Лежащи, бъдещи майки, заповядайте да не скучаем - тема 32!

• 75 390
  • 815
  •   1
Отговори
# 30
Моите също са неболезнени.Не работя,не се претоварвам и пак си ги имам.Втора бременност ми е,на 32 г съм,имам син на 9г.,но с предишната бременност не съм имала подобни проблеми.В момента пия Магнерот 3 по 1табл.,но бях и на системи 4 дни,в понеделник ме изписаха.Имам и анемия с 94 хемоглобин съм,но ми става лошо от железните препарати и не мога да ги приемам.....изобщо ми иде да се #2gunfire Непрекъснато мисля кога ще минат три седмици за да вляза в 28 г.с и да се успокоя поне малко,че ако се роди бебка ще има шанс да оцелее.....много е тежко,а и аз съм пълен песимист!Моля ви извинете ме,ако съм ви натоварила прекалено...

# 31
Като стана въпрос за контракции, по колко на ден имате, и колко продължават. Аз имам по 2, 3 кратки, неболезнени. Нормално ли е?

# 32
Моите също са неболезнени.Не работя,не се претоварвам и пак си ги имам.Втора бременност ми е,на 32 г съм,имам син на 9г.,но с предишната бременност не съм имала подобни проблеми.В момента пия Магнерот 3 по 1табл.,но бях и на системи 4 дни,в понеделник ме изписаха.Имам и анемия с 94 хемоглобин съм,но ми става лошо от железните препарати и не мога да ги приемам.....изобщо ми иде да се #2gunfire Непрекъснато мисля кога ще минат три седмици за да вляза в 28 г.с и да се успокоя поне малко,че ако се роди бебка ще има шанс да оцелее.....много е тежко,а и аз съм пълен песимист!Моля ви извинете ме,ако съм ви натоварила прекалено...
Аз имах в началото по много сигурно над 10 стягания, но не ми предложиха болница! Ти защо си лежала, шийката как ти е?

# 33
Щийката ми е добре,но контракциите в началото(преди да вляза в болницата) даже не бяха точно като отделни контракции,а по скоро коремът ми беше постоянно стегнат,все едно имах една постоянна контракция и ми казаха,че имам повишен тонус на матката.След системите нещата горе-долу се нормализираха и сега има дни,в които имам повече,има дни,в които имам по-малко контракции,но не ги броя.Просто се притеснявам,защото не трябва да има....

# 34
Zdraveite! Veche sum v 23 g.sedmica, vtora bremennost mi e I sum na 22 god. Mnogo se pritesnih ot vcherashniq mi pregled pri lekurkata. Kaza mi che ot purvata bremennost sum poluchila skusvane na koremniq muskul I bila neobhodima operaciq  Shocked vuprosa mi e dali nqkoi znae moje li da se napravi po creme na sekcioto takava ili trqbva da se izchaka da se vustanovi Malko organizma?A za momenta imam mnogo kontrakcii piq po 2 puti na den no shpa I bioelektra. Blagodarq vi predvaritelno!

# 35
# 36
Zdraveite! Veche sum v 23 g.sedmica, vtora bremennost mi e I sum na 22 god. Mnogo se pritesnih ot vcherashniq mi pregled pri lekurkata. Kaza mi che ot purvata bremennost sum poluchila skusvane na koremniq muskul I bila neobhodima operaciq  Shocked vuprosa mi e dali nqkoi znae moje li da se napravi po creme na sekcioto takava ili trqbva da se izchaka da se vustanovi Malko organizma?A za momenta imam mnogo kontrakcii piq po 2 puti na den no shpa I bioelektra. Blagodarq vi predvaritelno!

