С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 673
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
  • На остров
Даре да има разлика между безцветен лак и основа и топ. Аз имам отделно основа, която предпазва основно нокатя и подобрява сцеплението към лака, топ бързо съхнещ както е писала Амини за повече стъклен блясък.

Магнетче запази ги тези неща, вероятно имат стойност, но и да нямат за теб имат.

# 691
Ели, честита ви кола! Как хубаво и леко изглежда отстрани. Заминахте, намерихте си дом, започнахте работа, кола си взехте. И това за има-няма месец-два.  Twisted Evil Така растат и децата отстрани, родят ги и след два месеца гледаш снимки от първи клас във фб.
Уанче, благодаря ти, че ме мислиш.
Добре съм, чакам си теста, нетърпеливо ми е, но стискам зъби. Симптоми нямам никакви.

# 692
  • София
Здравейте, момичета!
Чета ви от известно време и накрая събрах кураж да се запиша в темата. Simple Smile
Четох няколко от темите в Искам бебе, но само тук се почувствах най-добре и за това реших, да се запиша точно при вас.
Накратко за мене, на 37 години съм от София. Имам дъщеричка на 14 години и много силно се надявам да я зарадвам с едно братче или сестриче в най-скоро време. Тази година април месец преживях нещо ужасно - мисед аборт в 16 г.с., няма да ви занимавам с това колко трудно беше ... но сега всичко е зад мен и от няколко месеца сме подновили опитите за бебе. Simple Smile
Това е в най-общи линии накратко за мен .

P.S. Честит Рожден Ден на Жълта Розичка! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и много-много късмет.

# 693
  • София/Стара Загора
Аз се завърнах на софийска земя, ама по-хубаво от при мама и татко няма. ММ днес ми каза ,ч е не можело все до полата на мама да съм, аз не живея с тях от 8 години, и преди това студентка, ама ми стана тъжно де, иска ми се да сме по-близо до тях и да може по-често да се виждаме, но поне и по тел се чуваме, та така

Розичке, честит рожден ден. Бъди най-вече жива и здрава, а всичко останало се постига с малко повече късмет и работа

Ели, честито ви возило, безаварийно да стигате до всяко местенце, което искате да видите

Уанче, нищо, че този месец не стана, може пък другият да е вашият  Hug

Шерифче, още малко и вече няма да се чувстваш бременна от цяла вечност и ще се гушкате с "мързеливия" момък  Mr. Green

Даре, покрай теб и на мен ми се прииска да започна пак да се гримирам малко повече и да се лакирам, но да видим дали ще подтисна този порив или ще му се отдам  Mr. Green

Амини, чакаме вторник да ни зарадваш, Кей и ти също Hug Hug Hug

Добре дошла iva-mishi   bouquet

Аз пък от утре тръгвам на работа и хич не съм на такава вълна, но трябва да се свиква, за друго се бях подготвила и настроила, но реалността се оказа различна

Лек и спокойна нощ на всички  Hug Аз отивам  smile3524

# 694
Ива-миши, добре дошла при нас и успех  Hug Има и други в темата преживяли това, включително и аз. Пожелавам ти скоро да направите дъщеричката си кака Hug
Магнетче, звучи много тъжно някак, зад тези вещи стои цял един живот...много сила трябва за това, с което правиш Hug

# 695
Розичке, честит рожден ден! Да си жива, здрава и много щастлива! И въобще не се страхувай от 40-те. Нямаме порастване, все същите момичета си оставаме Mr. Green

Много съм гладна #Cussing out Как издържат хората по 10-20 дни на гладуване newsm78
Перу, добре съм. Не съм изчистила още хормоните, затова исках малко детокс да направя.
Ива, добре дошла!
Магнет, запази си ги поне за спомен.
Сигма, да за мамолога питах. Дано са добре нещата.

