С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 672
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Амини, снощи пуснахме една кратка с не много мръсни чаши и чинии и днес развихме филтъра да видим как е там положението - от долу има останала вода? Това нормално ли е? А и друго - бършете ли ги миялните след като ползвате или ги оставяте сами да се изсушат? Гледам по тавана отвътре много капки се задържат. Защо не може тефлон да се слага? Една тефлонова тавичка сложих на второто миене, пак на кратка - изми се чудесно, не че беше мн мръсна.

Малко забавна математика

# 661
По принцип тефлоновите уреди са с алуминий, а той не трябва да се слага. Навсякъде го пише, а и в магазина като купувам тигани ми го казват. Скоро купих един керамичен и хем с двойно дъно от стомана и за него ми казаха същото.

Аз си оставям миялната отворена през нощта за да се изветрее всичко, не подсушавам. По-нататък ако видя, че пак има влага, пак отварям. Под филтъра не знам дали остава вода, когато се задръсти остава отгоре.

http://www.somat.bg/index.php?id=300

# 662
Отивам да прочета! Благодаря!   bouquet

И как се приспива бебе Simple Smile

# 663
Даре  веднага си всимам един такъв помощник,само да реши малкия калпазанин да излезе Simple Smile

# 664
  • На остров
Даре хайде дано Hug аз сигурна от много време.

За съдомиялната не се слагат скъпи ножове, захабяват се. Кристални чаши също, стават мътни. Всичко пускам на една програма комбинирана за тенджъри и тави около 1.45 ч. после отварям и ги оставям да изсъхнат.

# 665
Розе, ЧРД. Да си здрава, пък всичко останало ще се нареди.

Пате, ако питаш за мамолога, още не съм ходила.

Да не ви стряскам, но при нас заспиването е по голям проблем от дивеенето. Преди петнайсе минути заспа, като преди това се качва на един шкаф и скача от него. Казах поне ст пъти да слезе, свалих я около двеста пъти. Нервите ми са опънати като струна. Тия дни съм казала, баща и да я гледа малко, ако не иска бързо картотекиране в Карлуково.

Шери, младежа много упорит бе. Няма ли накрая да ти предизвикат раждането?

# 666
Май днес е термина на малкия шериф  newsm78

Уанче  Joy нямам скъпи ножове и кристални чаши, значи съм ОК с нещата Simple Smile Да заключа - много съм доволна от помощницата, но май не става съвсем без миене на ръка.

# 667
  • На остров
Да Даре, винги има нещо, което се мие и на ръка Simple Smile .

Вчера беше термина, ама скорпиончетата не бързат, от опит знам.

Сигме, ако не я слагаш на обед да спи и вечер да заспива по рано, няма ли да проработи?

# 668
Слагам я. Ама не иска. А сутрин най-късно 6 часа е скокнала.

# 669
  • В полите на Пирин планина
Розичке чести рожден ден!Пожелавам ти здраве,щастие, късмет и най - вече любов!

# 670
  • Истински се вижда само със сърцето.
Розичка, Честит рожден ден - много здраве и щастие
Скрит текст:

Вчера беше интересно прибирането с това обратно движение, без навигация и в порой от който почти не виждахме табелите - е пообъркахме пътя малко, но се прибрахме  Simple Smile

Даре, много готини клипчета Simple Smile, а и да си ползваш със здраве Ангелинка Simple Smile

Шери той младежа когато реши ще ви се представи  Simple Smile

Сигме, направо си я представям малката каскадьорка Simple Smile

# 671
Ехо, като каза за вашите коли та се сетих за тоя виц.
Каква е разликата между българската и английската кола?
Ами в английската жената ти дунде от лявата страна  Mr. Green

# 672
  • Истински се вижда само със сърцето.
хахах Сигме, ама вярно си е  Joy

И най -  интересното е като посягам от обратната страна да си търся колана  Mr. Green

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 17:09 от ecoeli75

# 673
И за мен  една котка за  приспиване, моля.

Жълта роза, честит да ти е рожденния ден,много изненади и подаръци днес, и здрава до 40, че да видиш, че и те не са страшни  Wink.

Даре, соли сложи ли?

# 674
оф, Ели, забравих да ви честитя количката. Със здраве да си я ползвате и внимателно с лявото Simple Smile Сега колелото остава за теб, нали?

Мира, обсъждахме въпроса със солите и стигнахме до заключение, че за софийската вода не е необходимо да добавяме.

Общи условия

Активация на акаунт