Новите ни козметични похождения 62

• 92 509
  • 721
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
sorriso:), продукти с марка Kiko от кой сайт поръчваш?
Спомням си, че когато бях харесала някакъв продукт в разпространените сайтове
тази марка липсваше!

#988- бях тръгнала за по-тъмен цвят, но...този също е много хубав!

# 16
Денси благодаря ти   bouquet
- много нежно розово

# 17
Оооо честито, много се радвам! Heart Eyes Hug  bouquet

Аз напазарувах доста от новата Коледна колекция на Лъш. Душ гелове, сапуни, сапун за лице, бомби за вана. Heart Eyes
Новия им бял душ гел So White Shower Gel мирише на чисто и много ми харесва. Heart Eyes Има отново и миналогодишните розов и Rose Jam.

# 18
  • Belgium
Денси, разкажи подробно за Lush, че да се ориентирам  Laughing

Благодаря за отзива за ружа на Бенефит, звучи много добре, но аз тъкмо се награбих с два други ружа и не искам да се затрупвам. Като имам път към Сефора ще го разгледам обаче задължително.

# 19
  • Бургас / София
по 250мл.

# 20
Deli 22, цветът на червилото на NYX изглежда много добре. Какъв вкус има червилото?

От мен:
Балсам за устни - Bioderma. Харесва ми като действие, но ми липсва сладък вкус.
    Някой да го сравни с балсамът на Nuxe в бурканчето и стикът? Хидратация, вкус?

Крем концентрат за ръце - Cien sos.

Essence oil nail

# 21
# 22
Денси, разкажи подробно за Lush, че да се ориентирам  Laughing

Благодаря за отзива за ружа на Бенефит, звучи много добре, но аз тъкмо се награбих с два други ружа и не искам да се затрупвам. Като имам път към Сефора ще го разгледам обаче задължително.
Лу, ще разкажа каквото те интересува в темата за марката, да не разводняваме тук. Отиди и ги виж нещата има както ивнаги интересни аромати и консистенции. Белия душ гел е много твой по аромат. Лек, мек и удобен. Heart Eyes

# 23
Момичета, тъй като в момента не съм в София, може ли някоя добра душа да ми каже кой е сайтът, от който може да се поръча от Сефора, за да ми доставят?

Отдавна се канех да си взема мицеларна вода в размер за пътуване, намерих тази и съм много доволна както от размера, така и от самата мицеларна вода

# 24
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

# 25
  • Belgium
Ще го погледна белия душ гел непременно, тъкмо останах само с 2  Mr. Green

Между другото мицеларни води в размер за път имат почти всички марки. Аз си купувам винаги мини на Биодерма, но имат и Авен, Ла Рош и т.н.

# 26
Точица, дай отзиви за маската с драконов плод, моля. Нея не съм я ползвала.  bouquet
Точно се чудех с коя да започна. За първи път използвам марката  Peace
Много приятно затопля и съответно почиства порите. Лицето ми се избистри и изглежда много добре почистено. Ще си я ползвам пак със сигурност  Peace

# 27
  • София
  bouquetМерси! Аз съм върл фен на техните маски.  Crazy

# 28
  bouquetМерси! Аз съм върл фен на техните маски.  Crazy
И при мен стана любов от пръв поглед  Flutter Някой може ли да ми каже къде във Варна освен в Лили мога да открия маските Montagne Jeunesse?
За да не е спам. Втора опаковка от

# 29
От мен скромно, втори стик балсам за устни Apivita с какаово масло Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт