С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 665
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро и от мен!
Шери детето си е с характер и си знае кога да излиза.Може би чака името да изберете.Утре е Свети Мина.(аз на този ден за Минчо Празников се сещам първо  Joy)
Ели честита кола - безаварийно пътуване и много нови дестинации.
Кей и Амини - това е вашата седмица, имам добро предчувствие  Wink.
Ива здравей  55 Предполагам как се чувстваш, сестра ми също април преживя подобен шок - роди в 26 седмица  CryПожелавам ти всичко ; лошо да е зад теб и скоро да забременееш и износиш до термин едно бебче.
Вчера цял ден бебета гушках, храних и разнасях  Heart Eyes Едни бебеоци на 40 дни и племенницата на три месеца.Заредих се с бебешка енергия.
Малко късно, но с добри пожелания - честит рожден ден на Жълта Роза!Бъди щастлива и обичана МАМА.  bouquet

# 706
за утре един Виктор поръчвам  Naughty

# 707
Утре е Свети Мина.(аз на този ден за Минчо Празников се сещам първо  Joy)
Освен това утре имен ден празнуват Виктор/ия - победителите. Grinning

Май трябва да мислим заглавие за новата тема ...

# 708
  • София
Добро утро, момичета и успешна нова седмица на всички.
Благодаря ви за топлото посрещане  Hug
Scherifka дай боже тази седмица да ти зарадваш всички с един хубав бебок.
Amini и Кей силно ви стискам палчета тази седмица.
Ели честита нова кола, безаварийно и само хубави места и емоции с нея Simple Smile

Захващам се за работа и от време на време ще хвърлям око Wink

# 709
Предложение за нова тема
"Слънце грее,дъжд вали,а от теста аленеят две черти"

# 710
В духа на забременяването по двойки в темата и  за късмет на Амини и Кей предлагам заглавие
Мацки сбрани сме от сой,
скоро мами - четен брой!

# 711
Момичета, много ви благодаря за страхотните пожелания! Засипали сте ме виртуално с жълти рози, както сте се досетили ги обожавам. Обичам ви много, въпреки, че не се познаваме лично! Heart Eyes  Hug
Аз пак пиша от телефона, не можах да се добера до лап топа. Когато успея ще почерпя виртуално и ще кача някоя снимка в албума.

# 712
Да ви пожелая успешна седмица! Малко мрачно започва, но се надявам да грейне слънчице след малко. Не за друго, ми да ми доизсъхне прането  Joy

На мен много ми харесват всички заглавия. Ако искате гласувайте кое да бъде, ако не - ще ви изненадам Simple Smile А вие, както знаете от миналия път, много ще се изненадате като го прочетете.

Шерифче, имаш време до утре вечер да родиш Simple Smile дори и да я пусна днес новата тема, имам 24 часа са промяна на списъците.

Ава, ама наистина има тенденция да вървят по две бременните в темата Simple Smile На мен много ми се искаше с Перуто, ама не стана при мен работата Simple Smile Сега се натискам на Уанчето Simple Smile

# 713
Даре първо на ТМ трябва да се понатискаш, само с Уанчето няма да стане  Joy Хайде дано сте късметлийки и скоро вие двете да бременеете заедно.

# 714
Ава, като гаджета сме с това едно одеало и неговото прибиране само за уикенда.

Момичета, една дружка ми беше казала и май ще се окаже права, че ще бъдем класически случай на семейство дето изневярата е сплотила семейството.

# 715
Mинавам да ви пожелая хубава седмица Simple Smile

Да честитя на патерици рожденият ден на Роза  bouquet

Ели колата да си я карате със здраве и безаварийно.

Даре...това звучи супер...за гаджетата де Praynig

Шери...стискам палци за бързо и леко  newsm30

Не помня кой пусна тортата с руските медни блатове...ама му благодаря. Правих я в събота за обяд и стана Уникална... Hug Другият път обаче ще я направя вечерта та да престои малко.

# 716
Аз я пуснах. Наистина забравих да предупредя - блатовете са твърди и е хубаво да се прави от предния ден, ако е за повод. Радвам се, че ти е харесала, става с всякакви кремове и вкъщи е любима, а разрезът е много атрактивен, защото блатовете са тънки и много.

# 717
Е тогава да благодаря отново на Кей newsm51
Честно казно я направих за 10 минути. Имах нешесте на Д-р Йоткер - ванилия.  Забърках го за 5 минути. Намазах обилно блатовете. Не ми стигна да я покрия , та разтопих шоколад. Намазах, украсих и бях готова цифром и словом за около 15 минути.

# 718
  • На остров
И от мен добро утро Hug

Даре ще се натискаме и ще се държим пък да видим Simple Smile . На мен не ми е дошло още, но днес ми е 27 ден тоест съвсем в норма. Аз съм подготвила от сутринта за изненади, че цял ден ще съм в унито.

Танзу и аз съм ти наборче  Sunglasses , дано ви хареса чийза.

Хоупче, Кейчето пусна тази торта, и аз искам да я пробвам ама пусто не знам дали ще намеря такива блатове.

Шери утре ще е денят ще видиш Hug , добра реколта са скорпионите родени на тази дата Simple Smile .

Кей и Амини тази седмица ни се очертава много вълнуваща покрай вас, покрай Шери и дълго чаканото бебче, покрай всички останали души като нас, които се надяват а и утре ще ви черпя виртуално  Heart Eyes .

Много прегръдки на всички Hug !

# 719
Привет!  bouquet
Абсурд да ви изчета, много сте писали,а аз в последната седмица нямах никакво време.Час-маг ,работа и за мен време НЕЕЕ,но не се оплаквам разбира се така е по добре!
Здраве и късмет искам да пожелая на родилите мами и късмет на всички нас чакащите.
Много харесах и заглавията които сте предложили за нова темичка!
И сега да споделя нещо  с вас:Този месец контактите с мъжа ми бяха малко,но м.октомври цикъла ми дойде на 18.10(както съм споменавала ми е 30-32 дни) контакт имахме на 31.10 предполагаема О на 3.10 после имахме контакт на 7.11 от години не ми е прецапвало ,а забелязвам че от 2 дни имам някакво кафеникакво слабо течение,възможно ли е да съм забременяла?!

Общи условия

Активация на акаунт