# 696
Манди, благодаря, но вторник е денят на Кей, аз я следвам на опашката в четвъртък  Simple Smile

А иначе утре и аз на работа, не съм настроена, свиках по цял ден да ви следя  Wink

# 697
Наминавам само да пожелая спокойна вечер на всички.
Ааа, и да докладвам, че 2 от 3-те чийзкейка са опустошени. Единият с течната сметана беше дегустиран снощи. Приет с голямо одобрение. Вторият - по рецептата на Перу, но без най-горния желатинов слой беше дегустиран днес. Също приет с голямо одобрение. Ама никой не ще да каже кой от двата повече му е харесал. Моето лично мнение - този на Перу беше по-добър. Сякаш с течната сметана е по-тежък и мазен. Но и двата не са вкуса който търся. Желатина прави горния слой на кейка по-твърд и стои като парфе. Реших, че следващия път ще правя пак рецептата на Перу, но без желатина. Затова не правя сладки работи, щото като направя и народа около мен полудява Sick днес 18 пъти ММ ме пита кога ще правя пак чийзкейк, при положение, че третия отлежава в хладилника  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 698
Магнет,сигурно имат тези медали някаква стойност.Виж се разрови в нета,ако искаш да ги пласираш.На времето моя дядо като почина брат ми продаде неговите медали.
Пате днес и аз съм само на чай и ябълки.Сутринта изпих едно кафе и това е.Много добре се чувствам.
Сигме,аз със Мими направих ритуал преди заспиване(целувам я по челото,после очите,нослето,бузките,устата,брадата и накрая гушката).Знае,че след ритуала се изгася и трябва да спи.Казват,че децата така се чувстват сигурни.
Танзу,радвай се че искат да им правиш сладичко.
Кей,Амини-сигурна съм,че тази седмица ще има прекрасни новини.
Ива,добре дошла.Не се отчайвай.Сигурна съм,че в скоро време ще се похвалиш с + резултат.Както писа Звездичката,повечето тук са минали по твоя път ,но сега се радват на сладури.

# 699
  • На остров
Шери тъкмо реших, че си тръгнала   Hug

иве добре  дошла  bouquet ,  скоро ти пожелавам успех и сбъдната мечта  !

Танзу пробвай и моята рецепта някой път  Hug

# 700
Добро утро.
Сервирам кафенце с пожелание за прекрасни новини тази седмица.

Уанче,няма тръгване.Както пише едно момиче от отчетната-тези ноемврийчета май ще си ги носим до 1 клас.В темата масово преносваме(с термин 01.11 още не са родили)
Даре,май няма да мога да мина в по-горния списък за следващата тема.

# 701
Добро утро!
Шефи, ама че инатесто!  hahaha
Какво ли те чака като попорастне, мила виртуална дружке?  Twisted Evil

# 702
Добро утро и от мен
Аз да сложа закусчица, че Шери ме е изпреварила с кафето  Mr. Green
Скрит текст:
Добре дошла на наборката Ива! Дано тази темичка ти донесе късмет Ива и да загърбиш бързо болката от случилото се  Hug
Уанче, да ти кажа, доста позагледах и твоята рецепта, щото ми се струва, че тя е най-близо  до този чийзкейк, за който, казах че е божествен. Гарниран с нарязани пресни ягоди съм го опитвала лично аз. Но тези децилитри ме объркаха, а нямах време да ровя или да питам. Задължително ще се пробва о твоята рецепта bouquet

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 06:32 от tanzu

# 703
Добро утро и от мен! Големи благодарности за прекрасното кафе и закуска.
Шери, започвам да се притеснявам... Confused То, хубаво да ни сервираш кафето, за което сме много благодарни, ама какви са тези часове(04:25)! Shocked
Я, да вземеш да си поспиваш повечко, нужно ти е. Че после и да искаш, няма.

Забравих да честитя новият автомобил на Ели. Честито! Леко и безаварийно да ви вози и скоро детско столче вътре! Hug

Добре дошла, iva-mishi! Ужасно нещо си преживяла, дано повече никога никой да не го преживява! spoko
Тук ще ти е добре сред нас. Успех и скорошна радостна новина.

Успешна нова седмица! Очаквам само хубави новини в нея!
Кей, Амини вие сте на ход! А някой може ненадейно да ни изненада. Кой знае. Wink

# 704
  • Инсбрук
Добрро утро    bouquet

Ей нямате изчитане как сте се развихрили сега трябва прилежно да се върна назад и да преписвам рецепти, че умирам за сладко  Thinking

Живи и здрави всички празнували именници и рожденници   bouquet

Честито нова кола на Ели / вярно казва Кей отстрани колко лесно изглежда и всичко се подрежда/

Шери много спокоен тоя младеж бе не те ли побутва от тук от там  Simple Smile

Хубав работен ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт