.
за теб и дано скоро мине този ревлив период! 
Чувствам се все едно съм препила с кофти алкохол....
И мен почва да ме хваща нещо като депресия. То е комбинация от недоспиване, липса на каквито и да е социални контакти и постоянно мрънкане, коетопводи до главоболие. За капак идват съмненията - аз ли не правя нещо като хората?

По този повод май ще отложим ваксината на малката, която е насрочена за петък.

с най-топли чувства:bouquet:
) , но на килограми все същото -явно се беше получило някакво леко прибиране на самия ханш. Преди 3-4 дни се метнах и уху! Минус 2кг
може би защото бебка ме изсмуква напоследък, особено вечер
напоследък се захранваме
с шоколад къде половинка, къде четвъртинка
но трябва да спра този вреден навик 
иначе имам идея как да махна десетина килца, но няма да се размине без отражение...ако не хапвам, пък ми намалява кърмата
и така...още малко търпение и на кг ще им дойде редът
с най-топли чувства 
) , но на килограми все същото -явно се беше получило някакво леко прибиране на самия ханш. Преди 3-4 дни се метнах и уху! Минус 2кг
може би защото бебка ме изсмуква напоследък, особено вечер
напоследък се захранваме
с шоколад къде половинка, къде четвъртинка
но трябва да спра този вреден навик 
иначе имам идея как да махна десетина килца, но няма да се размине без отражение...ако не хапвам, пък ми намалява кърмата
и така...още малко търпение и на кг ще им дойде редът

, дано скоро се върне към нормалния начин на хранене.
! Искай си направление за АГ, още повече, че 6 месеца след раждането трябва профилактично да ти направи цитонамазка. Личната ти от къде знае, че имаш гъбички, най-честите симптоми на гъбичките като течение, сърбеж и парене може да са симптом и на друг вид инфекция. Лечението трябва да е комплексно, защото тия гадинки са упорити, през бременността ги лекувах 3 пъти само с глобули и мазане и се появяваха пак за по-малко от месец. За съжаление лекарствата, които се приемат през устата преминават в кърмата и затова не трябва да се кърми, когато ги пиеш. Сега ще слагам глобули 12 дни, ще пия хапчета 5 дни, мазане с 2 вида крем, душ със сода за хляб, ММ също ще пие хапче еднократно и мазане, дори имам и хранителен режим. За пръв път някой ми обясни как да се пазя от гъбички, до сега само ми казваха "има много причини за появата им". Много съжалявам, че съм ходила при други АГ преди да забременея. Ако искаш може да ти пиша подробности на лични. 

С тези яшните шишковци нашите, как ще я караме не знам! Вие поне сте по-фини от нас. Искам да ти кажа, че ние това нещо пюрето, не го имаме за храна. Него така между другото си го замезваме с млекцето. Същата работа съм с яденето в момента.170 гр. пюре и 220 мл. АМ това само едно ядене, че и зор ми дава да побървам.
Нощна пауза? Какво е това нещо?
Съчувствам,колко ли си изморена и много силно те 
и за теб!

но сега се радвам че не съм единствена.
направих и за обяд картофено пюре омете го и троха не остана което за нас е голямо постижение със зеленчуците.... а иначе плодовите пюрета ги ядем за 4 мин 190гр.

Ама айде-взехме го , даваме го но от 2 дена започна и да му се запушва носа. Айде намалихме температурата в стаята, вдигнахме малко влагата, даже и матрака му надигнахме да е малко под наклон уж да не му се запушва..какво ли не ...и с Изомар го пръскам, с бейбивака му дърпам нослето и пак продължава да му бръмчи носа като диша. А лошото е, че си е свикнал с бибата да заспива и като не може да диша започва да нервничи...да се мята....Не знам какво да правим вече.
А най- лошото е че нашата педи е болнични с пневмония ( даже и в болница е лежала) и изобщо не се знае кога ще е на работа. Има заместничка която го прегледа ама нещо не ми вдъхва доверие.
Какво става не знам. Дневно време няма проблем с носа а само през нощта. Някоя от вас да има или е имала подобен проблем? Вече не знам какво да измисля.