С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 668
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  • Истински се вижда само със сърцето.
Даре, за мен остава, но го зазимихме към момента - напролет в парка с колелото Simple Smile

# 676
А аз сложих сол на моята, купих най-евтината от ДМ. И съответно я сложих на най-ниската степен - за мека вода. За една година не свърши тази сол  Simple Smile

# 677
Даре еми казаха,че ще ме чакат още малко.Утре на обяд пак съм на тонове и преглед,ще го следят малкия.Кабинета на доки е на 5-6км от нас и няма транспорт до там,поне от ходене да родя.

# 678
Шери, може да те оставят в болницата, така че си приготви всичко  Hug

Според мен утре ще е деня  Simple Smile

# 679
5-6 км са си час ходене за небременна жена  ooooh! как го извървяваш това разстояние?

# 680
  • София
Жълта роза- ЧРД,много щастие ,здраве и късмет.

Сигме- търпение,стоизицъм и вяра  Mr. Green. Още имаме проблеми с приспиването,даже да е хипер уморена,да търка очи,защото те се затварят и да не е спала на обяд,поне 30 мин ме разиграва преди да се кротне и да затвори очите,иначе нощното приспиване откарва към час и половина,ако е спала през деня и то зорлям стартира към 9ч. Даже хомеопатични съм купупала,защото имаме проблем и с непрекъснатия съх,буди се нощем  и се мести при нас.

# 681
Уанче, лакирВАМ се да докладвам. За основа това
Скрит текст:
и отгоре това
Скрит текст:

# 682
Даре искам и аз такъв маникюр SadТози път го извървявам за 40-45мин.сега като съм бременна.
Амини,казаха че ако всичко е наред чак сряда или четвъртък в болницата.Багажа поне 5 пъти го пренареждах и сигурно нещо ще забравя.

# 683
  • На остров
Даре супер са   bouquet , слагай основа и топ и ще ти издържат колкото искаш Hug !
Ние слагаме и сол и едно за гланц в съдомиялната.

Шери браво за разходките 5 км за 45 мин е добро темпо Hug ! И на мен след седмица искаха да ме приемат, но той точно тогава се раздвижи Simple Smile .

Сигме, забравила съм разни техники за приспиване, но трябва да измислиш нещо защото иначе сили няма да ти останат  Hug .

# 684
Аз на тия светлите лакове нямам навик да слагам основа, само на червените. А тоя отгоре сребърния е толкова як, че предния едвам го изчистих - като топ. Та спестявам 2 мазания Simple Smile

# 685
  • На остров
Аз винаги слагам основа и топ, но ако искаш да спестиш те разбирам . Основата е по важна според мен от топ.

Амини благодаря ти за успокоението за търбите, поне за това сега няма да се тревожа Hug , пък може  така да ми дойде и да се падне прегелда на този ден за специалните изследвания Simple Smile .

Кей как си ти  Hug

# 686
ама ти специална основа ли слага? аз имам просто безцветен лак и го ползвам и за двете  newsm78

# 687
Розичке, честит рожден ден  bouquet Бъди здрава и щастлива, и нека в дома и душата ти има много хармония и слънце! Hug
Ели, честито ви ново возило, да си го ползвате дълго и да ходите на много хубави места Hug
Сигме, ММ каза за твоя виц, че за него си било чиста истина, а не виц Mr. Green. Сега по-малко суфлирам, откак съм отзад при дребното Wink
Даре, аз на моята Ангелинка хич не й слугувам. Видя сол като я купихме, филтрите ги чистя рядко, но пък датова не слагам съдове с остатъци, а да, и вземам само всичко в 1 таблетки или от Лидл или от Кауфланд, собствените марки, еми нямам оплакване 7 години вече, мие перфектно.
Като порастнат децата ще заспиват сами. Помня с нашия бати и с часове сме се приспивали, изтрещявах и сутрин пак кукваше рано. Сега като става рано за училище заспива сам около 21 ч., е разбира се се гушваме, целуваме и т.н. и ме гони от стаята, а що нерви изхабих, то всичко с възрастта си.

# 688
Дари, аз имам отделно основа и отделно топ, могат да се ползват като безцветен лак. Топ-ът е бързо съхнещ. Има и комбинирани продукти 2 в 1 основа и топ.

# 689
  • София
Розе честит празник и от нас! Много здраве и щастие Simple Smile

Ние днес пак ринахме... стара къща Божке колко неща, нещица и т. н има...а колко ми е тъжно... като знам мама как си обичаше нещата... Намерих и на татко едни ордени... Орден Стара планина с книжка даже и още някакъв златен ама забравих за какво точно и още един куп други... чудя се дали имат някаква стойност?

Общи условия

Активация на акаунт