Новите ни козметични похождения 62

• 92 516
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • Street of Dreams
Mirror.

# 616
  • Букурещ
цвят Rebellious Rose. Влюбена съм в тези червила, задължително ще купя и друг цвят.

Последна редакция: нд, 30 ное 2014, 07:52 от summer_wine

# 617
# 618
  • В къЩи.

Имаш ли вече впечатления за молива? Става ли за водната част на окото?

# 619
# 620
- smoky plum
едно малко червило 340 на Есте Лаудер за проба

# 621
  • Belgium

Имаш ли вече впечатления за молива? Става ли за водната част на окото?

Да, носих го два пъти - става за водната линия (не дразни окото), но там изобщо не е толкова траен, колкото го рекламират. Черният молив на GR си остава по-добър за водната линия. Иначе върху клепача Каяла на Мейбълин наистина издържа дълго.

# 622
  • В къЩи.
Благодаря ти, Лу   bouquet

# 623
  • Бургас
Хайде и аз от намаленията на 28-ми
Тази красота която ми бяха запазили и взех на 25%, за което съм мноооого хепи. Коледната палитра на  Герлен- страхотни сенки, много добри ако всички са им такива ще си взема може би от тях пак. Ружовете също много добри в палитрата.

Друго което неочаквано ме грабна

# 624
  • Велико Търново
Уау....страхотна палитра, много "мои" цветове Heart Eyes Честито, Веси, с удоволствие да си я ползваш Hug

# 625
  • Бургас / София
Честито, Веси и новото Chloe е уникално   bouquet

# 626
  • Belgium
Веси, за Клоето завидях благородно, да си го разхождаш със здраве  Laughing

Сложила съм го в wish lista и аз.

# 627
Палитрата е ♥, купих я за подарък, още се чудя дали и за мен да я взема. Парфюма също е готин. Hug  bouquet

# 628
  • Бургас
Благодаря ви  Hug  bouquet
Ароматът е много женствен  Heart Eyes избора ми беше между него ТФ Виолетовата блондинка и на Серж Лютенс няколко аромата и този ги издуха направо, явно съм търсила нещо нежно и женствено .

# 629
  • Пловдив
Аууу, палитрата на Герлен е уникална. Честито на всички, които са я придобили! Имам по-старата версия с червилата отдолу, вместо ружове и сенки в една идея по-студена гама и ми е любима. Много добре се разнасят и са трайни над 7-8 часа. Мисля дали да не дебна и тази във ФЮ.

Общи условия

Активация на акаунт