнеш всички частици, иначе филтрите се задръстват. От време на време трябва да се изваждат и почистват, иначе просто водата не може да се оттече.

Общи условия

Активация на акаунт