скъпа sunshine  аз получих скъсване на коремно-мускулни влакна ПО ВРЕМЕ на секциото . Лекарят прецени че не е нещо страшно и каза че от самосебе си ще се оправи . Мой скромен съвет е да потърсиш второ мнение . Поздрави !! Hug

# 37
  • Стара Загора
Момичетa здрaвейте:) Нaдявaм се всички сте добре  Wink Aз днес бях нa преглед - всичко с бебчо е нaред. Единствено мaлко се притесних ,зaщото ми се стори че мaлкaтa е дребничкa кaто тегло зaседмицaтa ни- в 30 седмицa сме и е  около 1200-1300гр. Лекaря кaзс,че е в нормa и е добре,но кaто съм челa рaзни форуми и др си мислих че трябвa дa тежи повече. Може и излишно дa се притеснявaм - вaжното е че се рaзвивa добре.  Приятен ден нa всички  Heart Eyes

# 38
Здравейте,

Допреди няколко месеца бях част от темата. За щастие вече се радвам на здраво бебче. През цялата бременност бях с контракции и смених много видове лечение. В резултат на това останах с едно солидно количество хапчета вкъщи и днес се сетих, че мога да ги предложа тук. Често изписвани са и знам, че могат да влязат в употреба на някого. Всички са в срок на годност, някои от кутийките дори не са започвани. Ето с какво разполагам:

- Магнерот - 2 кутии (малка и голяма)
- Магнерич - 1 голяма кутия
- Магне В6 - 1 кутия
- Папаверин - 1 кутия
- Сорбифер - 1 шише (използвани са няколко хапчета)
- Утрогестан - 1 блистер

Не бих искала да ги изхвърлям, понеже, както вече казах, те са напълно годни. Освен това знам какъв сериозен разход могат да бъдат. Моля ви, не се притеснявайте да пишете на лично съобщение, ако могат да ви влязат в употреба, ще се радвам да ги подаря.

В София съм, Младост 2.

Успех на всички. Знам през какъв труден период преминавате и от сърце ви желая да гушнете здрави бебчета и бързо да забравите за тревогите.  Heart Eyes

# 39
Marie_Claire,да ти е жива и здрава рожбата!Искам да изкажа възхищението си от благородната ти постъпка!Добре,че все още има хора като теб!!!Всичко хубаво ти желая и много радостни моменти  bouquet!!!!!!!!!!!!!

# 40
  • София
Здравейте,
Пиша за първи път във форума.
Аз съм в 22 г.с. и вчера д-р Дяволов-завеждащ патология на Майчин дом -ми потвърди,че съм със 100%  плацента превия тоталис Sad
Опитвам да съм оптимист,но само лоши мисли в главата ми Sad
Има ли някоя от вас с такава диагноза?
Благодаря Ви предварително,ако решите да споделите  newsm51 newsm51

# 41
  • София
Kikojuniour-Здравей!Аз бях с такава плашеща диагноза!Дръж се -повечко лежане му е цаката.Родих с планово секцио в 38 гс.Разкажи повече,в коя гс си?Първа бременност ли ти е?Имаш ли контракции или кървене?Разчитай на мен за каквито те интересуват въпроси,ако мога да помогна съм на разположение.

# 42
  • София
Мария87 ,
здравей Simple Smile
Имам син на 4 годинки-не разбрах кога минаха 9 месеца,кога родих Simple SmileВсичко беше прекрасно.С него даже на морфология не съм ходила-лекарката прецени,че няма нужда.Родих го естествено в Тина киркова при д-р Киров.Час след раждането бях при сестрите и си говорехме.Абсолютно нищо ми нямаше Simple Smile
За разлика от сега Sad
В 22 г.с.съм и не съм си представяла,че това може да ми се случи-предвид първата бременност.
Нямам оплаквания до този момент-дано задържа така нещата. Praynig
Терминът ми е на 22 март 2015г.
След вчерашния преглед в Майчин дом,д-р Дяволов ми каза, при него да отида след месец за преглед.Ако имам оплаквания-ще ме приемат в болницата.Също ми каза,че края на февруари ще постъпя,за да ми направят планувана операция,а преди нея да отида ,за да ми поставят някакви инжекции-май за белите дробове на бебето.
Умирам от страх и пазя леглото Sad
Благодаря за подкрепата Simple Smile

# 43
  • София
Аз също нямах никакви оплаквания.Защо ще ти правят планово секцио края на февруари,като термина ти е чак края на март?

# 44
  • София
Идея си нямам,защо ме вика в края на февруари  newsm78
Ако имам оплаквания ли имаше предвид?!?Ще го попитам другия път Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт